Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 646K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
το ειδα σημερα...αν κ πραγματευεται καλο θεμα,σαν ολοτητα μου φανηκε αρκετα μετριο... :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
το ειδα σημερα...αν κ πραγματευεται καλο θεμα,σαν ολοτητα μου φανηκε αρκετα μετριο... :P

Bαρετο τελειως, αν και οπως ειπε εχει ωραιο θεμα ειναι κακοστημενο, το τελος δεν το ειδα, κολησε το divx και το σταματησα, μετα το εκανα ενα delete...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ειδα το...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ
NO STRINGS ATTACHED

Σκηνοθεσία: ΑΙΒΑΝ ΡΑΙΤΜΑΝ
Σενάριο: ΑΙΒΑΝ ΡΑΙΤΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΚΕΒΙΝ ΚΛΑΙΝ , ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ , ΑΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΕΡ , ΚΑΡΙ ΕΛΓΟΥΙΣ , ΛΕΙΚ ΜΠΕΛ , ΟΛΙΒΙΑ ΘΙΡΛΜΠΙ , ΓΚΡΕΤΑ ΓΚΕΡΓΟΥΙΓΚ
Διάρκεια: 108 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ 13

Υποθεση ....

Η φιλία μεταξύ γυναικών κι ανδρών είναι αδιαμφισβήτητα ιερό πράγμα, πόσο μάλλον όταν παρέχει τη δυνατότητα και της σαρκικής εκτόνωσης… "Οριζόντιες επαφές" άνευ όρων και ορίων… μέχρι τη στιγμή που ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του κι οι ισορροπίες ανατρέπονται, με το χιούμορ και μια ανάλαφρη, ενίοτε και ρομαντική, διάθεση για πειραματισμούς και γέλια να εισβάλλουν ξεκαρδιστικά. Όταν η 14χρονη Έμα Κούρτσμαν απέρριπτε τον Άνταμ Φράνκλιν, κανείς από τους δύο δεν είχε ιδέα τι πάει να πει σεξ και πόσο πλάκα έχει… Χρόνια αργότερα όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν άρδην και οι δυο τους θα βρεθούν στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας πολύ και καλό σεξ. Δεδομένου μάλιστα πως η Έμα είναι αλλεργική στις δεσμεύσεις και ο Άνταμ τις έχει προ πολλού απαρνηθεί από την καθημερινότητά του, συμφωνούν από κοινού να μη βάλουν καθόλου συναίσθημα και απλά να απολαύσουν τις σαρκικές ηδονές. Πολύ σύντομα όμως ο Άνταμ αρχίζει και νιώθει πράγματα για την Έμα κι έτσι τα πράγματα περιπλέκονται… Τελικά δύο φίλοι μπορούν άραγε να κάνουν σεξ χωρίς να μπει ο έρωτας στη μέση;

Απαντηση στο ερωτημα ..... ΟΧΙ !!!!!!

Γνωμη μου...

Πολυ καλη ταινια με εμφαση στο πως θα πρεπει να ειναι οι σχεσεις ....
Ειναι αυτο που λεμε δεν το επιδιωκεις αλλα τυχαινει

Προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους

+1

Αρκετα καλη...το τελος δεν μου αρεσε, επρεπε να την στηλει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Kill the Irishman
DannyGreene.gif

Γαμάει και δέρνει η ταινία.

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν και ο συγχρονος ελληνικος κινηματογραφος υπολειπεται, η εν λογω ταινια ηταν μια πολυ καλη στιγμη του, κατα την αποψη μου:
"το μονον της ζωης του ταξείδιον", του Λ. Παπασταθη (2001).
Την ξαναειδα προσφατα και ειπα να ενημερωσω

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Drive Angry
Του Patrick Lussier με Nicolas Cage, Amber Heard και William Fichtner
Ο Μίλτον(Nicolas Cage) είναι νεκρός.Το έχει σκάσει από την κόλαση για να σώσει την εγγονή του ,την οποία ο αρχηγός μιας αίρεσης πρόκειται να θυσιάσει σε 3 ημέρες.Στο πλευρό του μια σέξι σερβιτόρα η Πάιπερ (Amber Heard).Εκτός όμως από τα μέλη της αίρεσης ο Μίλτον έχει να αντιμετωπίσει την αστυνομία και το Λογιστή (ένα μυστηριώδη άνδρα από άλλο κόσμο).
Όπως και στην προηγούμενη ταινία του Cage (season of the witch), οι απαιτήσεις μου ήταν ελάχιστες..Το αποτέλεσμα?? μιαμιση διασκεδαστική ώρα.Η ταινία έχει καλό ρυθμό,στυλιζαρισμένες σκηνές βίας, κάτι σαν παρωδία road movie..

