Ετσι παλευεται...μεσα σε μια μερα ρε φιλε τι σερι... ειπαμε δεν ειμαστε και κομπρεσερ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕΚΟΡ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gusmx5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 125
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε γιατί πάντα είστε καχύποπτοι και κακεντρεχείς ? Αφού ούτως η άλλως ότι γράφεται σε ένα φόρουμ ποτέ δεν μπορεί να αποδειχθεί αν είναι αλήθεια η ψέμα ! Άντε λοιπόν να μπω σε λεπτομέρειες για να ικανοποιηθείτε ! Είχα σχέση περίπου 5,5 χρόνια για την ακρίβεια οπότε έκανα την προσαύξηση ! Επίσης πριν λίγες βδομάδες έκλεισα τα 23 οπότε το έγραψα αυθόρμητα! Όντως κανονικά είμαι 24 και λίγων ημερών ! Εντάξει τώρα ?????
δεν ειμαι καχυποτπη ,
αλλα δεν γινεται να λες οτι μετα τα 18 σου ειχες 6 χρονια σχεση
και μετα απο 1 Λεπτο να λες πως εισαι 23. Τεσπα.
Ελα,μην αρπαζεσαι κ συ...εμεινε στα μαθηματικα το παιδι...δεν ειμαι καχυποτπη ,
Επισκέπτης
οχι παλευεται... γινεται για πλακα. Αρκει να εχεις χρονο.Ετσι παλευεται...
Αν δεν επρεπε να την παω σπιτι θα ειχα αποφυγει και την
Όταν τελείωσα το λύκειο και γνώρισα την καταπιόλα για την ακρίβεια ήμουν 17 και 10 μηνών περίπου ! Μη με ζορίζεις ρε βιολέτα και είμαι και φρεσκο χωρισμένος !δεν ειμαι καχυποτπη ,
Θες να σου ποστάρω την πτυχιάρα μου που την πήρα και σε 4 χρόνια ;;;;;Ελα,μην αρπαζεσαι κ συ...εμεινε στα μαθηματικα το παιδι...
Αμα δεν ειχε μαθηματικα μεσα τι να την κανω?Όταν τελείωσα το λύκειο και γνώρισα την καταπιόλα για την ακρίβεια ήμουν 17 και 10 μηνών περίπου ! Μη με ζορίζεις βιολέτα και είμαι και φρεσκο χωρισμένος !
Θες να σου ποστάρω την πτυχιάρα μου που την πήρα και σε 4 χρόνια ;;;;;
Μπορει να βγηκες φιλολογος...
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Όταν τελείωσα το λύκειο και γνώρισα την καταπιόλα για την ακρίβεια ήμουν 17 και 10 μηνών περίπου ! Μη με ζορίζεις βιολέτα και είμαι και φρεσκο χωρισμένος !
Θες να σου ποστάρω την πτυχιάρα μου που την πήρα και σε 4 χρόνια ;;;;;
καταπιόλα?
δηλαδή όλα σου τα φοιτητικα χρονια ησουν δεσμευμενος?
χαχαχα εφαρμοσμένη πληροφορική χωρίς μαθηματικά δεν γίνεται τύπε ! Έπηξα με διαφορικό λογισμό , άλγεβρα , οικονομικά μαθηματικά , στατιστικές κτλ !Αμα δεν ειχε μαθηματικα μεσα τι να την κανω?
Μπορει να βγηκες φιλολογος...
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
χαχαχα εφαρμοσμένη πληροφορική χωρίς μαθηματικά δεν γίνεται τύπε ! Έπηξα με διαφορικό λογισμό , άλγεβρα , οικονομικά μαθηματικά , στατιστικές κτλ !
πληροφορική ΑΣΟΕ να υποθέσω?
Τα χειροτερα μου τυπε...παρολο που πηγα 1η δεσμη,τα μαθηματικα ποτε δεν τα χωνεψα...χαχαχα εφαρμοσμένη πληροφορική χωρίς μαθηματικά δεν γίνεται τύπε ! Έπηξα με διαφορικό λογισμό , άλγεβρα , οικονομικά μαθηματικά , στατιστικές κτλ !
Δυστυχώς ναι ! Τώρα το μετανιώνω αλλά είναι αργά ! Μη φανταστείς όμως είχε και κάποια διάλειμματακια η σχέση μαςκαταπιόλα?
δηλαδή όλα σου τα φοιτητικα χρονια ησουν δεσμευμενος?
Πολύ με ανεβάζεις ! Μη φας έχω γλαρόσουπα !!! Άπιαστο όνειρο !πληροφορική ΑΣΟΕ να υποθέσω?
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τέσσερις φορές σε ένα βράδυ.
ήμουν 19 ετών. Την άλλη μέρα κοιμόμουν συνέχεια.
ήμουν 19 ετών. Την άλλη μέρα κοιμόμουν συνέχεια.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δυστυχώς ναι ! Τώρα το μετανιώνω αλλά είναι αργά ! Μη φανταστείς όμως είχε και κάποια διάλειμματακια η σχέση μας
Ενταξει δεν πειραζει ακομα μικρός είσαι. (23 η 24 ακομα δεν καταλαβα ακριβως αλλα τελοσπαντων )
Ενταξει δεν πειραζει ακομα μικρός είσαι. (23 η 24 ακομα δεν καταλαβα ακριβως αλλα τελοσπαντων )
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
καλα ρε τυπε εισαι του 90 και το ποσταρεις και σε μεγαλο;;;
τι θελεις να αυξισουμε το ποσοστο στις αυτοκτονιες;
Δεν μετράνε έτσι την ηλικία ! 23 κεράκια έσβησα πριν λίγο καιρό άρα μπήκα στα 242013-1990 = 23 ετη.
καλα ρε τυπε εισαι του 90 και το ποσταρεις και σε μεγαλο;;;
τι θελεις να αυξισουμε το ποσοστο στις αυτοκτονιες;
Γιατί ρε τύπε εσύ πότε είσαι ;
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν μετράνε έτσι την ηλικία ! 23 κεράκια έσβησα πριν λίγο καιρό άρα μπήκα στα 24
Βρε μανια.....
αγορι ΜΕΧΡΙ να ΚΛΕΙΣΕΙΣ τα 24, ΘΑ ΕΙΣΑΙ 23.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις