Νέα

Προσοχή ! απο 08/04/2014 τέλος εποχής για τα Windows XP !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DON GIOVANNI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Και αυτοί που έχουν παλίοτερα συστήματα τι θα κάνουν? αφού δεν μπορούν να εγκαταστήσουν νεότερα λειτουργικά... :jerking:
Εγω θα λεγα να μεινετε σε XP αμα εχετε παλιο μηχανημα! Στο μπουτσο σας!!! Αμα θελετε τοσο πολυ να δοκιμασετε κατι διαφορετικο βαλτε linux mint που γαμουν κ δερνουν!!!
Δοκιμασα κ εγω για λιγο τα windows 8 και ειναι αθλια! Οι μαλακες τα εχουν κανει σαν κινητο για να ειναι παντου ιδια τα windows μη χεσω  :headbang:
Ελπιζω οταν καποια στιγμη βγουν windows 9 να βαλουν μυαλο κ να φτιαξουν κατι της προκοπης γιατι μην ξεχναμε τι μας εχει διδαξει η ιστορια:

windows 95-> καλο
windows 98-> σκατα
windows xp-> καλο
windows vista-> σκατα
windows 7-> καλο
windows 8-> σκατα
windows 9 (οταν κυκλοφορισει)-> ???? ΠΡΕΠΕΙ να βγαλουν κατι καλο!!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
φυσικα και κινδυνευεις εφοσον θα υπαρχει κενο ασφαλειας απο'δω και περα...το 72 τοις εκατο παγκοσμιως ακομα εχει xp  :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι να κανεις ενημερωσεις.??? πολυ κοσμος τα εχει και κρακαρισμενα, πχ εγω τρεχω τα 7 σπασμενα, 3-4 χρονια τωρα με απενεργοποιημενες ενημερωσεις και χωρις antivirus και δεν ειχα αυτα τα χρονια κανενα θεμα αποδοσης, και πριν τα xp το ιδιο, σπασμενα με την διαφορα οτι ειχα antivirus και καθε τοσο ηθελαν format για να στρωσουν...

δηλαδη σου εκανε κακο το αντιβαιρους ρε τυπε? τι εννοεις ετσι που το γραφεις

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Τα 7 παντως μεχρι στιγμης εχουν βγει καλα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
images

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Στην δουλειά έχουμε τα 7, στο καινούργιο μου (μεταχειρισμενο) laptop εχω τα vista κι στο desktop τα XP.
Λεφτά στον Βασίλη δεν υπάρχει περίπτωση να δωσω, το eset το εχω αγορασμένο και το μηχανημα μου λέω να του κανω εαν format καθώς εχω να το φορμαρω 7 χρόνια.
Με τρώει ο κώλος μου να βάλω linux.

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αντιγράφω απ' το betanews.com:

On 8 April 2014, Microsoft will stop providing any form of support to any customers and more importantly, it will stop issuing any security patches for XP.

For consumers this likely won’t have too much of an impact -- after 12 years of bug and security fixes, you’d hope Microsoft would have found and eliminated any major problems by now. For businesses it’s more of a concern, and in the case of larger organizations it’s already very late in the day to migrate to Windows 7 or 8. Microsoft says average enterprises can take 18 to 32 months to reach full deployment.

Microsoft understandably wants firms to switch from Windows XP Professional to Windows 8 Pro (rather than Windows 7) and so is offering a 15 percent discount now through June 30 as part of its Get2Modern offer.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά δεν θα υπάρχουν updates. Tο προ-προηγούμενο pc μου έχει ΧΡ (το χρησιμοποιεί ο ανιψιός μου για Internet & βασική χρήση) δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα, απλά θα ανανεώσω το Internet Security και that's all.

Σχετικά με αυτούς που αναρωτιούνται για την παλαιότητα των λειτουργικών και ποιος τα χρησιμοποιεί κτλ, να θυμίσω ότι πριν λίγα χρόνια είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα για τον τερματισμό υποστήριξης των Windows 3.11 (δεν ξέρω πόσοι τα προλάβατε  ;)). Τα λειτουργικά συστήματα δεν χρησιμοποιούνται μόνο στα pcs μας αλλά σε πάρα πολλές συσκευές και εφαρμογές γύρω μας, πολλές εκ των οποίων τρέχουν ακόμα Windows 3.11 ή Windows 95 ή Windows 2000 ( :rockon: :rockon: :rockon:).  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Εγω δωρεαν βαζω τα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ 7αρια.Ο καθενας που κατι σκαμπαζει μπορει να το κανει...Η στο κατω κατω μεινε με τα xp στα @@ σου οι ενημερωσεις. Κατεβαζεις ενα δωρεαν antivirus και εισαι κομπλε...καταστροφη μεγαλη!!!

Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τα ΧΡ ήταν τα καλύτερα Windows, αλλά ήρθε η ώρα για αναβάθμιση και απόσυρση, δεν γίνεται να μείνουμε κολλημένοι στο 2001-2006.
Πλέον οχι μόνο τα παιχνίδια έχουν γίνει απαιτητικά αλλά και αρκετά προγράμματα.
Επίσης δεν μπορεί να υπάρχει η απαίτηση τα XP να κρατήσουν για πάντα έτσι ώστε να τα απολαμβάνουν αρκετοί που τα κατέβασαν πειρατικά (και είναι πάρα πολλοί).

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Tα 7 ειναι μια χαρα πλεον, και με σπαστηρια που δουλευουν αψογα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα  :grin:

Επίσης δεν μπορεί να υπάρχει η απαίτηση τα XP να κρατήσουν για πάντα έτσι ώστε να τα απολαμβάνουν αρκετοί που τα κατέβασαν πειρατικά (και είναι πάρα πολλοί).

Ναι ενω τα 7 τα χουν ολοι πληρωμενα  :sunglasses:

Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ενω τα 7 τα χουν ολοι πληρωμενα  :sunglasses:

Αν κάποιος έχει πρεμούρα να βάλει τα Ultimate, υπάρχει η επιλογή της πειρατείας, αν όμως θέλει να κάνει απλά την δουλειά του, όταν αγοράσει PC ή laptop πλέον έχει εγκαταστημένα τα Windows 7 Basic.
Και αναφέρομαι σε αγορά υπολογιστή διότι δεν υπάρχει περίπτωση σύστημα του 2001-2006 να τρέξει φυσιολογικά Windows 7.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom