Νέα

Προσφορές καταστημάτων - eshop (Ευκαιρίες Outlet & Stock) !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
είναι μεγαλη εταιρεία με ηλεκτρονικά είδη δεν λέω όνομα μην διαφημήζουμε .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
είναι μεγαλη εταιρεία με ηλεκτρονικά είδη δεν λέω όνομα μην διαφημήζουμε .

Κανονικα πρεπει να πεις για να μη την πατησουν και αλλοι.
Δυσφημιση θα κανεις οχι διαφημιση.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πλαίσιο στην Μεταμόρφωση στο τμήμα stock . Εγω δούλευα πριν μερικούς μήνες αλλά σαν πωλητής στην αναβάθμηση .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Πλαίσιο στην Μεταμόρφωση στο τμήμα stock . Εγω δούλευα πριν μερικούς μήνες αλλά σαν πωλητής στην αναβάθμηση .

Οχι ρε φιλε. Ρε τους αλητες.
ΚΑι το πλαισιο εχει καλο ονομα.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Το ξέρω ρε φίλε αλλά απο έξω έχει καλή βιτρίνα απο μέσα είναι μπάχαλο .

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Το 'Πλαίσιο' ΕΙΧΕ καλό όνομα κάποτε (πριν πολλά-πολλά χρόνια). Εδώ και καμιά 8ετία είναι και ακριβότερο από πολλά άλλα μαγαζιά και μαϊμουδιές γίνονται και προβληματικά προϊόντα φέρνει (εισαγωγές από Κίνα - και όχι από τον κατασκευαστή απ' ευθείας - αβέρτα). Χάλια μαύρα δηλαδή. Μείνετε μακριά συναγωνιστές!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άμα πάρεις προιόντα απο το κατάστημα και όχι stock δύσκολο να βγουν ελατωματικά εγώ στο πλαίσιο όταν είμουν δεν χρειαζώτανε ο άλλος να πάει στην αντιπρωσοπεία να του το αλλάξουν του το αλλάζαμε εκείνη την ώρα αμά το προιόν ήταν ελλατωματικό και παντά εγγυήση ανάλωγα με αυτό που θα έπερνες .

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Αν και δεν είναι ακριβώς μέσα στη θεματολογία του thread, νομίζω ότι είναι χρήσιμο:

Κατ' αρχήν για να υπολογίσετε πόσα BTU χρειάζεστε, υπάρχει ένας πολύ απλός κανόνας: τετραγωνικά μέτρα διαμερίσματός / σπιτιού / δωματίου : 2 Χ 1000. Αν δηλαδή έχουμε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικά μέτρα (μείον 5 περίπου τετραγωνικά για το μπάνιο όπου δεν μπαίνει κλιματισμός), τα BTU που απαιτούνται (50-5) : 2 Χ 1000 = 22.500 BTU (με ένα 9άρι και ένα 12άρι κλιματιστικό είναι ΟΚ δηλαδή).

Ένας δεύτερος τύπος για να δείτε πόσο συμφέρουσα μακροπρόθεσμα είναι μια αγορά ενός συγκεκριμένου κλιματιστικού, μπορείτε να υπολογίσετε με βάση τον τύπο για τον υπολογισμό του συντελεστή κόστους απόκτησης και λειτουργίας: Τιμή αγοράς : BTU (9άρι, 12άρι, 18άρι) - Ενεργειακή κλάση Χ 2 (Α=2, Β=4, C=6, D=8). Δηλαδή, για αγορά ενός κλιματιστικού αξίας 299 Ευρώ, 9.000 BTU και ενεργειακής κλάσης C, ο συντελεστής του κλιμστιστικού αυτού είναι 299 : (9-6) = 99,67. Αντίστοιχα, ένα άλλο κλιματιστικό αξίας 429 Ευρώ, 9.000 BTU και ενεργειακής κλάσης Α, δίνει συντελεστή 61,28. Αυτό σημαίνει ότι το δεύτερο κλιματιστικό έχει χαμηλότερο συντελεστή κόστους απόκτησης και λειτουργίας από το πρώτο και είναι συμφερότερο. Τουλάχιστον όσο αφορά τα κλιματιστικά, το φθηνότερο δεν είναι και το καλύτερο...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
άμα πάρεις προιόντα απο το κατάστημα και όχι stock δύσκολο να βγουν ελατωματικά εγώ στο πλαίσιο όταν είμουν δεν χρειαζώτανε ο άλλος να πάει στην αντιπρωσοπεία να του το αλλάξουν του το αλλάζαμε εκείνη την ώρα αμά το προιόν ήταν ελλατωματικό και παντά εγγυήση ανάλωγα με αυτό που θα έπερνες .