Συνημμένα

• MV5BMjIwNTM4Njg2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQwMTAwNA@@._V1._SY317_.jpg
    MV5BMjIwNTM4Njg2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQwMTAwNA@@._V1._SY317_.jpg
    21,7 KB · Εμφανίσεις: 14

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έπρεπε ο Αρνι να αγοράσει τα δικαιώματα και μετά να την κάψει και να τη ρίξει στα σκουπίδια.

τι μαλακία Κόναν είναι τούτο ρε? :S :S :S

από το τρέιλερ και μόνο φαίνεται για τα μπάζα :jerking: προχειράτζα σκέτη :jerking:

πού να χωρέσει ο σαπιοκοιλιάς με την αμερικανική προφορά στα παπούτσια του Άρνι ρε :sunglasses:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είδα το Limitless...
Ωραία ταινία.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
έπρεπε ο Αρνι να αγοράσει τα δικαιώματα και μετά να την κάψει και να τη ρίξει στα σκουπίδια.
Αν δεν κάνω λάθος η νέα ταινία Κοναν πλησιάζει περισσότερο τα κόμικ του ήρωα.
Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Drive Angry
Του Patrick Lussier με Nicolas Cage, Amber Heard και William Fichtner
Ο Μίλτον(Nicolas Cage) είναι νεκρός.Το έχει σκάσει από την κόλαση για να σώσει την εγγονή του ,την οποία ο αρχηγός μιας αίρεσης πρόκειται να θυσιάσει σε 3 ημέρες.Στο πλευρό του μια σέξι σερβιτόρα η Πάιπερ (Amber Heard).Εκτός όμως από τα μέλη της αίρεσης ο Μίλτον έχει να αντιμετωπίσει την αστυνομία και το Λογιστή (ένα μυστηριώδη άνδρα από άλλο κόσμο).
Όπως και στην προηγούμενη ταινία του Cage (season of the witch), οι απαιτήσεις μου ήταν ελάχιστες..Το αποτέλεσμα?? μιαμιση διασκεδαστική ώρα.Η ταινία έχει καλό ρυθμό,στυλιζαρισμένες σκηνές βίας, κάτι σαν παρωδία road movie..
μετριο φιλε,πολυ μετριο... :P

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Green Lantern Trailer 3D HD

Με αφηγηση απο τον Geoffrey Rush ( παιζει τον χαρακτηρα Tomar Re στην ταινια ).

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
αν και ο συγχρονος ελληνικος κινηματογραφος υπολειπεται, η εν λογω ταινια ηταν μια πολυ καλη στιγμη του, κατα την αποψη μου:
"το μονον της ζωης του ταξείδιον", του Λ. Παπασταθη (2001).
Την ξαναειδα προσφατα και ειπα να ενημερωσω
Αυτό όταν το είχα δει μου άρεσε πάρα πολύ, δε ξέρω γιατί. Μετά έψαξα και διάβασα το βιβλίο, το οποίο και αυτό μου άρεσε πολύ. Παραθέτω το λink για το βιβλίο παρακάτω.

Have fun.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Unknown
Θρίλερ μυστηρίου/περιπέτεια του Jaume Collet-Serra με τους Liam Neeson, Diane Kruger και January Jones.
Ένας επιστήμονας -βιοτεχνολόγος- φθάνει στο Βερολίνο με τη σύζυγό του προκειμένου να παραστεί σε ένα συνέδριο.Λόγω ενός ατυχήματος μένει σε κώμα για 4 ημέρες και όταν συνέρχεται αντιλαμβάνεται ό,τι κανείς δεν τον αναγνωρίζει..Με τη βοήθεια μιας νεαρής μετανάστριας προσπαθεί να φθάσει στην αλήθεια.
Αν παραβλέψει κάποιος ορισμένα σεναριακά κενά, που έχουν σχέση με τις αναμνήσεις του ήρωα ,μια αξιοπρεπής ταινία με καλές ερμηνείες.Το Taken πάντως κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο.

