alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Τότε τι λυσσάτε να παντρευτείτε?Eτσι!Δεν αντέχεται ο γάμος αγάπη μου,δεν αντέχεται.
Τότε τι λυσσάτε να παντρευτείτε?Eτσι!Δεν αντέχεται ο γάμος αγάπη μου,δεν αντέχεται.
Για να μη λένε ότι μείναμε στο ράφι!!Τότε τι λυσσάτε να παντρευτείτε?
Σε ποιες στιγμές το φαντάζεσαι??H Zετα μια χαρα γυναικα ηταν, γλυκυτατη. Αλλά τον ξελογιασε αυτή η σιχαμενη ταραντούλα!
Και τωρα αντε να ξεμπλεξει...Εγω πιστευω ότι τον δερνει κιολας.
Και μετα τον σχολάς, ανοίγεις ένα κατάστημα δωρων, σου εχουν μεινει και δυο παιδια, παιρνεις και την διατροφούλα για τα φροντιστηρια τους, φερνεις και τη μαμα να μαγειρεψει κανενα φαγητο δυο φορες το χρονο μην πεθανεις από σκορβουτο, και αμα λαχει κανεις και ένα περασματακι από το μπου να ξεδωσεις (αλλά με τα πμ κλειστα, μην μας κακοχαρακτηρισουν κιολας).Για να μη λένε ότι μείναμε στο ράφι!!
Καμία λύσσα δεν είχα.Με τύλιξε ο άτιμος.Τότε τι λυσσάτε να παντρευτείτε?
Σε αφησε εγκυο επίτηδες?Καμία λύσσα δεν είχα.Με τύλιξε ο άτιμος.
Οχι μωρέ τι λες?Ημουνα μικρή άμυαλη και πιάστηκα κορόιδο.Σε αφησε εγκυο επίτηδες?
Και μετα τον σχολάς, ανοίγεις ένα κατάστημα δωρων, σου εχουν μεινει και δυο παιδια, παιρνεις και την διατροφούλα για τα φροντιστηρια τους, φερνεις και τη μαμα να μαγειρεψει κανενα φαγητο δυο φορες το χρονο μην πεθανεις από σκορβουτο, και αμα λαχει κανεις και ένα περασματακι από το μπου να ξεδωσεις (αλλά με τα πμ κλειστα, μην μας κακοχαρακτηρισουν κιολας).
Υ.Γ.Οποιαδήποτε ομοιοτητα με πραγματικα προσωπα είναι συμπτωματικη...
Πόσο ήσουνα??Οχι μωρέ τι λες?Ημουνα μικρή άμυαλη και πιάστηκα κορόιδο.
Ε καλα. Για να ψηφίζεις Καμμενο δεν πρεπει να εχεις εξελιχθεί και σε Αινσταιν.Οχι μωρέ τι λες?Ημουνα μικρή άμυαλη και πιάστηκα κορόιδο.
Τι μικρη, μωρε, 27-28 ηταν.Πόσο ήσουνα??
24Πόσο ήσουνα??
Τι μικρη, μωρε, 27-28 ηταν.
ε πιτσιρικα ησουνα
Μικρη και τριανταφυλλενια...
Διαπράττεις το αδίκημα της εξύβρισης συνάδελφε! Και πέραν αυτού η Στεφανίδου είναι μούναρος...H Zετα μια χαρα γυναικα ηταν, γλυκυτατη. Αλλά τον ξελογιασε αυτή η σιχαμενη ταραντούλα!
Και τωρα αντε να ξεμπλεξει...Εγω πιστευω ότι τον δερνει κιολας.