sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Αφου δε διαβαζεις... καλα να παθεις.μολις ειδα το Green Lantern
μιλαμε για μεγαλη
Τα γραψαμε και τα αναφεραμε.
Βαλε να δεις Zatoichi για να "βγαλεις" την χασουρα .
Αφου δε διαβαζεις... καλα να παθεις.μολις ειδα το Green Lantern
μιλαμε για μεγαλη
τυποι εμενα μου αρεσαι...δεν ειναι κατι βεβαια που δεν εχουμε ξαναδει,αλλα για να περασει η βαρετη Κυριακη μια χαρα ηταν το φιλαμακι...COLOMBIANAΤου Olivier Megaton με τους Zoe Saldana, Michael Vartan , Callum Blue
Ένα μικρό κορίτσι γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας των γονιών της,όταν ο πατέρας της αποφασίζει να αποσυρθεί από τη δουλειά του παρά τω πλευρω ενός μαφιόζου στη Μπογκοτά.Καταφέρνει να το σκάσει και πηγαίνει στο Σικάγο να ζήσει με το θείο της.Μεγαλώνοντας γίνεται επαγγελματίας δολοφόνος,προσθέτοντας όμως μια πινελια στα θύματά της,προκειμένου να στείλει μνμ στο μαφιόζο που διέταξε τη δολοφονία των δικών της.
Απλή ταινία δράσης με πιστολίδι,φόνους,κυνηγητό ,λίγο FBI, λίγη διεφθαρμένη CIA,διάλογοι της πλάκας,χαρακτήρες ανύπαρκτοι..Αν δεν την πάρετε σοβαρά μπορεί και να το διασκεδάσετε.
η μεγαλυτερη μαλακια που εχω δει...Είδα το Captain America The First Avenger (2011).
Η Μάρβελ σέβεται απόλυτα τους ήρωες της.
θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη τυπεΕίδα το Captain America The First Avenger (2011).
Είδα το Captain America The First Avenger (2011).
Απόψε το είδα. Καλή ήταν αλλά το πρώτο μου άρεσε περισσότερο.ειδα το hangover 2...ενταξει μια απο τα ιδια ειναι,για να περασει η ωρα,καλη ειναι...