Νέα

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου - Euro 2016

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pgp74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τελευταια μου ελπιδα να σπασει την παντοκρατορια του σαν μαρινο ειναι το γιβραλταρ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
μιλαμε το σαν μαρινο εχει παρει εργολαβια την τελευταια θεση εδω και ποσα χρονια....κανα δυο φορες μονο τους απειλησαν τα νησια φεροε ή καμια ανδορα αλλα γενικα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....
ενδεικτικα μονο τα στατιστικα του τιτανοτεραστιου σαν μαρινο ειναι περιπου ετσι :
10 αγωνες = 10 ηττες = 0 βαθμους = 0-59 τερματα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

H εθνική του Σαν Μαρίνο παίζει 23 χρόνια επίσημα ματς και μετράει μόλις δύο ισοπαλίες και απο'κει και πέρα μόνο ήττες !! 
Νομίζω πως το Γιβραλτάρ είναι καλύτερη ομάδα..πρόσφατα μάλιστα έπαιξε φιλικό με τη Σλοβακία και πήρε 0-0 !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Διέρρευσε στον τύπο ότι ο Σάντος θέλει να φύγει μετά το μουντιάλ ! Αν φύγει ο Σάντος που έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας εμείς οι Φεροϊανοί έχουμε  πιθανότητες να σας πάρουμε καμιά ισοπαλία στην έδρα μας !

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Διέρρευσε στον τύπο ότι ο Σάντος θέλει να φύγει μετά το μουντιάλ ! Αν φύγει ο Σάντος που έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας εμείς οι Φεροϊανοί έχουμε  πιθανότητες να σας πάρουμε καμιά ισοπαλία στην έδρα μας !
Εγώ συμφωνώ με τον allfreewind, αν φύγει ο Σάντος, σε συνδιασμό με τον εύκολο (φαινομενικά) όμιλο, η εθνική μπορεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο και πιο επιθετικό γιατί σαν θέαμα δεν βλέπετε για να λέμε την αλήθεια....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ συμφωνώ με τον allfreewind, αν φύγει ο Σάντος, σε συνδιασμό με τον εύκολο (φαινομενικά) όμιλο, η εθνική μπορεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο και πιο επιθετικό γιατί σαν θέαμα δεν βλέπετε για να λέμε την αλήθεια....

Εξαρτάται και απο το υλικό που θα έχει φίλε,γιατί αν πάμε πάλι με Κατσουράνηδες,Γκέκες,Σιόβες κλπ. και να θέλουμε δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εξαρτάται και απο το υλικό που θα έχει φίλε,γιατί αν πάμε πάλι με Κατσουράνηδες,Γκέκες,Σιόβες κλπ. και να θέλουμε δεν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα...
Πολύ φοβάμαι οτι πάλι με αυτούς θα πάμε....μόνο ο Καραγκούνης είπε οτι θα αποσυρθεί μετά το μουντιάλ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Τι κόλλημα έχεις φάει με τον σιοβα ρε χαλβά, μετά τον Σωκράτη και τον κουλη έχεις άλλον καλύτερο;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι κόλλημα έχεις φάει με τον σιοβα ρε χαλβά, μετά τον Σωκράτη και τον κουλη έχεις άλλον καλύτερο;

Εδώ και ο γαύρος τον ξεφορτώθηκε και έφτιαξε άμυνα γρανίτη ρε γουδί !  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η εθνική μπορεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο και πιο επιθετικό γιατί σαν θέαμα δεν βλέπετε για να λέμε την αλήθεια....
με τι χαφ και τι εξτρεμ θα παιξεις επιθετικα φιλε μου;;;υπαρχει καποιος που δεν καλειται ενω αξιζει;

αστεια εχει καταντησει η κουβεντα περι του θεαματος που προσφερει η εθνικη...
πριν 10 χρονια χαναμε απο την εθνικη αλβανιας κατω τα χερια,και τωρα διαμαρτυρομαστε που δε ριχνουμε 3αρες και 4αρες..
το θεατρο του παραλογου κανονικα..λες και ειμαστε η ολλανδια,γερμανια,αργεντινη και δεν το χω καταλαβει.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
με τι χαφ και τι εξτρεμ θα παιξεις επιθετικα φιλε μου;;;υπαρχει καποιος που δεν καλειται ενω αξιζει;

πριν 10 χρονια χαναμε απο την εθνικη αλβανιας κατω τα χερια,και τωρα διαμαρτυρομαστε που δε ριχνουμε 3αρες και 4αρες..
το θεατρο του παραλογου κανονικα..λες και ειμαστε η ολλανδια,γερμανια,αργεντινη και δεν το χω καταλαβει.

Αν είναι μόνο θέμα βαθμών και νικών έχεις δίκιο γιατί εύκολα ή δύσκολα έρχονται,αλλά ότι αυτό το τριτοκοσμικό Ιταλικό κατενάτσιο που παίζουμε είναι αντιπαθητικό να το βλέπεις είναι γεγονός...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Χμ...δεν υπάρχει ταλέντο λοιπόν....
Αν είναι μόνο θέμα βαθμών και νικών έχεις δίκιο γιατί εύκολα ή δύσκολα έρχονται,αλλά ότι αυτό το τριτοκοσμικό Ιταλικό κατενάτσιο που παίζουμε είναι αντιπαθητικό να το βλέπεις είναι γεγονός...
Ισχύει....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
OP
OP
P

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Σωστότατος  :thumbsup:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Νομιζω πως με Σαντος η με οποιονδηποτε αλλο προπονητη θα συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο.
Αμυνα μπετον,τσουκουτσουκου μπολ+μισο μηδεν ! !
Δυσκολα θα ρισκαρει καποιος να αλλαξει το επιτυχημενο στυλ Ρεχαγκελ+Σαντος και να παιξει επιθετικα,
ισως γιατι και οι καλυτεροι μας παικτες ειναι αμυντικοι η αμυντικογενεις.
Δεν πρεπει να παραπονιομαστε ομως,η ομαδα αυτη την τελευταια 10ετια εχει κανει τεραστια προοδο
κι απο φτωχοι συγγενεις ειμαστε πια υπολογισιμη δυναμη στην Ευρωπη  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

να κανουν αγαλμα στον ρεχαγκελ και να του κανουν λιτανιες 5 φορες την ημερα τυπε
αλλαξε την ιστορια της χωρας :rockon:

OP
OP
P

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Νομιζω πως με Σαντος η με οποιονδηποτε αλλο προπονητη θα συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο.
Αμυνα μπετον,τσουκουτσουκου μπολ+μισο μηδεν ! !
Δυσκολα θα ρισκαρει καποιος να αλλαξει το επιτυχημενο στυλ Ρεχαγκελ+Σαντος και να παιξει επιθετικα,
ισως γιατι και οι καλυτεροι μας παικτες ειναι αμυντικοι η αμυντικογενεις.
Δεν πρεπει να παραπονιομαστε ομως,η ομαδα αυτη την τελευταια 10ετια εχει κανει τεραστια προοδο
κι απο φτωχοι συγγενεις ειμαστε πια υπολογισιμη δυναμη στην Ευρωπη  :grin:

Η Λιμόζ του ποδοσφαίρου είμαστε, τύπε. Σκληρή άμυνα και μόνο άμυνα, το ευρωπαϊκό το πήραμε όμως ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ποιος ειπε οτι ειναι ευκολος ο ομιλος? Η Ουγγαρια εχει ανεβει αρκετα τελευταια. Δες λιγο τι εκανε στα προκριματικα για το μουντιαλ. Η δε Ρουμανια μπορει τωρα να την περασαμε αλλα δε σημαινει οτι ειναι δεδομενο πως την εχουμε. ειναι απο τους δυσκολοτερους ομιλους των τελευταιων χρονων

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ποιος ειπε οτι ειναι ευκολος ο ομιλος? Η Ουγγαρια εχει ανεβει αρκετα τελευταια. Δες λιγο τι εκανε στα προκριματικα για το μουντιαλ. Η δε Ρουμανια μπορει τωρα να την περασαμε αλλα δε σημαινει οτι ειναι δεδομενο πως την εχουμε. ειναι απο τους δυσκολοτερους ομιλους των τελευταιων χρονων
Γι' αυτό είπα φαινομενικά!Γιατί δεν γνώριζα οτι η Ουγγαρία έχει ανέβει όπως λες...δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου!Αυτή η Ρουμανία που νικήσαμε μου φαίνεται βατή πάντως...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γι' αυτό είπα φαινομενικά!Γιατί δεν γνώριζα οτι η Ουγγαρία έχει ανέβει όπως λες...δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου!Αυτή η Ρουμανία που νικήσαμε μου φαίνεται βατή πάντως...

ολλανδέ ο όμιλος για την ελλάδα της τελευταίας δεκαετίας είναι θεωρητικά εύκολος, εκτός αν περιμέναμε να κληρωθούμε μόνο με τα νησιά φερόε ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
2 απευθειας περνανε τυπε?η ενας και ο δευτερος παει μπαραζ?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom