Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 647K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αλιτάλια μη μου στεναχωρείς τον ακρολάγνο φίλο.Είναι καλό παιδί και με ωραία σινε γούστα και αρκετές γνώσεις.
Συμφωνω.

Ακριβως γι'αυτο μου εκανε εντυπωση η αποψη του.

Κουβεντα να 'χουμε μωρε. ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ρε χαλαρά τα λέω κι εγώ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πατε καλα? Το Τ2 και το Αλιεν 2 καλυτερα η' "οχι ακριβως καλυτερα" απο τα οριτζιναλ??? :o

Τα οριτζιναλ ειναι ταινιες για ενηλικες ενω τα σικουελ ειναι για παιδακια. Η διαφορα τους ειναι ετη φωτος...
σωστοτατος!!!την ιδια γνωμη ειχα για αυτες τις ταινιες,το T1 αξεπεραστο για μενα.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το πρωτο alien ειναι κλειστοφοβικο ψυχολογικο θριλερ αριστουργημα , και λιγο πιο κατω στο ιδιο μοτιβο ειναι το The Thing του Carpenter..
το aliens του cameron ειναι περιπετεια..πολυ πιο κατωτερο απο του Σκοτ..

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο τα σίκουελ να είναι καλύτερα, γιατί απλά τους λείπει το πιο μαγικό συστατικό: η γνωριμία με τους ήρωες και το περιβάλλον τους.
Είναι σαν τη διαφορά απ' το πρώτο με το δεύτερο ραντεβού: στο δεύτερο ξέρεις πια ποιον έχεις απέναντι σου. Τα υπόλοιπα βγαίνουν στην πορεία...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στο Σταρ παίζει την ταινιάρα του Κιούμπρικ Μάτια Ερμητικά Κλειστά

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΟΛΗ η ταινία είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. :)Kάντε ένα δώρο στον εαυτό σας,όσο δε την είδατε,κι απολαύστε τη.
Κι ένα απ τα καλύτερα scores ever του ΜΕΓΑΛΟΥ Jerry Goldsmith. :)

δυστηχώς ο σκατοεβραίος Πολάνσκι ότι γυρίζει είναι απίστευτο. Εβραίος αλλα με ταλέντο.

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Από τις υπόλοιπες του ταινίες, μόνο το "Death and the Maiden" θεωρώ αριστούργημα! Για ακόμη μια φορά τον βοηθάει το συγκλονιστικό σενάριο (βασισμένο στο θεατρικό του Άριελ Ντόρφμαν) κι επίσης ο καταπληκτικός Μπεν Κινγκσλεϊ σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Από τις υπόλοιπες του ταινίες, μόνο το "Death and the Maiden" θεωρώ αριστούργημα! Για ακόμη μια φορά τον βοηθάει το συγκλονιστικό σενάριο (βασισμένο στο θεατρικό του Άριελ Ντόρφμαν) κι επίσης ο καταπληκτικός Μπεν Κινγκσλεϊ σε ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας!
Ένοικος,Mωρό της Ρόζμαρυ,Μαχαίρι σο νερό,H νύχτα των βρυκολάκων.

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Τις τρεις πρώτες τις έχω δει από μια φορά και δεν σκοπεύω να τις ξαναδώ (ούτε στην τηλεόραση). Την νύχτα των βρυκολάκων δεν την έχω δει.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Τις τρεις πρώτες τις έχω δει από μια φορά και δεν σκοπεύω να τις ξαναδώ (ούτε στην τηλεόραση). Την νύχτα των βρυκολάκων δεν την έχω δει.

Frantic?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλό και το Φράντικ,ακόμα και τα Μαύρα Φεγγάρια μ άρεσαν απλά τα άλλα που έγραψα είναι πιο Πάνω.Τσάινατάουν και Ενοικος τα καλύτερά του.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλό και το Φράντικ,ακόμα και τα Μαύρα Φεγγάρια μ άρεσαν απλά τα άλλα που έγραψα είναι πιο Πάνω.Τσάινατάουν και Ενοικος τα καλύτερά του.

Να είμαι ειλικρινής δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Το ξέρω πως πέφτω πολύ στα μάτια σας, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα πλάνο απ' αυτή την ταινία...

Δε βαριέσαι! Άμα την ξαναδείς θα θυμηθείς :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μία ταινιούλα που είδα χθες και μου άρεσε είναι το The Business (2005). Είναι σχετικά με έναν τύπο ο οποίος είχε σκοπό ζωής του να φύγει από τη μιζέρια και να έχει μια χλειδάτη ζωή γεμάτη δράση. Αυτό το πετυχαίνει μπαίνοντας σε μαφία, κάνοντας κομπίνες κλπ.. Είναι καλή ταινία για όσους γουστάρουν μαφιόζικες καταστάσεις διότι δείχνει καλά και τις 3 φάσεις της ζωής ενός μαφιόζου δηλ την μεγάλη ακμή(λεφτά, γκόμενες,αυτοκίνητα), τον ξεπεσμό του που συνήθως οφείλεται σε λάθος κινήσεις λόγω αλλαζονίας και την απόλυτη κατάντια.. Γενικά ευχάριστη ταινία για να περάσεις την ώρα σου. Δεν είναι επίπεδο  Godfather ή Goodfellas αλλά είναι καλή για το είδος της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom