Νέα

Προκλητικές δηλώσεις περί βιασμού γυναικών !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 389
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οταν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος σεξουαλικα (και υπαρχει πολυ σεξουαλικη καταπιεση στον κοσμο) και δει την πουταναρα με τα μπουτια εξω να τον κοιταει μες στα ματια κανοντας την πλακα της με τις φιλες της (αφου ολοι ξερουμε, τοχουμε συζητησει και εδω ποσο ποσοστο γυναικων παιζει)... τι περιμενεις να συμβει?

να στο θεσω αλλιως.
οταν ενας πεινασμενος 2 μετρα δει ενα μπασμενο να τρωει λουκουλια και προκλητικα τι περιμενεις να συμβει? νομιζω σε αυτη την περιπτωση δικαιολογειται απο ολους μας το να του φαει το φαγητο. αν ο αλλος δε θελει να προκαλεσει απο τη στιγμη που ξερει οτι εξω υπαρχουν πεινασμενοι θα το φαει σπιτι του.

στην αλλη περιπτωση γιατι δε δικαιολογειτια?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απαντηστε μου στο συσχετισμο περι πεινασμενου για φαι και πεινασμενου για μουνι. παρακαλω. και εσυ βελβυ παρακαλω :)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
να βαλουμε ολοι ενα εικοσαρικο να πας να πηδηξεις? αν ειναι να γλυτωσουμε κανα βιασμο, χαλαλι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οταν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος σεξουαλικα (και υπαρχει πολυ σεξουαλικη καταπιεση στον κοσμο) και δει την πουταναρα με τα μπουτια εξω να τον κοιταει μες στα ματια κανοντας την πλακα της με τις φιλες της (αφου ολοι ξερουμε, τοχουμε συζητησει και εδω ποσο ποσοστο γυναικων παιζει)... τι περιμενεις να συμβει?

να στο θεσω αλλιως.
οταν ενας πεινασμενος 2 μετρα δει ενα μπασμενο να τρωει λουκουλια και προκλητικα τι περιμενεις να συμβει? νομιζω σε αυτη την περιπτωση δικαιολογειται απο ολους μας το να του φαει το φαγητο. αν ο αλλος δε θελει να προκαλεσει απο τη στιγμη που ξερει οτι εξω υπαρχουν πεινασμενοι θα το φαει σπιτι του.

στην αλλη περιπτωση γιατι δε δικαιολογειτια?

Για αυτο υπαρχουν τα μπουρδελα.... Μεχρι να μαθεις να ριχνεις γκομενες απεξω... βολεψου με αυτα... και μολις μαθεις την υπομονη και ολες εκεινες τις ιδιοτητες που χρειαζεσαι τοτε θα δεις . Μεχρι τοτε βολεψου με μπουρδελα... :grin:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην για να ξεκαθαρισω δεν ειμαι εγω αυτος που θα βιασει καμια απλα το βρισκω 100% λογικο να γινεται υπο ορισμενες συνθηκες. συζητηση με επιχειρηματα κανουμε, και βελβυ το να μου μιλας ετσι προσπαθοντας να μειωσεις τη συλλογιστικη μου ειναι το ιδιο με το να σου τραβηξω 2 σφαλιαρες και μια χλεπα στη μουρη :)

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
pdorison θα σου δωσω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα.
Το βραδυ θα πας σε club για να ψαρεψεις καμια γκομενα,εχεις ντυθει ωραια κτλπ κτλπ.Μπενεις στο μαγαζι κανεις παιχνιδι και βλεπεις οτι ειναι 5-6 γκομενες που σε γουσταρουν.Εσυ θα επιλεξεις αυτην που σε καυλωνει περισσοτερο.Αν μια απο αυτες ειναι χοντρη και απαισια αλλα ταυτοχρονος πιο δυνατη απο σενα και παει και σε βιασει με το ζορι μετα τι θα λες...?
Η/ο καθεμια/καθενας ντυνεται οπως γουσταρει,τωρα εσυ αν εισαι αγαμητος και μολις δεις μπουτια σου τρεχουν τα σαλλια ειναι δικο σου προβλημα.
Σου ευχομαι ολοψυχα να πεσεις πανω στον Λιλα.  :)

Επισκέπτης
απαντηστε μου στο συσχετισμο περι πεινασμενου για φαι και πεινασμενου για μουνι. παρακαλω. και εσυ βελβυ παρακαλω :)
να σου απαντησω κατ αρχην το φαι ειναι θεμα επιβιωσης το σεξ οχι, μετα δεν μας λες τι γινεται οταν το μπασμενο πειναει απλα ζηταει και του δινουν λιγο φαγητο.
πισω στο σεξ τωρα εχεις τουλαχιστον 10 εναλακτικους τροπους για να γαμισεις αυτος ειναι ο μονος που πληγωνει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καταρχην για να ξεκαθαρισω δεν ειμαι εγω αυτος που θα βιασει καμια απλα το βρισκω 100% λογικο να γινεται υπο ορισμενες συνθηκες. συζητηση με επιχειρηματα κανουμε, και βελβυ το να μου μιλας ετσι προσπαθοντας να μειωσεις τη συλλογιστικη μου ειναι το ιδιο με το να σου τραβηξω 2 σφαλιαρες και μια χλεπα στη μουρη :)

δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκεις το λογικό σε έναν βιασμό... είπαμε ότι η διαφορά ενός ανθρώπου με ένα ζώο είναι ότι ο άνθρωπος διαθέτει ΛΟΓΙΚΗ και ότι μπορεί να χαλιναγωγεί τα ένστικτα του..

ακόμη λοιπόν και μία γυναίκα να είναι προκλητικά ντυμένη τι σε κάνει να νομίζεις ότι θέλει να πηδηχθεί μαζί σου, ότι σε προκαλεί να την πηδήξεις και ότι δεν ντύθηκε έτσι για να την θαυμάζουν ή για επαγγελματικούς λόγους...

φίλε το σέξ είναι σαν το τανγκο... θέλει δύο που να συναινούν.. ακόμα και το σέξ με πουτάνες γίνεται με συναίνεση έστω και αν αυτή αγοράζεται...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Που ειναι ο ΒΕΛΒΟΣ να σωσει την ΒΕΛΒΥ απο τα δοντια του μανιακου βιαστη πορδισον???? σας ειπα πριν να κανετε καναν κλωνο ειδατε που χρειαζεται τωρα???

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ποια συλλογιστικη σου?
συγκρινεις μια βιολογικη αναγκη με το πηδημα?αν δε φαω θα πεθανω, αν δεν πηδηξω/χτω θα ζησω. τοσο απλο. για προληψη για το προστατη, βαρα μαλακια. ειναι αδυνατον να ισχυριζεσαι κατι τετοιο. σε περιπτωσεις που δεν αντεχεις, υπαρχουν τοσα μπουρδελα. ποιο δικαιο ισχυρου? ξερεις για τι πραγμα μιλαμε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Που ειναι ο ΒΕΛΒΟΣ να σωσει την ΒΕΛΒΥ απο τα δοντια του μανιακου βιαστη πορδισον???? σας ειπα πριν να κανετε καναν κλωνο ειδατε που χρειαζεται τωρα???

αλλος σεφερλης απο δω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φίλε το σέξ είναι σαν το τανγκο... θέλει δύο που να συναινούν.. ακόμα και το σέξ με πουτάνες γίνεται με συναίνεση έστω και αν αυτή αγοράζεται...

Ακριβως... για αυτο εγω πριν παω στην πουτανα καθαριζομαι ακριβως οπως θα καθαριζομουν με μια γκομενα μου... Σεβασμος και στις πουτανες μαγκες... περα απο την πλακα... μην ειστε ζωα ορισμενοι πατε εκει με τις ιδρωτιλες... και λεγατε και για την Βανεσσα μετα απο Αγαθ.54 οτι ειναι ΤΡΕΛΗ... μια χαρα ητανε εγω την ειχα παρει 3 φορες και μονο που δεν γλωσοφιληθηκαμε στο τελος... αμα πανε ολοι οι μπιχλες τι να σου κανει και αυτη.

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Πω πω τρελαινομαι....η φυση εκτος απο το πουλι μας, μας εδωσε και το μυαλο μας. Εξαλλου τι σημαινει οτι η αλλη προκαλει? για τον καθε ανθρωπο αυτο ειναι διαφορετικο...ας πουμε για εμενα προκλητικο και ακρως ερεθιστικο ειναι να φοραει η κοπελα κοντες φουστες ή στενα παντελονια...τι θα επρεπε να γινει δηλαδη? να αλλαξει καρνταρομπα ολη η Ταιπει για να μην με προκαλει εμενα? ρε πατε καλα? αντρας ειναι αυτος που μπορει και ελεγχει αυτα που εχει μεσα στα παντελονια του, αλλιως ειναι ενα ακομη σκυλι, που οτι βλεπει προσπαθει να το φαει ή να το πηδηξει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
pdorison, κανεις μπαμ ότι είσαι λιγούρι γι'αυτό σε κοροϊδεύουν γυναίκες με τα μπούτια έξω που σε κοιτάνε λάγνα... ή λιγουριά σου σε κάνει να τις βλέπεις έτσι.

Μου θυμίζεις την ατάκα σε ελληνική ταινία που ετοιμάζεται ενα χούφταλο να παντρεφτεί μια πιτσιρίακα με το επιχείρημα: τι με νοιάζει αν θα το φχαριστιέται αυτή, μήπως όταν τρώω και ευχαριστιέμαι τη κότα, το ευχαριστιέται κι αυτή;  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλε μη συνεχιζεις..καμια φορα οταν λεμε μαλακια,πρεπει να το παραδεχομαστε...
τα επιχειρηματα σου ειναι διατρητα απλα και μονο αν αναλογιστεις το ποσο ξεχωριστη υπαρξη
ειναι ο ανθρωπος σε σχεση με τα λοιπα εμβια οντα του πλανητη...
τετοιες σκεψεις εξισωνουν τον τελειοτερο επεξεργαστη του κοσμου που εχεις στο κεφαλι σου,
με αυτον ενος σκυλου που κυνηγα την ουρα του...

**οι γυναικες που ναι ντυμενες οπως περιγραφεις με αποθουν!!
αποπνεουν μια ανευ προηγουμενου φτηνια και δευτεραντζα ....
δε θα επετρεπα στον ευατο μου ουτε να βρεθω στο ιδιο αμαξι με ενα τετοιο πραγμα...
***ακομα και η συγκριση τροφης με σεξουαλικη επιθυμια ειναι ανοητη για προφανεις λογους...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
λετε ολοι οτι η λογικη ειναι για να χαλιναγωγει τα ενστικτα. αυτο δεν ειναι κατι αντικειμενικο και καθολικο, αφου τα ενστικτα που πρεπει να χαληναγωγηθουν για να εισαι κοινωνικα αποδεκτος αλλαζουν απο τοπο σε τοπο και απο εποχη σε εποχη. αρα δεν ειναι μια καθολικη αληθεια. προσωπικα πιστευω οτι ο ανθρωπος εχει λογικη για να μπορει να επιβληθει στα υπολοιπα ζωα της φυσης (συμπεριλαμβανομενων και των συνανθρωπων του)

κατι σχετικο με το θεμα: δε νομιζω οτι οι γιαγιαδες μας δειχναν τα μπουτια τους η καναν τα γλυκα ματια σε καποιον αντρα που δε θελεαν να τις ΞΕΣΚΙΣΕΙ. οταν το κανανε το κανανε για καποιο λογο.

στο ισλαμ εχουν κρατησει ακομα καποιους τυπους για να λειτουργει σωστα η κοινωνια. τιμωρειται ο βιαστης, αλλα τιμωρειται και η προκλητικη (για τα δεδομενα τους) γυναικα. ισοτητα. ο φεμιμισμος προκαλεσε απειρα κακα, καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
**οι γυναικες που ναι ντυμενες οπως περιγραφεις με αποθουν!!
αποπνεουν μια ανευ προηγουμενου φτηνια και δευτεραντζα ....
δε θα επετρεπα στον ευατο μου ουτε να βρεθω στο ιδιο αμαξι με ενα τετοιο πραγμα...

:cheesy: :cheesy:

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
αλλο 1 βιντεο...

:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ο πορδισον θα βιασει και εμας στο τελος παω να φυγω απο εδω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom