Νέα

Προφήτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Easy Rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Δεν ήξερα ότι έχουμε προφήτες στην Ελλάδα. Κάνουν θαύματα και εξορκισμούς.
Προφητεύουν σωστά όμως;

Ειδικότερα, για να είμεθα και σχετικοί με την θεματολογία του ιστότοπου, μπορούν να μουν πουν ποιά γκόμενα με ποθεί, ποιά θα πέσει στο καμάκι μου, ποιά θα γίνει σύζυγός μου;
Νουμέρα Τζόκερ, ζητάω πολλά;

Τέλος.... η γνωστή και μη εξαιρετέα ερώτηση... ποιό μέλος;

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Ένας προφήτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια την πιθανότητα φόλας.

Φυσικά, πρέπει να ξέρει και τα ινδικά σκορ, όλα, και τα 149.000 παιχνίδια.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.145
Πόντοι
216
Ένας προφήτης που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια την πιθανότητα φόλας.

Φυσικά, πρέπει να ξέρει και τα ινδικά σκορ, όλα, και τα 149.000 παιχνίδια.
εγω απο ενα προφητη επιασα το σκορ του τελικου της ισπανιας.
εγω τους πιστευω...:confused::confused::confused:
edit: για την ακριβεια απο καποιον που ελεγε οτι ηρθε απο το μελλον

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
και τα 149.000 παιχνίδια.
Τύπε δεν με παρακολουθείς όσο θα έπρεπε :woldman:
Καβούρδα (από το καβουρδιστήρι του καφέ που αλέθει τα πάντα) είναι όλοι οι αγώνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Κατά μέσο όρο μαζεύω 6500 αγώνες ετησίως κι έχω 30 χιλιάδες και κάτι, άρα για 149 χιλιάρικα θα ξοδέψω ακόμη 18 χρόνια και δεν θα έχω την ίδια άνεση στα 69 μου έτη.
Χμ...
Μου βάζεις ιδέες...
69 έτη και 69% περίπου το ποσοστό κάλυψης των συνδυασμών....
Μάγκυ ετοιμάσου για νέο φροντιστήριο, αλλά να έχεις κανένα χαμομήλι δίπλα γιατί θα λαλήσεις με αυτά που θα σου πω :glasses:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 21

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
919
Πόντοι
81
Στο αρθρο που παραθετει ο συναγωνιστης Εasy rider γραφει για σχολη προφητων. Πως μπορουμε να μαθουμε για αυτη την σχολη ? Φανταζομαι ειναι ιδιωτικη. Ππληρωνεις, αναγνωριζεται το πτυχιο, μπορεις να βρεις ευκολα δουλεια σαν εξορκιστης ?

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Πάντα ήθελα να ξορκίζω, να θαυματοποιώ και να προφητεύω, σαν τους Ευαγγελιστές του ΓιουΕςΈι. Να έχω ένα πλήθος χαζών, να τους αποβλακώνω και να αρμέγω τις κάρτες και τα μετρητά τους(καλύτερα μετρητά, είναι και αφορολόγητα) .
Επιτέλους έχουμε και στην Ελλάδα μια ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.640
Πόντοι
1.706
Φαινεται παντως για σοβαρη προσπαθεια.
Μεχρι και εκκλησια ιδρυσε ο τυπος και εκει που πηγε θα βρει ζωαδια...........εεεε πιστους εννοουσα για μαζεψει αφθονο μαρουλι.
Απλα να του εξηγησει καποιος πως λειτουργει η εκει εφορια γιατι παιρνει σωβρακα.......

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.094
Πόντοι
446
Το νήμα αυτό, στο συγκεκριμένο σάη, αντιπροσωπεύει ότι και οι Simple Minds για το μουσικό στερέωμα... Αχρείαστο!!!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Κάθε προφήτης στην Ελλάδα που σέβεται τον εαυτό του, προβλέπει ότι:

1) Θα γίνει "μεγάλος σεισμός". Δεν αναφέρει που, δεν αναφέρει πόσο μεγάλος, περιορίζεται μόνο στο "μεγάλος". Με 12 σεισμούς άνω των 7 Ρίχτερ μόνο στον 21ο αιώνα, είναι μια "προφητεία" που μπορεί να κάνει ο καθένας.

2) Θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το μυαλό του στις καταστροφές και τη δυστυχία.

3) Θα πέσει πείνα και θα πεθάνουν εκατομμύρια από ασιτία. Είπαμε, το μυαλό του στις καταστροφές και τη δυστυχία.

4) Θα πάρουμε την Πόλη. Το ποιος θα την πάρει, αφού θα έχει γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος και, όσοι τη γλιτώσουμε, θα έχουμε πεθάνει από ασιτία, δεν έχει σημασία.

Εν ολίγοις, πρόκειται για πονηρούς που εκμεταλλεύονται την ευπιστία του κοσμάκη ή για ημί(;)τρελους που απευθύνονται σε άλλους ημί(;)τρελους.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Δεν αποκλείω κάποιοι ελάχιστοι, και στη διάρκεια της ζωής τους ίσως παντελώς άγνωστοι, να έχουν ένα κάποιο σχετικό χάρισμα.

Εννοείται όμως, ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουμε να κάνουμε με παπάτζες.:cheesy:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Κάθε προφήτης στην Ελλάδα που σέβεται τον εαυτό του, προβλέπει ότι:

1) Θα γίνει "μεγάλος σεισμός". Δεν αναφέρει που, δεν αναφέρει πόσο μεγάλος, περιορίζεται μόνο στο "μεγάλος". Με 12 σεισμούς άνω των 7 Ρίχτερ μόνο στον 21ο αιώνα, είναι μια "προφητεία" που μπορεί να κάνει ο καθένας.

2) Θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Το μυαλό του στις καταστροφές και τη δυστυχία.

3) Θα πέσει πείνα και θα πεθάνουν εκατομμύρια από ασιτία. Είπαμε, το μυαλό του στις καταστροφές και τη δυστυχία.

4) Θα πάρουμε την Πόλη. Το ποιος θα την πάρει, αφού θα έχει γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος και, όσοι τη γλιτώσουμε, θα έχουμε πεθάνει από ασιτία, δεν έχει σημασία.

Εν ολίγοις, πρόκειται για πονηρούς που εκμεταλλεύονται την ευπιστία του κοσμάκη ή για ημί(;)τρελους που απευθύνονται σε άλλους ημί(;)τρελους.
Για την ακρίβεια, πρόκειται για πονηρούς ημίτρελους που απευθύνονται σε εύπιστους ηλιθίους ημίτρελους. Βγάζουν την τρέλα τους προς τα έξω, με κέρδος.
Δεν αποκλείω κάποιοι ελάχιστοι, και στη διάρκεια της ζωής τους ίσως παντελώς άγνωστοι, να έχουν ένα κάποιο σχετικό χάρισμα.

Εννοείται όμως, ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουμε να κάνουμε με παπάτζες.:cheesy:
Το πρόβλημα εδώ βρίσκεται στην εξής λεπτομέρεια. Αν εγώ σήμερα πω "Σε δέκα μήνες θα γίνει μεγάλο κακό στην Αθήνα", σε 11 με 15 μήνες, θα βρεθεί κάποιος που θα συνδυάσει τη μαλακία μου με κάτι που συνέβει, και θα με αναγάγει σε προφήτη.
Με λίγα λόγια, ο προφήτης αναγνωρίζεται σαν τέτοιος, ΠΟΛΥ καιρό μετά απο τις προφητείες του. Και, κυρίως, απο τρίτους που θέλησαν να συνδυάσουν την προφητεία με το γεγονός. Και το γεγονός οτι, όλες οι προφητείες είναι είτε ασαφείς, είτε προβλέπουν κάτι στο πολύ μακρινό μέλλον και, απο γενιά σε γενιά η ίδια η προφητεία αλλοιώνεται απο στόμα σε στόμα, δε βοηθά. Και, για να το κλείσουμε λιγάκι, για να είναι κάποιος αντικειμενικά προφήτης, πρέπει όχι μόνο να έχει 100% επιτυχία στις προβλέψεις του, αλλά και αρκετή ακρίβεια, ώστε να μην αμφισβητούνται απο κανέναν

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Όταν φτάσει το νήμα στις προφητείες του Νοστράδαμου, μιλάμε πάλι.:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories