Επισκέπτης
ναι... τις περισσότερες φορές...
και όταν αργεί να "πέσει" εκνευρίζομαι γιατί
δεν μπορώ να κατουρήσω.... χαχαχα......
Αστα να πανε φιλε!Μεγαλο προβλημα!Οταν επιχειρω να κατουρησω με την ψωλη σηκωμενη συνηθως πανε στον τοιχο.χαχα
ναι... τις περισσότερες φορές...
και όταν αργεί να "πέσει" εκνευρίζομαι γιατί
δεν μπορώ να κατουρήσω.... χαχαχα......
re mages exoume kana thl gia to spiti?kana kalo mwro gia masaz kai meta blepw....e?
Πίπα και ξερο καυλί..πιπα και ξερο ψωμι ΡΕΕΕΕ
το πρωι εχεις τις καλυτερες καυλες!! ;)Όλοι καυλωμένοι ξυπνάτε το πρωί ????
Και νόμιζα οτι το κάνω μόνο εγώ.Εγώ κατουράω στη μπανιέρα
Αστα να πανε φιλε!Μεγαλο προβλημα!Οταν επιχειρω να κατουρησω με την ψωλη σηκωμενη συνηθως πανε στον τοιχο.χαχα
οποτε το συμπερασμα ειναι οταν ειναι σηκωμενος καλυτερα να παρα ναπαιδια κ εγω το παθαινω αυτο αλλα να ξερετε οτι εαν τον πιεζεται σηκωμεννο προς τα κατω τον τρυματιζεται καθως κ η πουτσα ειναι μυς...το εχω διαβασει σε εναα περιοδικο με ιατρικα επομενως να κολλατε χερια τοιχο κ τα ποδια οσο μπορειτε προς τα πισω ωστε να σημαδευεται λεκανη...ε ρε θα γινουμε κ κομανετσι
οποτε το συμπερασμα ειναι οταν ειναι σηκωμενος καλυτερα να παρα να
Μια ωραία ίσως;σωστος ...αλλα πρωι πρωι που παντα ειναι σηκωμενη τι κανεις εαν δεν εχεις γκομενα?
Μια ωραία ίσως;
όχι.πατερα προτρεπεις το γιο σου να γινει μαλ..ας :o :o
Γιατί, υπάρχει και άλλο κάτουρο ρε φίλε για έναν άντρα;
εγω στον νιπτηραΕγώ κατουράω στη μπανιέρα
βεβαια αν φας χαλασμενα αυγα(η μυδια η ληγμενα γαλακτοκομικα) τοτε θα κατουρας απτον κωλο.. καντο και θα δεις!!!!!!!!!!!Γιατί, υπάρχει και άλλο κάτουρο ρε φίλε για έναν άντρα;
Σιγά μην πάω να κατουρήσω σα να είμαι παραολυμπιακός...παιδια κ εγω το παθαινω αυτο αλλα να ξερετε οτι εαν τον πιεζεται σηκωμεννο προς τα κατω τον τρυματιζεται καθως κ η πουτσα ειναι μυς...το εχω διαβασει σε εναα περιοδικο με ιατρικα επομενως να κολλατε χερια τοιχο κ τα ποδια οσο μπορειτε προς τα πισω ωστε να σημαδευεται λεκανη...ε ρε θα γινουμε κ κομανετσι
εγω λεω 2,5,2,3,2,2,2,......,2,,2,2,,2,