Νέα

Προσοχή στις απάτες και στις απομιμήσεις

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Afentra Ornella

Afentra Ornella

Αφέντρα
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
M' ενδιαφέρει περισσότερο το τί άνθρωπος είμαι, από το τί πιστεύουν για μένα, κάποιοι που δεν με γνωρίζουν.
Μόνο αυτοί που είναι δυστυχισμένοι έχουν ανάγκη σ’ αυτόν τον κόσμο από ανθρώπους που θα τους δώσουν την αμέριστη προσοχή τους για βλακείες. Οί έξυπνποι σιωπούν.

Καλημέρα

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μας λες πως κάποια έκλεψε τις φωτογραφίες σου και βάζει αγγελίες με αυτές. ΚΑΚΩΣ!!!

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ έχεις βάλει για avatar σου, αλλά και στις αγγελίες σου (πχ εδώ ) μια φωτογραφία που μάλιστα έχεις περάσει από πάνω της το όνομα σου υπονοώντας ότι είναι δική σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όμως!

Αυτό δεν είναι κοροϊδία; Για πες μου σε παρακαλώ.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Την κόλλησες στα σκοινά τώρα τύπε!! :s&m_1:
Για να δούμε πως θα ξεφύγει!!  :grin:
Θα γράψει πάλι κάνα ρητό για δυστυχισμένους και έξυπνους?  :-

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

πάντως αγαπητέ κ. Ξύδη της μοιάζει αρκετά θα έλεγα.

Μας λες πως κάποια έκλεψε τις φωτογραφίες σου και βάζει αγγελίες με αυτές. ΚΑΚΩΣ!!!

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Εσύ έχεις βάλει για avatar σου, αλλά και στις αγγελίες σου (πχ εδώ ) μια φωτογραφία που μάλιστα έχεις περάσει από πάνω της το όνομα σου υπονοώντας ότι είναι δική σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όμως!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

Αι να δουμε τι θα απαντησει η αφεντρα  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το κάθε μαλακισμένο πουτανάκι εδώ μέσα γράφει μία μαλακία για να κάνει εντύπωση.

Ορισμένες θέλουν πολλές σφαλιάρες τελικά για να στρώσουν. Εκμεταλλεύονται την ανωμαλία ορισμένων που χρειάζονται αυταρχικά προγράμματα για να καυλώσουν και νομίζουν πως μπορούν να γράφουν ό,τι τους καπνίσει, και χωρις κανένας να το ψάξει.

Άντε με το κάθε μαλακισμένο, που έπιασε ένα μαστίγιο και νομίζει πως θα γαμήσει κι όλον τον κόσμο....

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
καλα χαλαρωστε λιγο ολοι οι ζορικοι εδω μεσα. Ξερω κι εγω ατομα που το παιζουν γαμιαδες κι απο τη γυναικα τους η παντοφλα παει συννεφο. Αυτοι ειναι πραγματικοι σκλαβοι και οι ειλωτες. Αυτοι που το πρωτο μουνι που γαμησαν το παντρευτηκαν :lheel:
Κι αμα δε σας αρεσει η συμπεριφορα των γυναικων ειναι γιατι καποιοι μπαζογαμιαδες που δεν την παλευουν απο τη μαλακια πανε και παρακαλανε οποια γκομενα βρουν μπροστα τους και τις δινουν αξια. Οι αντρες χαλανε τισ γυνασικες δε χαλιουνται μονεσ τους

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Και στο κατω κατω καλα κανει η κοπελα και ριχνει φαπες. Οποιος θελει παει οποιος θελει δε παει. Οι αλλες δηλ. που τσιμπανε τα 100ευρα κσι τα 200ρικα και τους πιανουν κοροϊδα τι ειναι καλυτερες?

OP
OP
Afentra Ornella

Afentra Ornella

Αφέντρα
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
ornela100.jpg

ornela40.jpg

ornela77.jpg

ornela70.jpg

Ελευθερία είναι η δυνατότητα να διαλέξεις εκείνη που θα γίνεις σκλάβος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom