Νέα

Προσοχη! μην πηδατε παντρεμενες! Κινδυνος-Θανατος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loafer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιαδών33

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
20
Πόντοι
6
Νήμα ήδη κερατωμένου που προσπαθεί να βγάλει την ψυχοπάθεια του βρίσκοντας πονετικά λόγια για να βρει σωστό στο να εκτελέσει τον γαμιά της αμόλυντης τσούλας του...-βούτηρο στο ψωμί για το απέναντι κτήριο της Λεωφόρου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
εμενα μου εχει τυχει να με βρει η απατημενη συζυγος...η προσβεβλημενη αρραβωνιαστικια κοκ
ειναι το χειροτερο συναισθημα εβερ ..
αλλα ειμαι μικρη κ αθωα οποτε εχω αφεση αμαρτιων τη παντοφλα τη τρωνε παντα οι αλανιαρηδεςς
Ηρθε η απατημενη Πακιστανή να σου ζητησει το λογο? Μωρε μπραβο?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
520
Like
72.705
Πόντοι
41.129
εμενα μου εχει τυχει να με βρει η απατημενη συζυγος...η προσβεβλημενη αρραβωνιαστικια κοκ
αλλα ειμαι μικρη κ αθωα οποτε εχω αφεση αμαρτιων τη παντοφλα τη τρωνε παντα οι αλανιαρηδεςς

τα φαγες τα χαστουκια σου απο την προσβεβλημενη ?

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εχω πηδηξει παντρεμενη που μου το ειπε στο τριτο γαμησι... καριολες ολες!! εννοειται οταν καποιος σε απαταει φταει ο/η συντροφος σου και μονο που ενδιδει, οσο και επιμονος να ειναι ο αλλος αν δε θελει η γκομενα δεν γινεται δουλεια...

εχω υπαρξει και εγω πολυ επιμονος με γκομενες που με απερριπταν.. οποτε και η καθε παντρεμενη αν ηθελε μπορουσε ανετα να απορριψει τον επιδοξο γκομενο.. απλα ειναι καριολες και σκεφτονται με το βρωμομουνο τους περισσοτερο αποτι εμεις με την πουτσα μας..

και εχουμε και μετα τους κεραταδες που ειτε λογω (λαθος εννοουμενης τιμης) ειτε λογω αμηχανιας επειδη δε ξερουν πως να αντιδρασουν θελουν τσαμπουκαδες.. ας τσαμπουκαλευτουν στην πουτανα τους

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τι τις πειραζε;Αφου οι αραπηδες και οι μουσουλμανοι επιτρεπεται να εχουν πανω απο μια γυναικα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Γύφτος ο έτσι;

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Σε στρατοπεδο της Αττικης το 1997 μετα τη μεταθεση απο το Διδυμοτειχο,διανυοντας τους τελευταιους μηνες της 18μηνης θητειας.Πρωι πρωι ασυνηθιστο σουσουρο στο στρατοπεδο,με τον κοσμο να ειναι καρφωμενος στη τηλεοραση του ΚΨΜ.Ο λοχαγος δολοφονηθηκε με πιστολι στον Πειραια.Του ειχαν στησει καρτερι και μολις βγηκε απο το σπιτι για να ερθει στη μοναδα,τετελεσθαι.Ερχεται η αστυνομια και εξεταζει την ομορφη ξανθια μονιμο στρατιωτικο που ηταν μες τα κλαμματα μολις μαθευτηκε το φονικο.Παντρεμενοι κι οι δυο.Γελακια,χαριτωμενιες,τους ειχε παρει ειδηση ολο το στρατοπεδο.Μονο που φαινεται οτι εφτασε στα αυτια και του συζυγου.Πειραιας ειναι αυτος.Το θεμα ειναι οτι αυτη το ριξε στα κλαμματα ενω ο λοχαγος πηγαινε για τα παρανομα σιροπια και εγινε μακαριτης.

δεν ειχε σχεση νομιζω μονο το κερατο σε εκεινο το περιστατικο αλλα κραταω μια πισινη μηπως λεμε για αλλο.
φουμαρα ο πειραιας τον εζησα και ξερω  :hi:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
αυτο που γραφεςι αποδεικνυει οτι ακομα και μεις που τις γαμαμε τις παντρεμενες κατα βαθος τις θεωρουμε ξεφτιλισμενες και τσουλακια.. :headbaning1:

προφανως τις θεωρουμε τσουλακια.. οι εκδιδομενες ειναι κλασεις καλυτερες για σχεση απο μια γυναικα που εχει απατησει τον αντρα της

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
520
Like
72.705
Πόντοι
41.129
Νήμα ήδη κερατωμένου που προσπαθεί να βγάλει την ψυχοπάθεια του βρίσκοντας πονετικά λόγια για να βρει σωστό στο να εκτελέσει τον γαμιά της αμόλυντης τσούλας του...-βούτηρο στο ψωμί για το απέναντι κτήριο της Λεωφόρου.

τη γυναικα του να φαει μπαμπεσικα..ετσι και αλλιως θα του ξαναγαμηθει, ολο τον ανδρικο πληθυσμο θα εξαφανισει για μια καριολα ?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δεν ειχε σχεση νομιζω μονο το κερατο σε εκεινο το περιστατικο αλλα κραταω μια πισινη μηπως λεμε για αλλο.
φουμαρα ο πειραιας τον εζησα και ξερω  :hi:
Σου λεω και τη μοναδα,δε με πειραζει.Στα Γλυκα Νερα πανω στη λεωφορο Λαυριου,1997.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
τη γυναικα του να φαει μπαμπεσικα..ετσι και αλλιως θα του ξαναγαμηθει, ολο τον ανδρικο πληθυσμο θα εξαφανισει για μια καριολα ?
Πατε καλα ρε? Γιατι να σκοτωσει καποιος καποιον? Τα μαζευεις και φευγεις και ζεις τη ζωη σου. Θανατοι και φυλακές για ενα γαμησι? Ειμαστε σοβαροι? Το μοναστηρι να ειναι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom