Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.842
- Πόντοι
- 3.656
Οι δυο μεγαλύτεροι προφήτες που πέρασαν από την Ελλάδα,Νοτης Σφακιανάκης και Βασίλης Λεβέντης
Κοιτα αν μου ελεγες το 1998 οτι δεν θα υπαρχουν φυλα και θα υπαρχει το το και το φασμα ετσι οπως θελουν να το περασουν σημερα δεν θα το πιστευαΟι δυο μεγαλύτεροι προφήτες που πέρασαν από την Ελλάδα,Νοτης Σφακιανάκης και Βασίλης Λεβέντης
Δεν ήξερα ότι έχουμε προφήτες στην Ελλάδα. Κάνουν θαύματα και εξορκισμούς.
Προφητεύουν σωστά όμως;
Ειδικότερα, για να είμεθα και σχετικοί με την θεματολογία του ιστότοπου, μπορούν να μουν πουν ποιά γκόμενα με ποθεί, ποιά θα πέσει στο καμάκι μου, ποιά θα γίνει σύζυγός μου;
Νουμέρα Τζόκερ, ζητάω πολλά;
Συνεχίζει τους... εξορκισμούς ο «προφήτης Χάρης»: Η νέα καριέρα στις ΗΠΑ και ο διάδοχός του στην Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr
Κανονικά συνεχίζει τις τελετές εξορκισμού ο «προφήτης Χάρης», με τη δράση του να έχει επεκταθεί πλέον στις ΗΠΑ.www.iefimerida.gr
Τέλος.... η γνωστή και μη εξαιρετέα ερώτηση... ποιό μέλος;
Έχω προφητεύσει την ανατολή του ηλίου χιλιάδες φορές, τι εννοείς δηλαδή; Ότι δεν πιστεύεις στους προφήτες;;;;Δεν ήξερα ότι έχουμε προφήτες στην Ελλάδα. Κάνουν θαύματα και εξορκισμούς.
Προφητεύουν σωστά όμως;
Ειδικότερα, για να είμεθα και σχετικοί με την θεματολογία του ιστότοπου, μπορούν να μουν πουν ποιά γκόμενα με ποθεί, ποιά θα πέσει στο καμάκι μου, ποιά θα γίνει σύζυγός μου;
Νουμέρα Τζόκερ, ζητάω πολλά;
Συνεχίζει τους... εξορκισμούς ο «προφήτης Χάρης»: Η νέα καριέρα στις ΗΠΑ και ο διάδοχός του στην Ελλάδα [βίντεο] - iefimerida.gr
Κανονικά συνεχίζει τις τελετές εξορκισμού ο «προφήτης Χάρης», με τη δράση του να έχει επεκταθεί πλέον στις ΗΠΑ.www.iefimerida.gr
Τέλος.... η γνωστή και μη εξαιρετέα ερώτηση... ποιό μέλος;