gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και τι παει να πει αυτο;οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν δλδ;Ο Πητερ Σελερς κατερευσε μετα απο το πρωινο που εφαγε....και ηταν απο τα ντρογκια οχι το γαμησι....
και τι παει να πει αυτο;οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν δλδ;Ο Πητερ Σελερς κατερευσε μετα απο το πρωινο που εφαγε....και ηταν απο τα ντρογκια οχι το γαμησι....
και τι παει να πει αυτο;οτι τα ναρκωτικα σκοτωνουν δλδ;
η αλληλομαλακια σκοτωνει ρε παιδια;τι εχουν να πουν οι ειδικοι;που ειναι ο ιπποτης69;
[URL unfurl="true"]http://www.easybytez.com/xpihr9617sby[/code[/URL]]
:bigdick:
φιρί φιρί το πας να σου κοτσάρει φώτο με το πουλι του πάλι
και το κωλοδαχτυλο κατι ακουσα επισης οτι σκοτωνειφιρί φιρί το πας να σου κοτσάρει φώτο με το πουλι του πάλι
τυπε θα εκανε ωραιο διδυμο με τον κωστα τον κουστουματο αλλα τον φαγατε μπαμπεσικα κιαυτονη αλληλομαλακια σκοτωνει ρε παιδια;τι εχουν να πουν οι ειδικοι;που ειναι ο ιπποτης69;
Αφου ειναι τρολια τι καθομαστε και το συζηταμε?
Ειτε η γκομενα πεθανε περσι και εγινε και το μνημοσυνο για τον ενα χρονο ειτε δεν πεθανε ποτε.
Οσοι λενε λοιπον οτι η μαλακια σκοτωνει ειναι απλως... μαλακες!
Φιλε, εαν η μαλακια σκοτωνε εγω θα επρεπε να ειχα πεθανει εδω και πολυ καιρο...το ειχανε γραψει πριν τριαμισι χρονια στην dailymail αυτο το περιστατικο και απο τοτε την "πεθαινουνε" τα ελληνικα μπλογκς καθε λιγο και λιγακι....
Δεν ξερω τυπε αλλα εχω την εντυπωση οτι σε οποιον καρδιολογο πας και ρωτησεις τετοιο πραγμα στην καλυτερη θα γελαει μαζι σου καμια ωρα συνεχομενη και στην χειροτερη θα σε πεταξει εξω με τις κλωτσιες σε τρια δευτερολεπτα νομιζωντας οτι του κανεις πλακα....
Φιλε, εαν η μαλακια σκοτωνε εγω θα επρεπε να ειχα πεθανει εδω και πολυ καιρο...
πσσσσστυπε αυτη η θεωρια καταρριπτεται με τρανη αποδειξη τους ελληνες πολιτικους.μια ζωη τον παιζουν,και βλεπεις οτι ο μητσοτακης ειναι 95 και κοτσονατος :S
θα ειχαμε μενει σιγουρα απο εγκεφαλικο και καρδια απο τα εφηβικα χρονιαto 99,9% των αντρων τυπε
Δεν θα το παραδεχτουν ποτε.............αλλα ειναι μεγαλο το ποσοστο ;)Των γυναικών άραγε,σε τι ποσοστό?
εγω τον παιζω καθε μερα δεν με φοβιζουν αυτα