Συνημμένα

• MV5BODA4NTk3MTQwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjUwMTMxNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    MV5BODA4NTk3MTQwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNjUwMTMxNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 15

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Unknown
Θρίλερ μυστηρίου/περιπέτεια του Jaume Collet-Serra με τους Liam Neeson, Diane Kruger και January Jones.
Ένας επιστήμονας -βιοτεχνολόγος- φθάνει στο Βερολίνο με τη σύζυγό του προκειμένου να παραστεί σε ένα συνέδριο.Λόγω ενός ατυχήματος μένει σε κώμα για 4 ημέρες και όταν συνέρχεται αντιλαμβάνεται ό,τι κανείς δεν τον αναγνωρίζει..Με τη βοήθεια μιας νεαρής μετανάστριας προσπαθεί να φθάσει στην αλήθεια.
Αν παραβλέψει κάποιος ορισμένα σεναριακά κενά, που έχουν σχέση με τις αναμνήσεις του ήρωα ,μια αξιοπρεπής ταινία με καλές ερμηνείες.Το Taken πάντως κατά τη γνώμη μου ήταν καλύτερο.
το Taken ηταν ταινιαρα και γυριζουν και συνεχεια.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλα ρε δεν διαβαζετε καθολου το θρεντ! :s&m_3:
Unknown
ενα φιλμ διασταυρωση αναμεσα σε φιλμ νουαρ και περιπετεια!
δεν εχει μεγαλο βαθος ή πολυ καλο σεναριο! καλη σκηνοθεσια αλλά μην περιμενετε και παρα πολλα! το taken ειχε πιο πολυ ουσια μια
που ολοι το παρομιαζουν με εκεινο και ηλπιζαν να ειναι αναλογο του!
Βλεπετε ευχαριστα και στο τελος θα σας μεινει και μια καλη γευση απο Βερολινο!
Λάμπει ο Bruno Ganz σε ενα μικρο ρολο!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μολις είδα το In Bruges, πάρα πολύ καλή ταινία, ξεφεύγει από συνηθισμένα σενάρια με πολύ καλή ερμηνεία του Colin Farrell, που την έκανε αμέσως μετά το Cassandra's Dream, όπου είχε δώσει εξίσου άψογη ερμηνεία.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είδα σήμερα το Rango.
Πολύ καλό animation.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Γαματη, εχει μερικες γαματες σκηνες, αξιζει...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Priest
ταινια Βασισμενη  σε comic οποτε μην περιμενετε και πολλα! :cheesy:
ειναι μια  φουτουριστικη, post apocalyptic (καντε εσεις μεταφραση :grin:) ταινια τρομου!
Εχει δε και αρκετα στοιχεια απο western αλλά και την κοινοτυπη μυθολογια των φιλμ που αναφερονται σε vampires!
Mετριες ερμηνιες ρηχο σεναριο χωρις νεα ευρηματα και με σημεια που λες "κάπου το εχω ξαναδει αυτο"!
Ακομα και τα εφε που θα περιμενες να δεις σε μια τεοια ταινια ειναι λίγα!
Δεν μπαινεις στο κλιμα του φοβου η της αγωνιας που  θα περιμενες!
Mετα γινεται σχεδον western (Αγρια δυση, fontier, lawles towns,shοwdown) και  ταινια δράσης που στο τελος ο ηρωας νικα τον κακο αλλά αφηηνει εκρεμοτητες καθως υπάρχει ακομα πιο μεγαλος κακος (κακιά ;)) που θα ειναι το sequel!
Την βλέπεις ευχαριστα αλλά μετα μερικες ωρες την ξεχνας  εντελως!
Τεσπα μονο αν ειστε φαν τετοιων ταινιων η θελετε  να σκοτωσετε λίγο απο τον χρονο σας!

Συνημμένα

• priest_.jpg
    priest_.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 17

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Priest
ταινια Βασισμενη  σε comic οποτε μην περιμενετε και πολλα! :cheesy:
ειναι μια  φουτουριστικη, post apocalyptic (καντε εσεις μεταφραση :grin:) ταινια τρομου!
Εχει δε και αρκετα στοιχεια απο western αλλά και την κοινοτυπη μυθολογια των φιλμ που αναφερονται σε vampires!
Mετριες ερμηνιες ρηχο σεναριο χωρις νεα ευρηματα και με σημεια που λες "κάπου το εχω ξαναδει αυτο"!
Ακομα και τα εφε που θα περιμενες να δεις σε μια τεοια ταινια ειναι λίγα!
Δεν μπαινεις στο κλιμα του φοβου η της αγωνιας που  θα περιμενες!
Mετα γινεται σχεδον western (Αγρια δυση, fontier, lawles towns,shοwdown) και  ταινια δράσης που στο τελος ο ηρωας νικα τον κακο αλλά αφηηνει εκρεμοτητες καθως υπάρχει ακομα πιο μεγαλος κακος (κακιά ;)) που θα ειναι το sequel!
Την βλέπεις ευχαριστα αλλά μετα μερικες ωρες την ξεχνας  εντελως!
Τεσπα μονο αν ειστε φαν τετοιων ταινιων η θελετε  να σκοτωσετε λίγο απο τον χρονο σας!
Μολις πριν λιγο το ειδα,ωραιο ταινιακι,περναει ευχαριστα... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom