γενικοτερα παντως, με την δικλειδα ασφαλειας του κινητου, και την καρτα μου να χασω και να την βρουν, το πολυ πολυ να μου φανε ενα 30αρι-40αρι ανεπαφα μεχρι να την ακυρωσω. Οτιδηποτε αλλη αγορα και να προσπαθησουν να κανουν, με οτι τροπο, θα μου ερθει μηνυμα στο κινητο για επιβεβαιωση (ή push notification απο το app της τραπεζας) το οποιο φυσικα δεν θα επιβεβαιωσω. Κοινως, για να μου φανε πολλα λεφτα απο το λογαριασμο πρεπει να εχουν προσβαση στην καρτα (αυτη καθεαυτη ή ολα τα στοιχεια σωστα) ΚΑΙ να τους δωσω ειτε το pin του ατμ/pos ειτε το pin του κινητου μαζι με το κινητο.
Ακομα και σκετο το κινητο να βρουν, στο app δεν μπορουν να μπουν χωρις Pin, και ακομα και τους κωδικους του ebanking να βρουν (μεσω του κλασσικου scam ψευτικης ιστοσελιδας που μοιαζει με αυτη της τραπεζας), ολες οι συναλλαγες εντος του ebanking επιβεβαιωνονται με ΟΤΚ κωδικο ή Push στο κινητο.
Σε απλα ελληνικα, πρεπει να κανεις πολλες και μαζεμενες μαλακιες για να καταφερει καποιος να σου αποσπασει πολλα λεφτα, σε βαθμο που απορεις πως στο διαολο πεφτουν θυματα εξαπατησης τοσοι πολλοι....