Πέρι Κόναν.Δεν την έχω δει κι ούτε πρόκειται.Τον ξέρω τον Μομόα όμως από άλλες δουλειές και από το πολυπαιγμένο τρέιλερ.Συγνώμη ρε παιδιά αλλά τι σχέση έχει αυτός ο τύπος με τον Κόναν?????? Και έτσι όπως περιγράφεται στα βιβλία αλλά κυρίως όπως απεικονίζεται στα κόμικ. Καμία!!!!! Το τυπάκι είναι λες και βγήκε από κάνα μοδάτο γυμναστήριο του Μπέβερλι Χιλς.Ο Σβαρτζενέγκερ, όσο άθλιος ηθοποιός κι αν ήταν, είχε τουλάχιστον προσωπικότητα και εκτόπισμα σαν παρουσία.Όσο για την παλιά ταινία, είχε αν μη τι άλλο εκπληκτική ατμόσφαιρα,σκηνοθεσία,μουσική,φωτογραφία.Ήταν άρτια παραγωγή. Και έπαιζε και ο μέγιστος Τζέιμς Ερλ Τζόουνς τον Τάλσα Ντουμ, που με ένα βλέμμα σε έστελνε για κακάκια,χωρίς εφέ και μακιγιάζ και ψεύτικες ουλές.
Πριν λίγο είδα και τους Αναλώσιμους του Σταλόνε.Μου άρεσε.Ανώδυνη κλωτσοπατινάδα,που έφτανε ώρες-ώρες σε επίπεδα σπλάτερ-θρίλερ.Τίγκα στην προβλεψιμότητα,την υπερβολή, τις άθλιες ατάκες και τις τεράστιες τρύπες στο σενάριο.Δηλαδή ότι πρέπει να έχει μια καλή περιπέτεια του είδους, που σέβεται τον εαυτό της.Όλο το φουσκωτό καστ πάντως, το έκανε το κομμάτι του.