Φαντάζομαι πλάκα κάνεις......
Δεν κάνω καθόλου πλάκα!! Από αυτό και μονο το γεγονός καταλαβαίνει κανείς την καλλιτεχνική ένδεια που υπάρχει στη χώρα μας!!
Φαντάζομαι πλάκα κάνεις......
Μαρούλια, το χάπενινγκ έγινε το 1996.
Μαρούλια, το χάπενινγκ έγινε το 1996.
Έχεις μάλλον δίκιο, αλλά θα έπρεπε να είχαν πετάξει τα καρπούζια στη μάπα του!!!
Μουρό μου τί κάνεις ?
Φασίστας είναι, δεν είναι βλάκας!! Το ελληνικό καλλιτεχνικό κατεστημένο τον αποδέχεται ως έναν εξαιρετικά σημαντικό καλλιτέχνη!!!
Σιγά ρε, όχι και έτσι.
Τελικά το χάπενιγκ έχει πάρει μυθικές διαστάσεις.
Επειδή ήμουν εκεί και το είδα, ήταν μία στίβα από καρπούζια, ο Τσόκλης πήρε ένα, ανέβηκε σε έναν άδειο πάγκο της λαχαναγοράς, είπε μία μπαρούφα για το καρπούζι που είναι από έξω πράσινο και μέσα κόκκινο και το άφησε να πέσει. Το καρπούζι φυσικά έσκασε.
Μετά σηκωθήκαμε και φύγαμε.
Με καμία δεν έγινε μαζική ρίψη καρπουζιών - και ποιός θα την έκανε, τα μιλφάκια που συχνάζουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και θα τους πιτσιλούσαν τα καρπουζόζουμα;
Αν λοιπόν δέν μπορούμε νά δεχτούμε τήν ελέυθερη έκφραση άντιθετων απο τίς δικες μας άπόψεων,
τότε είμαστε μεγάλοι ύποκριτές και σίγουρα η βάση της σκέψης μας δέν διαφέρει και πολύ άπό
τήν ψυχή μας !!!!!!!
Αν δεν μπορειτε να αποφυγεται ενα βιασμο, ξαπλωστε κατω και κοιταχτε να μορφωθειτε..
Γιατί να είσαι καλός άνθρωπος και να προσφέρεις δικαιοσύνη, ανιδιοτέλεια, αγάπη, αλληλεγγύη ,Αν είναι άποψη η προτροπή (ή η ανοχή) σε βιασμό, τότε εγώ ναι, δεν το δέχομαι. Θεωρώ ότι ο τύπος πρέπει το λιγότερο να νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο...
γι αυτο ειπα οτι συμφωνω εν μερει...ολα στην τιβι μια χαρα παρερμηνευονται αν δεν εχεις λιγη μορφωση....Aν σταματούσε εκεί πάει κ έρχεται,δεν είναι δα κάτι τόσο κατακριταίο!!!
Το θέμα είναι ότι προχώρησε λέγοντας ότι δεν φταίει ο βιαστής,γιατί να τιμωρείται κ άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες!!!
ειναι ακρως φυσιολογικο να μη θες η κορη σου να ναι πουτανακι ,ο γιος σου πουστης κτλ...το θεμα ειναι τι κανεις αν σου τυχει και πως το αντιμετωπιζεις...Αμ δεν πάει έτσι!!!
Πάντα μόνο η μία εκδοχή αρέσει,μονόπλευρα όλα!!!
Η κόρη του γείτονα ας είναι πουτανάκι να την το αντρακί ο γιός μας,η δικιά μας όμως να είναι κυρία!!!
Ενώ είμαι βέβαιος ότι χωρίς να εγκαταλείπουμε τους κανόνες της λογικής, ένα ευρύτερο πνεύμα δεν θα μας έβλαπτε καθόλου!!!!!!!!!!!!!Τα τελευταία οχυρά πρέπει να αντέξουνε,δεν είναι όλοι σκάρτοι!!!
Οι ιδέες πεθαίνουνε όταν πεθάνει κ ο τελευταίος εκπροσωπός τους!!!
δε διαφωνω σε κατι,απλως ειπα οτι ειναι φυσιολογικο να μη θες η κορη σου πχ να ειναι ξεκωλο...και ποιος θελει να ειναι ολες οι αλλες πουτανακια?Nα μην η κόρη σου να είναι πουτανάκι είναι φυσικό,αλλά ταυτόχρονα να θες άλλες να είναι πουτανάκια μάλλον κάπου δεν ταιριάζει...
Ο γιός σου πούστης είναι μία άλλη μεγάληηη δυσβάσταχτη ιστορία!!!
Ωστόσο η παρατηρησή μου αφορούσε στην μονόπλευρη αποδοχή του θέματος!!!
εσυ εννοεις οτι θελουμε ολες που μας αρεσουν να μας καθονται,αυτο κι εγω το θελωΕεε συνήθως έτσι πάει!!!