Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 650K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τυπε μην την ψαχνεις με τον Dawn.
Δεν τον πιανεις τον τυπο.
Ξερει τα παντα απο μουσικη, ταινιες, εξορκισμους.
Ειναι δυνατος σου λεω... :jerking:

αυτό είναι αλήθεια. Πάρε ενα μπλοκάκι και κράτα σημειώσεις. Μπορείς να το παίζεις έξυπνος μετα στους φίλους σου και ίσως βγάλεις και καμια γκόμενα (γκόμενο για σένα).

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Mars Needs Moms

Έχω δει καλύτερα animation.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
6105250257_ea537307a3_o.jpg

T0JOt.jpg

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Δυστυχώς το πόστερ είναι fanmade.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ειναι ο Κοναν ο μεταλος :jerking: λεει ακουγε Pantera για να νιωσει βαρβαρος :jerking:

Ουτε καν τους Μanowar δεν ξερει :jerking:

Ο Kοναν ο φλωρομεταλας :headbang:

www.rocking.gr/news/O_Conan_akouge_Pantera_Mudvayne_kai_Metallica_sta_gurismata/10655/]http://www.rocking.gr/news/O_Conan_akouge_Pantera_Mudvayne_kai_Metallica_sta_gurismata/10655/[/url]

Θα συμφωνησω με τον τυπο που σχολιασε οτι απο τους metallica θα ακουγε τις διασκευες των Dream Theater :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ειναι ο Κοναν ο μεταλος :jerking: λεει ακουγε Pantera για να νιωσει βαρβαρος :jerking:

Ουτε καν τους Μanowar δεν ξερει :jerking:

Ο Kοναν ο φλωρομεταλας :headbang:

www.rocking.gr/news/O_Conan_akouge_Pantera_Mudvayne_kai_Metallica_sta_gurismata/10655/]http://www.rocking.gr/news/O_Conan_akouge_Pantera_Mudvayne_kai_Metallica_sta_gurismata/10655/[/url]

Θα συμφωνησω με τον τυπο που σχολιασε οτι απο τους metallica θα ακουγε τις διασκευες των Dream Theater :grin:

Έγκλημα, σκοτώστε τον αμέσως. :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Tι μου κολλας τωρα, αφου βλεπεις ο τυπας μου εχει κατσει ασχημα :tickedoff:

πέρα από το ζήτημα το μούσκουλων, νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην φάτσα του τύπου (όσο και αν θέλει να το παίζει άγριος και να ανασηκώνει το φρύδι, έχει κάτι το ευγενές -φλώρικο έστω :grin: - που δεν μπορείς να το αντιπαρέλθεις), η μούρη του δεν παραπέμπει σε αδίστακτο βάρβαρο που γαμεί και δέρνει ό,τι βρει στο διάβα του...όσο και να το προσπαθεί, δεν προκαλεί το απαιτούμενο δέος...

βέβαια από το τρέιλερ που είδα σήμερα από το παραπάνω λινκ φαίνεται καλή ταινία, έχει και το απαραίτητο τερατοειδές, τα απαραίτητα μαγικά κτλ :sunglasses: (είχα δει πριν καιρό ένα άλλο τρέιλερ ψιλομούφα που παρέπεμπε περισσότερο σε prince of persia :huh:)

εδώ το τρέιλερ (πιθανόν να έχει ξανανεβει)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παρεπιπτόντως μου εδωσε ενας φίλος που είναι χωμένος σε αυτα το αυθεντικό script του "King Conan: Crown of Iron" που είχε γράψει ο Τζών Μίλιους για να το γυρίσει σε καποια φαση με τον Άρνολντ αλλα απορρίφθηκε απο την Warner. Νομίζω οτι υπάρχει στο δίκτυο κάπου αν ψάξετε θα το βρείτε. Αξίζει να το διαβάσετε, πραγματικα εκμηδενίζει την καινούρια ταινία.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλα η μάσκαρα στα μάτια δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλα τον έκανε κάπως πιο μοχθηρό. Μου αρεσε περισσότερο στο Game of thrones" απο όσο στον Κόναν πάντως.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
καλα η μάσκαρα στα μάτια δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλα τον έκανε κάπως πιο μοχθηρό. Μου αρεσε περισσότερο στο Game of thrones" απο όσο στον Κόναν πάντως.

+

πολυ περισσοτερο...

Διαβασα οτι στις 3 κυριες επιλογες για τον ρολο ηταν ο Jared Padalecki απο το supernatural

jared_padalecki_01.jpg

Eιχε στραβωσει απο την αρχη δηλ

Κοκκινο βρακι δεν φοραει σε αυτην την ταινια? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom