Eκτος απο ψευτικα Iphone πουλανε και αληθινα,καθως και φωτογραφικες μηχανες,με την μονη διαφορα οτι με ταχυδαχτυλουργικο τροπο σου δινουν ενα αδειο κουτι ή ενα κουτι που εχει μεσα μια απομιμηση.Περιπτωσεις απο δυο γνωστους μου.Ο ενας πηξε να αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη απο εναν τετοιο τυπο,η οποια ηταν γαματη πανακριβη και του την εδινε αυτος 100 ευρω.Κιολας ο φιλος την δοκιμασε,ειδε οτι ειναι οντως αληθινη και εδωσε τα λεφτα στον αλλοδαπο για να την αγορασει.Ομως αυτος με καποιον τροπο εκανε οτι εβαλε την μηχανη στο κουτι της αλλα στην ουσια την εκρυψε στο μπουφαν του και ο βλακας ο φιλος δεν τον προσεξε.Μετα πηγε σπιτι και ανοιξε ενα αδειο κουτι χωρις καμερα.Και η αλλη περιπτωση ειναι απο εναν αλλο τιμιο κλεφτη που κραταγε μια πανακριβη αλυσιδα απο χρυσο,και κοστιζε πανω απο 500 ευρω.Αληθινα περιστατικα σας λεω τωρα ετσι,αυτη η περιπτωση εγινε στο παιδι που παω για κουρεμα.Του λεει φιλε αυτη την εχω κλεψει(του το πε δηλαδη)και ειναι ολοχρυση,και αν δεν με πιστευεις παρε με με την μηχανη σου και πηγαινε με σε εναν χρυσοχοο να το διαπιστωσει.Ο κουρεας μου λοιπον ηξερε ενα χρυσοχοο εκει κοντα και οντως διαπιστωθηκε οτι ειναι ολοχρυση.Οποτε του λεει την αγοραζω,ενω ο τυπος εβαζε ξανα την αλυσιδα στο μπουφαν του.Του λεει ποσο την δινεις?και του λεει δωσε 50 ευρω σιγα,ετσι και αλιως κερδος θα ναι αφου την εκλεψα. Ο τυπος βαζει το χερι του στην αλλη τσεπη του μπουφαν και του δινει μια ιδια αλυσιδα απομιμηση.Ο κουρεας μου ομως τον καταλαβε,και του λεει,η χρυση αλυσιδα ειναι στην αλλη τσεπη σε ειδα,εκεινος ειπε δεν ειδες καλα,και εντελει ο κλεφτης σηκωθηκε και εφυγε νευριασμενος και ο κουρεας μου την γλιτωσε και δεν εδωσε και τα 50 ευρω