Νέα

Προσοχή απατεώνες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekatse_i_koutsi_katsika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.552
Πόντοι
3.936
Γαι αν γελασουμε λιγο
ειχα τηλεφωνο απο απαταιωνες, εμαθα απο γνωστο μου στην COSMOTE το ονοματεπωνυμο και μετα απο φιλο αστυνομικο, οτι ειναι γυφτοπροξενος απο Αργος που ηταν και αγνωστου πατρος
τον παιρνω τηλεφωνοα και του λεω "ΓΙΑΝΝΗ (αν θυμαμαι καλα το ονομα του) ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ" , ο γυφτοπροξενος αιφνιδιαστηκε και ψελλισε "ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ?" "ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ,ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕ ΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και του εριξα και αλλο βρισιμο,
:grin::grin::grin::grin::grin: δεν ειπε κουβεντα, ακομα θα το θυμαται και θα ξενερωνει ο γυφτοπροξενος.
Ο ίδιος με μένα που με έχει πάρει τηλ θα είναι χάχα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.551
Πόντοι
9.297
Γαι αν γελασουμε λιγο
ειχα τηλεφωνο απο απαταιωνες, εμαθα απο γνωστο μου στην COSMOTE το ονοματεπωνυμο και μετα απο φιλο αστυνομικο, οτι ειναι γυφτοπροξενος απο Αργος που ηταν και αγνωστου πατρος
τον παιρνω τηλεφωνοα και του λεω "ΓΙΑΝΝΗ (αν θυμαμαι καλα το ονομα του) ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ" , ο γυφτοπροξενος αιφνιδιαστηκε και ψελλισε "ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ?" "ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ,ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕ ΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ -ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και του εριξα και αλλο βρισιμο,
:grin::grin::grin::grin::grin: δεν ειπε κουβεντα, ακομα θα το θυμαται και θα ξενερωνει ο γυφτοπροξενος.
Τον ισοπεδωσες...υποκλίνομαι ρε:kneel:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
ολες οι συναλλαγες εντος του ebanking επιβεβαιωνονται με ΟΤΚ κωδικο ή Push στο κινητο.

Σε απλα ελληνικα, πρεπει να κανεις πολλες και μαζεμενες μαλακιες για να καταφερει καποιος να σου αποσπασει πολλα λεφτα, σε βαθμο που απορεις πως στο διαολο πεφτουν θυματα εξαπατησης τοσοι πολλοι....

Μπα, αρκεί και ενα μονο λαθος ορισμένες φορές.

Τσεκαρε ενδεικτικά το παρακάτω:

Επειδή ποτέ μη λες ποτέ, ένα από τα πιο σημαντικά που πρεπει οπωσδήποτε να ειναι ενεργοποιημένο στη συνδρομη είναι τα alerts συναλλαγών, είτε μέσω push είτε μέσω sms (ή viber, η τελευταία "πατέντα" που έκαναν οι τράπεζες για να γλιτώσουν λεφτά), είτε μέσω email, ούτως ώστε αν γίνει η στραβή να το πάρεις γρήγορα πρέφα

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.796
Πόντοι
4.496
Μας πήραν τηλ στο σταθερό, μια γυναικεία φωνή με κλάματα, μαμά μαμά ξερωγω και τρακάραμε και ο φίλος μου ειναι άσχημα κι εγώ έχω σπάσει το πόδι μου κλπ κλπ!!! Η ηλιθια η γυναίκα μου μπήγει τα κλάματα κι αυτή κι αρχίζει να ξερνάει (φωνάζει το παιδί με το όνομά του). Εγώ ατάραχος σερφαρω στο μπου. Σκέφτομαι ψυχρά πως η κόρη μου αποκλείεται να ξέρει το σταθερό τηλ απ'έξω και μάλιστα σε συνθήκες στρες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έπαιρνε από το κινητό της στο κινητό μου που είναι στις άμεσες κλήσεις!!! Τσιμπάω το ακουστικό και ρίχνω μια παναγία για αρχή κι ένα Χριστουλη για συμπλήρωμα μαζί με ένα ποιος είσαι γαμωτομουνιτηςμαναςσου;;;; Τα χάνει ο γύφτος και με ξεκάθαρη Ζεφυριώτικη προφορά μου λέει "Τα πάρεις το πουτσο μου" τουτ τουτ τουτ:cheesy::cheesy::cheesy:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
τυποι προσοχη γιατι κανουν πουστιες και χωρις το pin , ζητανε τον 16ψηφιο αριθμο της καρτας και αντι για πιστωση σου κανουν χρεωση . αγαπανε καρτες Εθνικης και Πειραως, αν τους πεις eurobank σου το κλεινουν. :confused: :confused: :confused: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

τυπε γω που ειμαι αφραγκος και δεν εχω ουτε καρτα ουτε τιποτα θα τους λεω αριθμους καρτων στην τυχη,απο αλλους χυστες :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
. ωραια του λεω αφουτ βιαζεσαι τοσο πολυ eurobank iban ,αλλα στελε μουπριν τα στοιχεια σου που θα στειλω το αντικειμενο σ μηνυμα και ενα σταθερο τηλεφωνο που αν παρω θα το σηκωνεις εσυ....το εκλεισε :2funny::2funny::2funny::2funny::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