Κοίτα, σε επώνυμες ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να ισχύει αυτό που λες (αν και είχα αγοράσει επώνυμο scanner εισαγωγής Πλαισίου, όπου κόλλησε το μοτέρ του CCD το πήγα στο Πλαίσιο, επειδή η αντιπροσωπεία δεν το υποστήριζε τεχνικά, και τελικά πήρα έλα άλλο ίσης αξίας, καινούργιο μεν αλλά πολύ κατώτερο τεχνικά, επειδή το Πλαίσιο είχε σταματήσει την εισαγωγή του συγκεκριμένου μηχανήματος).

Πάντως, στα κομμάτια υπολογιστών, αγόρασε φιλαράκι σκληρό δίσκο (σε bulk συσκευασία), όπου βρήκε μέσα σε αυτόν εγκατεστημένο λειτουργικό, έγγραφα, φωτογραφίες κ.λπ. (μάλλον λαμογιά τεχνικού έπειξε, τσούρνεψε τον καινούργιο σκληρό και έβαλε στη θέση του έναν αντίστοιχο μεταχειρισμένο). Του τον άλλαξαν βέβαια, με άλλον πραγματικά καινούργιο, αλλά τον έφαγαν οι δρόμοι...

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...αγόρασε φιλαράκι σκληρό δίσκο (σε bulk συσκευασία), όπου βρήκε μέσα σε αυτόν εγκατεστημένο λειτουργικό, έγγραφα, φωτογραφίες κ.λπ. (μάλλον λαμογιά τεχνικού έπειξε, τσούρνεψε τον καινούργιο σκληρό και έβαλε στη θέση του έναν αντίστοιχο μεταχειρισμένο). Του τον άλλαξαν βέβαια, με άλλον πραγματικά καινούργιο, αλλά τον έφαγαν οι δρόμοι...

Γενικά γίνεται ΧΑΜΟΣ με την διαρροή data από Η/Υ και κινητά που τα πάνε για service... :headbang: ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Α, ξέχασα το κορυφαίο... προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι τους πήγε δικό του μεταχειρισμένο δίσκο για να τον αλλάξει με καινούργιο... Μιλάμε για θράσος! Βέβαια, επειδή ο επιμένων νικά, τους είπε να ανοίξουν το Outlook να δουν τα mail του, όπου αποκαλύφθηκε η λαμογιά.

Εγώ με το Πλαίσιο πάντως, από μακριά και αγαπημένοι!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Κοίτα, σε επώνυμες ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να ισχύει αυτό που λες (αν και είχα αγοράσει επώνυμο scanner εισαγωγής Πλαισίου, όπου κόλλησε το μοτέρ του CCD το πήγα στο Πλαίσιο, επειδή η αντιπροσωπεία δεν το υποστήριζε τεχνικά, και τελικά πήρα έλα άλλο ίσης αξίας, καινούργιο μεν αλλά πολύ κατώτερο τεχνικά, επειδή το Πλαίσιο είχε σταματήσει την εισαγωγή του συγκεκριμένου μηχανήματος).
ήταν υποχρεωμένη να στο πηγαίνανε στο service του πλαισίου και μετα άμα δεν γινότανε κάτι να έπερνες ένα άλλο ίσης αξίας το πλαίσιο δεν έχει και μεγάλη γκάμα απο scanner .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πάντως, στα κομμάτια υπολογιστών, αγόρασε φιλαράκι σκληρό δίσκο (σε bulk συσκευασία), όπου βρήκε μέσα σε αυτόν εγκατεστημένο λειτουργικό, έγγραφα, φωτογραφίες κ.λπ. (μάλλον λαμογιά τεχνικού έπειξε, τσούρνεψε τον καινούργιο σκληρό και έβαλε στη θέση του έναν αντίστοιχο μεταχειρισμένο). Του τον άλλαξαν βέβαια, με άλλον πραγματικά καινούργιο, αλλά τον έφαγαν οι δρόμοι...
αυτό που αγόρασε ο φίλος θα πρέπει να ήταν σκληρός απο stock που είχe πάρει και εγώ το ups και μετά μου βγήκε ελλατωματικό τα προιόντα που έρχονται στο πλαίσιο δεν είναι bulk εκτός απο ta flopy Disk .

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
To γνωστό κόλπο με τις εκπτώσεις είναι ότι σε πολλά ηλεκτρονικά είδη για παράδειγμα λένε: "το τάδε προϊόν από τόσο ....τόσο"! Με τη διαφορά ότι ποτέ δεν είχε όσο έλεγαν ότι είχε πριν την έκπτωση...Ή ακόμα, όταν λένε την αρχική τιμή, μιλάνε για ένα προόν που πέρσι είχε τόσο, παλιό μοντέλο, και φέτος...τόσο! Ελληνάρες!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Α, ξέχασα το κορυφαίο... προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι τους πήγε δικό του μεταχειρισμένο δίσκο για να τον αλλάξει με καινούργιο... Μιλάμε για θράσος! Βέβαια, επειδή ο επιμένων νικά, τους είπε να ανοίξουν το Outlook να δουν τα mail του, όπου αποκαλύφθηκε η λαμογιά.

Εγώ με το Πλαίσιο πάντως, από μακριά και αγαπημένοι!
σίγουρα έπεξε μαλάκία απο αυτά που διαβάζω ο φίλος το προιόν το πήγε σαν bulk εκει η μέσα στο κουτάκι του άμα ήταν bulk θα τα είχαν γράψει στο πούτσο τους και δεν θα είχαν κάνει ολικό format στο σκληρό δίσκο .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Τι ακουμε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Αντώνη, έχω αγοράσει DVD-R σε συσκευασία bulk (αυτή με το σελοφάν με τις φυσαλίδες) και όχι από stock, γιατί οι δίσκοι να είναι εξαίρεση;

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε Αντώνη, έχω αγοράσει DVD-R σε συσκευασία bulk (αυτή με το σελοφάν με τις φυσαλίδες) και όχι από stock, γιατί οι δίσκοι να είναι εξαίρεση;
Φίλε μου εσύ απο που πήρες το DVD-R απο Πλαίσιο ή κάποιο άλλο κατάστημα ? Οι εσωτερικοί σκληροί δίσκοι του Πλαισίου τους έχουν όπως λες σε σελοφαν αλλά καλύτερο υλικό απο ότι τους δίσκους οπτικών μέσων και flopy Discs τώρα για εξωτερικούς σκληρούς είναι κανονικά σε συσκευασεία με το κουτάκι τους . Όπως έγραψα και πριν υπάρχουν και σε stock αυτά τα προιόντα αλλά ο φίλος φένεται του έτυχε κάποιο που δεν είχαν κάνει ολικό format στον σκληρό δίσκο και έτσι υπάρχαν τα αρχεία άλλο ατόμου σε αυτό πάντα φτέει και το ίδιο το Πλαίσιο και το Service που τα ελέγχει ώστε να τα βάζει σε stock . Πιστεύω να σε κάλυψα .

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom