Νέα

Προσφορές καταστημάτων - eshop (Ευκαιρίες Outlet & Stock) !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με την γενικότερη κατάσταση της οικονομίας... δεν είναι εποχή για να μας ξεφεύγουν οι καλές ευκαρίες!  :dancing:

Ανοίγω λοιπόν αυτό το thread, για να μπορούν όλα τα μέλη να αναφέρουν & να σχολιάζουν όποιες ευκαιρίες αγοράς συναντούν σε πάσης φύσεως καταστήματα, φυσικά ή διαδικτυακά (που φυσικά να είναι δυνατή η αγορά ή η αποστολή των προϊόντων τους στην Ελλάδα).

Πριν κάνετε κάποιο post, παρακαλείστε να διασταυρώνετει όσο το δυνατόν την εγκυρότητα οποιασδήποτε προσφοράς! Προσπαθήστε να γράψετε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (περιοχή καταστήματος, χρονική προθεσμία, μάρκες/μοντέλα, τεχνικές λεπτομέρειες είναι όλα ευπρόσδεκτα)...
ΠΡΟΣΟΧΗ στα "ψιλά γράμματα". Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε τις πραγματικές προσφορές από τις δήθεν... και τις όποιες παγίδες/δεσμεύσεις.

ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ  :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.054
Πόντοι
22.785
Παιδες στο eyeshop στην ταξιαρχων 110 στον κορυδαλο
εχει απιστευτες προσφορες σε γυιαλια ηλιου πηγα
το σαββατο και πηρα δυο ζευγαρια
Παραθετω και τηλ 5450000. :) :)

tsotos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
1
Τιποτα απο θεσσαλονικη ξερει κανεναs??

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Παιδες στο eyeshop στην ταξιαρχων 110 στον κορυδαλο
εχει απιστευτες προσφορες σε γυιαλια ηλιου πηγα
το σαββατο και πηρα δυο ζευγαρια
Παραθετω και τηλ 5450000. :) :)

ποσο σου στοιχησανε?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μην ξεχνατε οτι τα περισσοτερα απο αυτα τρωνε μπανανες....εδω στα κανονικα καταστηματα και παλι πολλα ειναι μουφα....ποσο μαλλον στα στοκατζιδικα!

Ειδικα για ακριβα ρουχα....ή σε οικους ή εξωτερικο!

Αν σας νοιαζει να ειναι original βεβαια.... :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.054
Πόντοι
22.785
arned τα πηρα 90 ευρω πραντα.....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Παιδες πολλες φορες τα στοκατζιδικα εχουν ελαττωματικα κομματια, ταλαιπωρημενα η μεχρι και μαιμουδες.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
εγω δεν θα έπερνα ποτέ απο σκοκατζίδικα γιατί μια φορά την είχα πατήσει και μετά δεν μου επέστερφαν τα χρήματα πίσω .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
πήρα ένα ups και όχι μόνο ήταν χαλασμένο αλλά έπεσε και δυο φορές η ασφάλεια του σπιτιού μου και παραλίγο να χρειαστό και ηλεκτρολόγο το πηγαίνω εκεί που το πήρα και λέει κύριε δεν σας επιστέφουμε τα χρήματα γιατι είναι stock και μετά όπως ήτανε πήγε στα σκουπίδια και κρίμα τα 180 ευρουλίνια μου καλά έκανα και φασαρία αλλά το δίκιο δεν το βρίκα .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
πήρα ένα ups και όχι μόνο ήταν χαλασμένο αλλά έπεσε και δυο φορές η ασφάλεια του σπιτιού μου και παραλίγο να χρειαστό και ηλεκτρολόγο το πηγαίνω εκεί που το πήρα και λέει κύριε δεν σας επιστέφουμε τα χρήματα γιατι είναι stock και μετά όπως ήτανε πήγε στα σκουπίδια και κρίμα τα 180 ευρουλίνια μου καλά έκανα και φασαρία αλλά το δίκιο δεν το βρίκα .

Χωρις εγγυηση το πηρες?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ναι ρε ήταν μεταχειρισμένο .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
δεν το κατάλαβες καλά αυτό ήταν χαλασμένο και υποτίθεται ότι τι είχαν φτιάξει αλλά μαπα το καρπούζι η εγγύηση παύει άμα χαλάσει και το επιστρέψεις .

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
δεν το κατάλαβες καλά αυτό ήταν χαλασμένο και υποτίθεται ότι τι είχαν φτιάξει αλλά μαπα το καρπούζι η εγγύηση παύει άμα χαλάσει και το επιστρέψεις .

Βασικα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι αποφευγεις να παρεις ηλεκτρονικη συσκευη στοκ η μεταχειρισμενη.
Εκτος αν την παρεις απο εμπιστο ατομο η με εγγυηση.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom