Νέα

Προσοχη στα ψευτικα Apple Iphone που πουλανε οι πρεζακιδες στην Ομονοια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλοι πωλητες ακουγονται αυτοι οι πρεζακηδες.κινητα πουλανε,εισητηρια πουλανε..
λετε να παρω εναν στο μαγαζι μου? :think:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
poly γκαντεμης εισαι μωρ αδερφακι μου

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 19

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα να παθεις ....ηθελες και κλεμμενα i-phone....

Καποιος κλαιει το τηλεφωνο του .......

Μην αγοραζετε πραγματα χωρις αποδειξη και συσκευασια......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
φτηνη απομιμηση ειναι των θρεντ του γιασου σαν το αιπαντ της ομονοιας.....αντε σβηστο τωρα μην στεναχωριεται ο μπαρουλης :grin:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγω εχω να πω μερικα πραγματα εδω περα απο την αρχη φολα που εφαγα απο τη μαιρη που με εφερε σε εξαλλη κατασταση ευτυχως δεν πιαστηκα μαλακας να αγορασω iphone οποτε να και ενα θετικο βεβαια εγω ειχα παει βραδυ αλλα τελος παντων εκτος απο την αρχιδο φολα της παπαρος οπου πεταξα ενα 20 στα σκουπιδια τουλαχιστον εγω εχυσα αλλα ας ερθουμε στο θεμα
1.αντισθενη με μαιμουδες τη βγαζεις ρε :birdman:
2.ποσο κοστισε η μαιμου :think:
3.εγγυηση σου δωσανε :P
4.κανα λαπτοπακι με κανα 50ρακι βρισκουμε :grin:
5.πως μπορουμε να τα δοκιμασουμε ρε :think:
6.πως καταλαβαινουμε τις μαιμουδες
7.τα δικα μου θρεντ γιατι τα σβηνετε να μη γαμησω :tickedoff:
8.και επιτελους εγω ποτε θα γινω μοντερειτορ  :zfuck:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μου προσφερα 2 Apple κινητα τηλεφωνα στην τιμη των 250 Ευρω και εγω τα αγορασα. Και μολις πηγα σπιτι να τα δω δεν λειτουργουσαν καθολου και παρατηρησα αργοτερα οτι δεν ηταν τα γνησια της Apple

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pisi

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ta poulane kai me zelatina to nou sas

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Πιαστηκες κοροιδο κυριζι... :sunglasses:

Για δες αμα τα μαιμουδε εχουν κανα app να τα κανεις να δονουνται διαρκως... ανωμαλε αντρα :s&m_2:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Οντως εχει γεμισει ο τοπος απο μαλακες που πουλανε μαλακιες!! Εμενα σημερα με ακολουθουσε σε ολη την ερμου ενας για να μου πουλησει iPhone!
Ουτε που εδωσα σημασια αφου οτι ξεκιναει απο i μου προκαλει αηδια!  :headbang:

Την ειχε πατησει με παρομοιο τροπο ενας γνωστος μου ηταν στο αυτοκινητο και τον ακολουθουσε ενας με ενα μηχανακι μεσα στην κινηση και σε καθε φαναρι του ελεγε κοιτα τι ωραια καμερα θες να την παρεις? Τον ειχε ζαλισει του την εδειχνε ολη την ωρα και στο τελος τον επεισε να την παρει για 100ε! Ο καυλιαρης ο κλεφτης ομως τελικα του πεταξε μεσα στο αμαξι ενα κουτι απο καμερα με ενα σαπουνι μεσα  :2funny:

Παντως πιστευω οτι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να παρεις και αληθινο iPhone αν ο αλλος το πηρε απο κανενα σπασμενο μαγαζι με πλιατσικο απο τις πορειες κλπ αν κ εγω και παλι δε θα το διακινδυνευα  :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η Αφροδιτη ωραιο μουνι αλλα οι γνωμες οι χειροτερες!

Συγνωμη για το............ σπαμαρισμα(?)  :grin:

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Eκτος απο ψευτικα Iphone πουλανε και αληθινα,καθως και φωτογραφικες μηχανες,με την μονη διαφορα οτι με ταχυδαχτυλουργικο τροπο σου δινουν ενα αδειο κουτι ή ενα κουτι που εχει μεσα μια απομιμηση.Περιπτωσεις απο δυο γνωστους μου.Ο ενας πηξε να αγορασει μια φωτογραφικη μηχανη απο εναν τετοιο τυπο,η οποια ηταν γαματη πανακριβη και του την εδινε αυτος 100 ευρω.Κιολας  ο φιλος την δοκιμασε,ειδε οτι ειναι οντως αληθινη και εδωσε τα λεφτα στον αλλοδαπο για να την αγορασει.Ομως αυτος με καποιον τροπο εκανε οτι εβαλε την μηχανη στο κουτι της αλλα στην ουσια την εκρυψε στο μπουφαν του και ο βλακας ο φιλος δεν τον προσεξε.Μετα πηγε σπιτι και ανοιξε ενα αδειο κουτι χωρις καμερα.Και η αλλη περιπτωση ειναι απο εναν αλλο τιμιο κλεφτη που κραταγε μια πανακριβη αλυσιδα απο χρυσο,και κοστιζε πανω απο 500 ευρω.Αληθινα περιστατικα σας λεω τωρα ετσι,αυτη η περιπτωση εγινε στο παιδι που παω για κουρεμα.Του λεει φιλε αυτη την εχω κλεψει(του το πε δηλαδη)και ειναι ολοχρυση,και αν δεν με πιστευεις παρε με με την μηχανη σου και πηγαινε με σε εναν χρυσοχοο να το διαπιστωσει.Ο κουρεας μου λοιπον ηξερε ενα χρυσοχοο εκει κοντα και οντως διαπιστωθηκε οτι ειναι ολοχρυση.Οποτε του λεει την αγοραζω,ενω ο τυπος εβαζε ξανα την αλυσιδα στο μπουφαν του.Του λεει ποσο την δινεις?και του λεει δωσε 50 ευρω σιγα,ετσι και αλιως κερδος θα ναι αφου την εκλεψα. Ο τυπος βαζει το χερι του στην αλλη τσεπη του μπουφαν και του δινει μια ιδια αλυσιδα απομιμηση.Ο κουρεας μου ομως τον καταλαβε,και του λεει,η χρυση αλυσιδα ειναι στην αλλη τσεπη σε ειδα,εκεινος ειπε δεν ειδες καλα,και εντελει ο κλεφτης σηκωθηκε και εφυγε νευριασμενος και ο κουρεας μου την γλιτωσε και δεν εδωσε και τα 50 ευρω

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ε μα  να κοροϊδέψει τον κλέφτη, ντροπή του!  :grin:

Επισκέπτης
ένα χρυσό Rolex Yachtmaster II δηλαδή που πήρα από έναν ζάκια στην Αθηνάς
για 40€ δηλαδή λέτε να μην είναι κι αυτό γνήσιο , κλεμμένο ;;;;;;;;;;;;;;;;

URL]]

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ένα χρυσό Rolex Yachtmaster II δηλαδή που πήρα από έναν ζάκια στην Αθηνάς
για 40€ δηλαδή λέτε να μην είναι κι αυτό γνήσιο , κλεμμένο ;;;;;;;;;;;;;;;;

http://[URL unfurl="true"]www.topcoolwatches.com/images/64/12731054570f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Το πρωί που ξυπνάς ζητάει μπανάνα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom