Ειναι πολυ σημαντικα σε επιστημονικες εφαρμογες.
Ναι ακομα και η απιστευτη λογικη στη πληροφορικη...
Ειναι πολυ σημαντικα σε επιστημονικες εφαρμογες.
Το αν καποιος τελειωσε το πανεπιστημιο και δεν ξερει την τυφλα του αυτο για εμενα παει να πει οτι βοηθηθηκε τρελα με σκονακια κλπ.. Δεν ειναι και δυσκολο να το καταλαβεις... Τωρα αν χασαμε τα χρονια μας στο πανεπιστημιο χωρις λογο τοτε θα κριθουμε αργοτερα.. Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι εχεις μεγαλυτερη γνωση μεσω tutorials και camps αποψη σου.. keep up the good work
Δε διαφωνει κανεις σας για το οικονομικο και τα μουνια.
Γιατι πιστευετε βγαινουν τοσοι πολλοι προγραμματιστες στην Ελλαδα; Ελλειψει σωστου επαγγελματικου προσανατολισμου και αγαμιας λενε αυτο ειναι ευκολο θα το κανω, ετσι κι αλλιως δε γαμαω;
Σε πανεπιστημιο παω και εγω απλα θεωρω οτι δεν με βοηθησε ουτε στο 1/10 σε σχεση με αυτο που περιμενα
Πχlynda αξιζει η συνδρομη που σκαω ολο τον χρονο γιατι μια ζωη βλεπεις τι παιζει,στη σχολη τελειωνεις καποτε
Τι θα κανεις?Αναγκαστικα γνωση θα παιρνεις απο βιβλια,ειτε online courses
Για μενα προσωπικα πχ η σχολη μου εδωσε το 1/10 και τα αλλα 9/10 τα πηρα online
Συμφωνουμε... Αν ο καθηγητης εξηγει ενα unit test, px junit η εναν αλγοριθμο για mqam και τα μαθαινουν παπαγαλια η δεν εχουν καταλαβαει γιατι τα μαθαινουν τοτε ναι χιλιες φορες tutorial, τουλαχιστον καταλαβαινουν γιατι τα μαθαινουν.. αυτο που με χαλουσε ειναι κατι γκομενες που περνουσαν τα παντα αερα γιατι τριβονταν και κατι αλλοι με τα σκονακια..ειναι σαν να σε κλεβουν... Το πιο σημαντικο απο το πανεπιστημιο ειναι να σου μεινει η συνηθεια να διαβαζεις..
Ποσες γκομενες εχουν αυτες οι μπακουροσχολες; Οι γυναικες δεν ειναι χαζες που δεν τις προτιμουν. Καποιοι τα φτιαχνουν με τη μοναδικη κοπελα της ταξης και την κρατανε για παντα. Καπως μιζερο ειναι αυτο.
Σε ποια χωρα βρισκεσαι φιλε xman;
Ετσι ειναι... Εχουμε γυναικες στη δουλεια... Για εμενα οι πολλες ευνοουντε και βοηθιουντε ως το αδυναμο φυλο... εχω εργαστει με πολλες... καποιες απλα πηδουν εξω απο το καραβι οταν παρουν καποιο task που δεν μπορουν να το φερουν εις περας... στη Σκωτια ειχα δει πολλεςΑυτες που εχω στην σχολη ειναι ολες για να πετανε χαρταετο
Το χειροτερο ειναι που ζητανε βοηθεια και τρεχουν οι μουνοδουλοι παν απ το κεφαλι τους
Αφηστε τις ρε να γραψουν μονες τους μπας και μαθουν και τιποτα
Κλασσικοι προγραμματιστες μην δουν γυναικα
Εμενα απ την σχολη που ειμαι ηδη οι μισοι δουλευουμε,οι αλλοι μισοι ειναι πιτσιρικαδες που ψωλαρουν εχουν πολυ μυαλο,η νεα γενια ειναι πολυ μπροστα αλλα εχουν καει οι μαλακες στα video-games
Εγω τους λεω ρε μαλακες την μιση ωρα που παιζεται games και ερχεσται αυπνοι σχολη να αφιερωνατε στον κωδικο τωρα θα γαμουσατε
Ποσες ωρες δουλευεις και τι μισθο παιρνεις; Ποσους φλατμεητς εχεις; Γαμας καμια γκομενα; Αν θες μου απαντας αναλυτικα, ευχαριστω.Ειναι κατι λιγες... ελαχιστες... ετσι ακριβως... μια μπορεις να εχεις εκει, ψαχνεις απο αλλη σχολη..
Αρχικα μετα τη σχολη πηγα Σκωτια και μετα νοτιοδυτικη Αγγλια..
Kαμιά φάση απο γαμήσι δεν θες να σου πει;Ποσες ωρες δουλευεις και τι μισθο παιρνεις; Ποσους φλατμεητς εχεις; Γαμας καμια γκομενα; Αν θες μου απαντας αναλυτικα, ευχαριστω.
Σε πανεπιστημιο παω και εγω απλα θεωρω οτι δεν με βοηθησε ουτε στο 1/10 σε σχεση με αυτο που περιμενα
Πχlynda αξιζει η συνδρομη που σκαω ολο τον χρονο γιατι μια ζωη βλεπεις τι παιζει,στη σχολη τελειωνεις καποτε
Τι θα κανεις?Αναγκαστικα γνωση θα παιρνεις απο βιβλια,ειτε online courses
Για μενα προσωπικα πχ η σχολη μου εδωσε το 1/10 και τα αλλα 9/10 τα πηρα online
Ειναι καλο ο καθενας να περιγραφει τη ζωη απο το δικο του μετεριζι.Τυπε πρεπει να χρωστας πολλα μαθηματα στο κολεγιο ιεκ που σπουδαζεις χαχα
Ειναι καλο ο καθενας να περιγραφει τη ζωη απο το δικο του μετεριζι.
Αλλη ζωη ο χμαν στην Αγγλια, αλλη ο Πανος, αλλη εσυ.
Αυτα δεν τα ξερει ο νεος που σπουδαζει, νομιζει οτι οι σπουδες κ το επαγγελμα καθοριζουν τα παντα.
Ποιος;Το bot;Με ενδιαφερει να δημιουργησω ενα προγραμμα bot, το οποιο θα παιρνει τις αποδοσεις μιας στοιχηματικης εταιρειας, και θα αποφαιζει αυτοματα το αποτελεσμα. Ξερετε τι πρεπει να σπουδασει?
Ευχαριστω.
Δε νομιζω οτι ειναι καλες οι αποδοχες. Δε θα συμβουλευα νεο να ασχοληθει με επαγγελμα στο οποιο δε θα εχει κοινωνικη επαφη με γυναικες εκτος αν τον τοποθετει στπ ανωτερο 20% της εισοδηματικης κλιμακος.Υπάρχει ταιραστεια ζήτηση για ΚΑΛΟΥΣ προγραμματιστές.
Οποίος το πάρει σοβαρά και είναι καλός στη δουλειά του θα έχει σίγουρη δουλειά και καλές αποδοχές.
Με ενδιαφερει να δημιουργησω ενα προγραμμα bot, το οποιο θα παιρνει τις αποδοσεις μιας στοιχηματικης εταιρειας, και θα αποφαιζει αυτοματα το αποτελεσμα. Ξερετε τι πρεπει να σπουδασει?
Ευχαριστω.