τυπε δεν ειπε τουλαχιστον ουτε ενα γεια ο τυπος πριν κλεισει; :confused::confused::confused:

walking-sad.gif

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
προσοχη στους απατεωνες μαγκες..προχθες με πηραν τηλεφωνο οτι δηθεν κερδισα ενα δωρεαν εισιτηριο για τον επομενο ευρωπαικο αγωνα του μπαοκ και οτι απλα επρεπε να τους στειλω 10 ευρω για να πληρωσουν το κουριερ....
εντωμεταξυ ως γνωστον ο μπαοκ εχει τρελαθει στα τσιμπουκια στην ευρωπη και αποκλειστηκε ιουλη μηνα απο ενα βουλγαρικο χωριο, ποιο επομενο ευρωπαικο ματς να πουμε.... :confused:

υγ : λογικα ο απατεωνας ο μπουχος ηταν πισω απο το τηλεφωνημα που ηθελε να βγαλει την χασουρα απο τον αποκλεισμο της μπαοκαρας...

τυπε εμενα με πηρανε τηλεφωνο οι χυστες που λενε οτι καποιος δικος σου προκαλεσε ατυχημα,και μου ειπανε οτι η μανα μου επεσε πανω σε μια σταση με μαθητριες και για να μην παει φυλακη θελανε 10 χιλιαρικα :confused::confused::confused:
εν το μεταξυ η μανα μου εχει πεθανει απο την κατοχη :confused::confused::confused:

Εγγρ.
29 Οκτ 2019
Κριτικές
4
Like
50
Πόντοι
0
Πρόσφατα τηλεφωνούν δήθεν από τη microsoft και ισχυρίζονται ότι έχει χαλάσει ο υπολογιστής. Προσοχή αν ακολουθείστε τις οδηγίες τους σας εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό και χειρίζονται τον υπολογιστή εξ αποστάσεως κλέβοντας αποθηκευμένους κωδικούς και ότι άλλο έχετε. Επίσης με πρόγραμμα keylogger υποκλέπτουν ότι πληκτρολογείτε ανά πάσα στιγμή. Προσοχή λοιπόν. Πείτε τους ότι δεν έχετε ούτε υπολογιστή ούτε λάπτοπ ούτε τάμπλετ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Πήραν φίλο που έχει μαγαζί,ξύπνιο παιδί της πιάτσας,Σάββατο βράδυ χαμός στο αγαζι του,τον περνούν τηλέφωνο για δήθεν επιστροφή λεφτά από το ρεύμα,του στέλνουν sms να συμπληρώσει τα στοιχεία του μέχρι που ζήτησαν pin και τη κατάλαβε.
Αν σε πιάσουν σε κατάσταση ανχους, στενοχώριας,να είσαι λίγο κουρασμένος η δεν ξέρω εγώ τι μπορείς άνετα να τη πατήσεις.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.570
Πόντοι
206
Τις προάλλες πήγαν να την κάνουν σε γνωστό επιχειρηματία της πόλης μου. Κάποιος τάχα μου παράγγειλε πράγματα και του τα έφερε το φορτηγό του προμηθευτή. Δεν τσίμπησε γιατί με το συγκεκριμένο ανταλλάσσουν επιταγές κυρίως.

panos1122

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
124
Πόντοι
280
Παντος σε στιγμη απροσεξιας κοντεψα καποτε να την πατησω με τετοιο μηνυμα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.632
Πόντοι
9.931
Με έχουν πάρει και εμένα κατα τις 2-3 τη νυχτα, ήθελαν να με πιάσουν κυριολεκτικά στον υπνο για να μην εχω χρονο να σκεφτώ. Ακουω μια γυναικεία φωνη να λεει «Μπαμπά πονάω», εγω εν τω μεταξύ δεν εχω παιδιά οποτε απαντώ με ενα «Ναι, ποιος ειναι;» οποτε εκει κατάλαβαν οτι δεν κολατσίζουν και το έκλεισαν.

Ευτυχώς που δεν εχω κόρη γιατι 2 η ωρα την νυχτα αν άκουγα μπαμπά πονάω το μυαλο μου θα πήγαινε οτι κάπου την ξεκωλιαζουν και οχι στο οτι εχει γινει κάποιο ατύχημα :grin: :grin: :buck2: :buck2:

XONTROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
3.921
Πόντοι
441
Προσοχή παιδιά και ενημερώστε γονείς και μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους και συγγενείς. Απατεώνες τηλεφωνούν από το 6947653874 και με το πρόσχημα του ότι έγινε λάθος στην επιστροφή για το ρεύμα, ζητούν νούμερα λογαριασμού, ΙΒΑΝ και ΡΙΝ για να καταθέσει το κράτος την διαφορά που είναι 350 ευρώ. Φυσικά όποιος τους δώσει τα νούμερα θα ψάχνει να βρει που πήγαν τα λεφτά του. Το έκαναν στη μητέρα μου αλλά την έχω δασκαλέψει και τους έριξε τα μπινελίκια. Στο internet δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τηλέφωνο, μάλλον πακιστανικό θα είναι, οπότε τα μάτια μας 1114 σε τέτοιους καιρούς και με τους απατεώνες...
Το pin χωρίς τη κάρτα δεν έχει νόημα. Επίσης ο ΙΒΑΝ και το Pin είναι 2 διαφορετικα πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom