peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
Κι οι παντρεμένες έχουν ψυχή.
κανονικα ειναι
και οι πεντρεμενες θελουν ψωλη
Κι οι παντρεμένες έχουν ψυχή.
παντως απ οτι ειδα απο τις φωτος η Βουλγαρα ηταν αξιογ@μητο κομματι..
εγω ειμαι ανυπαντρος ακομα τυπε!Φαίνεται ότι αυτή η ιστορία σε συγκινεί σε προσωπικό επίπεδο...
Έχει σχέση με τον συνταξιούχο γείτονα;
εγω ειμαι ανυπαντρος ακομα τυπε!
υπαρχουν και γαμοι χωρις παιδακια τυπε..παντως ωσπου να μπουν οι υπογραφες και να παρει το ονομα σου η γυναικα ειναι απλη συγκατοικηση.Η συγκατοίκηση και η αλληλεξάρτηση που είχες περιγράψει,
είναι γάμος χωρίς να επισημοποιήθηκε τύπε.
Το παιδάκι λείπει.
Αγαπητοί αδελφοί εν πόρναις,
Μετα λύπης αναγιγνώσκω περί διαφοόρων περιστατικών και απόψεων που εκφράζονται και κοινοποιούνται μέσω του site.Κερατάδες και κερατούδες υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν.Καλό θα είναι στην ερώτηση "Σε έχουν κερατώσει;" να μην απαντάμε κατηγορηματικά "Όχι",αλλά "δεν ξέρω".Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε,όλοι οι παντρεμένοι,ανεξαρτήτως φύλλου,κάποια στιγμή βαριούνται,ιδιώς στην Ελλάδα,όπου όταν κάποιος/-α παντρεύεται αφήνει τελείως τον εαυτό του/της.Άλλοι μετά τα παιδιά κόβουν το σεξ μαχαίροι.Και η αποχή,συνδυαζόμενη με την καθημερινή τριβή και τα προβλήματα που προκύπτους μας αδηγούν σε ικανοποίηση αλλού.Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που απλά το έχουν στο αίμα τους κάποιοι.
Η διαφορά μας με τις; γυναίκες είναι μικρή,αλλά ουσιώδης και είναι η εν γένει αντιμετώπιση του όλου ζητήματος.Αν μας πιάσει η γυναίκα να πηδάμε άλλη,μπορεί φινομενικά να το κάνει γαργάρα,αλλά η εκδίκηση είναι κοντά.Εκδίκηση που μπορεί να είναι επίσης κέρατο στην καλύτερη,αλλά διάλυση σε κάθε επίπεδο η χειρότερη.Έχουν δεί πολλά τα μάτια μυ,λόγω επαγγέλματος.Οι γυναίκες είναι πονηρές και ύπουλες.Εμείς απο την άλλη είμαστε ζαγάρια και αντί να αφαλοκόψουμε την κάθε καριόλα,τα βάζουμε με τον γαμιά.Κακώς.Δεν χρειάζεται να προβούμε σε τέτοιες λύσεις.Απλά μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις,γιατί δεν αξίζει τον κόπο.Σίγουρα θα είναι τεράστιο πληγμα,αλλά έτσι είναι η ζωή.Εκεί φαινόμαστε ως άνδρες και αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε λουλες.Στην τελική δεν κρίνεται ο ανδρισμός μας απο μια βρωμιάρα και αυτό θα πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.
Η συγκατοίκηση και η αλληλεξάρτηση που είχες περιγράψει,
είναι γάμος χωρίς να επισημοποιήθηκε τύπε.
Το παιδάκι λείπει.
η απιστια είναι ένα φαινομενο το οποιο με την παροδο του χρονου και της εξέλιξης γινεται ολο και πιο συχνο.
το θεμα είναι να βρουμε τα αιτια που την προκαλουν και να προσπαθήσουμε οσοι θελουμε να αποτρέψουμε σε προσωπικο επιπεδο να μας συμβει αυτό το γεγονος.
θα αναφερω καποια αιτια για την απιστια των γυναικων ως προσωπικη μου γνωμη χωρις να γινω απολυτος.
1 η μη τηρηση των χριστιανικων πεποιθήσεων.οι πιο παλιες γυναικες θεωρουσαν μεγαλη αμαρτια την απατη και πολλες δεν την εκαναν γ αυτό το λογο.
2 η εισοδος της γυναικας στην εργασια.αυτο κανει τη γυναικα οικονομικα ανεξαρτητη συναμα και επεκτηνει τον κυκλο γνωριμιών της.
3 ο ρουχισμος και ο καλοπισμος αυτό ανεβαζει την αυτοπεποιθηση της και συναμα τα λιγουρια οι αντρες τι βλεπουν ξερολουκουμο.
4 social media πολλα πεσιμα από πολλους ανεβασμα αυτοπεποίθησης και συναμα μεγαλο κυκλο γνωριμίας και επιλογης.
5 οικογενεια,οτι δεν καταφερε η μαμα της στη ζωη πρεπει να το κανει η κορη,και όλα σχετίζονται περι των οικονομικων θεματων και του εργασιακου κυρους που πρεπει να εχει ο μελλον συζηγος της κορης.
6 παιδεια,απληροφοριτα θηλεα περι σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης ειτε από το σχολειο ειτε από την οικογενεια.
7 πρωιμη εναρξη της σεξουαλικης ζωης της γυναικας.14 ετων σχεδόν το εχουν κανει τα περισσοτερα και οι εναλλαγες συντροφων γινονται συστηματικα.
8 ψυχολογικα προβλήματα των γυναικων.δεν είναι τυχαιο ότι πολλες γυναικες που απιστουν εχουν και ψυχολογικα προβλήματα.
9 showbiz είναι ένα προτυπο μοντελο για τις γυναικες που πολλες συνήθειες των διασημων προσπαθουν να αντιγραψουν.
10 αντρες λιγουρια και αγαπουληδες που κανουν ντεμεναδες και χαλουν χρημα για να τους κατσει η οποιαδήποτε γκομενα.
11 ασχημη συμπεριφορα του αντρα ωθει τη γυναικα στην απιστια όπως και η απιστια του αντρα της να την κανει να του το πληρωσει με το ιδιο νομισμα.
12 κριση ηλικιας και αν περναει ακομα η μπογια της.
13 ελλειψη χρηματων ωθει επισης πολλες σε απιστια για την επιβίωση.
14 νυμφομανεις,αυτες το εχουν στο αιμα τους την απιστια.
15 σεξουαλικα πεινασμένες γυναικες,πολλες δεν τις πηδανε οι αντρες τους οποτε καταφευγουν αλλου.
16 απιστια ως εμπειρια σασπένς περιπετεια αισθηση του φοβου.
17 απιστια για να ζηλεψει ο αντρας συντροφος κλπ.
Έχουν δεί πολλά τα μάτια μου, λόγω επαγγέλματος.
οποτε ρδελακια στουντιο να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο.Κατα την γνωμη τον ιδιο κινδυνο πανω κατω διατρεχει κανεις και οι συναντησεις με ζευγαρια,δεν ξερεις τι θα αντιμετωπισεις.Μονο συστημενα...!!!