Νέα

Προσοχή στα κινέζικα τάπλετ (μην την πατήσετε σαν εμένα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα attol69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
Αγορασα ενα κινεζικο ταμπλετ , μεσω ιντερνετ , και την πατησα . μολις και μετα βιας συνδεεται σε δικτυο wifi και οταν ειμαι πανω απο το ρουτερ μονο τοτε εχω ικανοποιητικο σημα. τους εχω στειλει διαφορα μαιλ καιμου απαντουν αρες μαρες κουκουναρες
θεωρω υποχρεωση μου να ενημερωσω τα μελη του φορουμ για να μην την πατησουν οπως εγω.
το ταμπλετ ειναι μαρκας PANOMAX
θα μου πειτε βεβαια και δικιο θα χετε καλα να παθεις αφου ψαχνεσαι με τα φτηνα
εμενα μου αρκει να το μαθουν οσο δυνατον περισσοτεροι
:uzi: :uzi: :uzi:

LUCAS121

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποσο το πηρες αν επιτρεπεται?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σημερα παντως ειχε το πιο συγχρονο τραινο σοτν κοσμο στην κινα.ειναι στην επικοινωνια οι πουστηδες...εχουν ξεπερασει και τους αμερικανους που εχουν και ενα χολιγουντ. :grin: :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τουλαχιστον οι κινεζικες ταμπλετες για τα κουνουπια ευχομαι να δουλευουν. :-

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
100 δολαρια , το πηρα , ταμπλετ ειναι ενα μικρο λαπτοπακι χωρις πληκτρολογιο , με οθονη αφης

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
100 δολαρια , το πηρα , ταμπλετ ειναι ενα μικρο λαπτοπακι χωρις πληκτρολογιο , με οθονη αφης

και πολύ καλά έκανες φίλε να το ξέρουμε γιατί παίζουν πολλά tablets
και το θέμα είναι ότι είναι και με πολλές δυνατότητες κάποια

μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις από που ακριβώς το πήρες?
από ebay?
ή από κάπου αλλού?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Αν εχεις πληρωσει με paypal τα παιρνεις πισω ΧΑΛΑΡΑααααααααααααααααααααααααααααα

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γενικως τα κινεζικα ειναι της πλακας.ειτε ειναι ηλεκτρονικα,ειτε παπακια.ειτε ρουχα,ειτε αξεσουαρ.καλυτερα να δινεις κατι παραπανω κ να παιρνεις γνωστες μαρκες για να εχεις κ after sales servise,παρα να παιρνεις αγνωστες μαρκες κινεζικης προελευσης.

OP
OP
attol69

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
εχω πληρωσει με χρεωστικη βιζα απο το eurobank , βαζεις εκει το ποσο που θελεις μονο ,και το σηκωνουν αυτοι που πουλανε
και να σκεφτει κανεις οτι ειμαι παλιομοδιτης , θελω να παω στο μαγαζι να το δω να το πιασω και μετα να το αγορασω , ηταν η πρωτη φορα για μενα και η τελευταια , αλωστε ολοι το ξερουμε το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
τραβα στην τραπεζα και πες τους. ΚΑΤΙ μπορει να βγει. Φιλος ειχε παρει πισω λεφτα απο ινδια για κατασκευη eshop το οποιο δεν επαιζε ελληνικους χαρακτηρες.

Του ζητησαν την αλληλογραφια με emails για να διαπιστωσουν το προβλημα.

Οποτε στειλε κανα δυο email του στυλ το ταμπλετ δεν ειναι αυτο που ζητησα ειναι ελατωματικο δεν πιανιε κλπ κλπ και τραβα γιουρομπανκ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ποτε θα μαθετε να πην ψωνιζετε φθηνες μαλακιες νο νειμ ?

Ψαχτητε απο παλια μεταχειρισμενα .....

Υπαρχουν παλαια επωνυμα μεταχειρισμενα που κανουν την δουλεια τους μια χαρα και δεν κοστιζουν πολλα ........ απο 150 ευρω και πανω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν θα τους σκασει κανα κινεζικο στην μουτσουνα τυπε
7938C5ABDFDBCF19711552235186FFAC.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Ψαχτητε απο παλια μεταχειρισμενα .....

Υπαρχουν παλαια επωνυμα μεταχειρισμενα που κανουν την δουλεια τους μια χαρα και δεν κοστιζουν πολλα ........ απο 150 ευρω και πανω

σκασε. ηλιθιε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απαιχτε σου μοιαζω για γκαιυ ?

Κοφτο λεμε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ωχουυυυυυυυυυυυυυ
Μα δεν εκανα τιποτα....δεν εκανα αντιπαραθεση στις καρδουλες που ποσταρα πριν σε κανενα...απλα μου αρεσε το θεμα του θρεντ και εβαλα τρεις καρδουλες!Πιο ειδικα καθοτι γνωριζω οτι δεν μασας κουτοχορτο...που σου εγραψε ο Εκτορας...σκασε ηλιθιε και εσυ απαντας σε μενα.... :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εισαι μια σουπια εσυ μπαγγασακο..........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εισαι μια σουπια εσυ μπαγγασακο..........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και φιλος σου..ασχετα αν σε διεγραψα...απο το φατσοβιβλιο!!...Ισως σε βοηθησει αυτο στο προφιλ σου..καθοτι εγω ειμαι και λιγο οπαδος του χιουμορ και των φωτογραφιων με ομορφο και αποκαλυπτικο γυναικειο περιεχομενο που μου αρεσει να βαζω λαικ!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και φιλος σου..ασχετα αν σε διεγραψα...απο το φατσοβιβλιο!!...Ισως σε βοηθησει αυτο στο προφιλ σου..καθοτι εγω ειμαι και λιγο οπαδος του χιουμορ και των φωτογραφιων με ομορφο και αποκαλυπτικο γυναικειο περιεχομενο που μου αρεσει να βαζω λαικ!!!

οταν τα εγραψες εδω δεν τα ειπες τοσο γλυκα. τον ξεφτιλισες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom