Νέα

Προειδοποίηση: διακοπή σύνδεσης internet από πάροχο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δεν ειμαι δικηγόρος (φτου μακριά απο εμάς) αλλά εχω την εντύπωση οτι αν καποιος κατεβάζει κατι, ειναι ο ίδιος υπεύθυνος και όχι ο παροχος. Αυτο ειναι το 1

Το 2 ειναι οτι αν εξαρχής του ειχαν πει οτι ξέρεις εμεις εχουμε μια πολιτική που απαγορεύει αυτό που ΕΣΥ ΘΕΣ. Θα υπέγραφε συμβόλαιο;

Ειχε ενημερωθεί πριν την υπογραφή;
φίλε ενφορσερ έχεις δικηο είναι απλά τά πράματα
όποια από αυτές τίς κολοεταιρίες μέ πέρνουν τηλέφωνο τούς λέω κύριοι στό συμβόλαιο πού θά υπογραψω θά λέει ξεκάθαρα ότι παράδοση καί λειτουργία σε ΜΙΑ ΒΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ αλλιώς ποινική ρήτρα 300 ευρω τήν ημέρα...ξέρεις ποιό είναι τό αποτελεσμα ...εδώ καί 1 χρόνο δέν μέ  έχουν ξαναενοχλήσει  καί μέ πέρναν μία φορά τήν εβομάδα...ακολουθεί ποστ τί έπαθα μέ φορθνετ..

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
είμαι συνδρομητής της φορθνετ εδώ καί 4 χρόνια καί πλήρωνα τακτικότατα τούς λογαριασμους,,
μιά ωραία μέρα δικόπτετε ξαφνικά η σύνδεση καί μουρχετε ενα μήνυμα στό κινητο ότι τήν δίεκοψαν καί νά επικοινωνήσω μαζί τους
αφού περίμενα 3 ώρες γιά νά απαντήσουν στό τηλέφωνο η τηλεφωνήτρια πού επιτέλους απάντησε μού ανακοίνωσε ότιχρωστάω χρήματα καί ότι πρέπει εάν έχω πληρώσει νά τούς κάνω φαχ τόν λογαριασμό.τών τελευταίων δύο μηνών.φυσικά τό φάχ μού λέγαν ότι δέν τόχαν λάβει ενώ τούς τό είχα στειλει 10 φορές..
αποτέλεσμα έμεινα χωρίς ιντερνετ  3 μέρες
δευτέρα πρωί πηγένω σέ ένα κατά;στημα τής φορθνετ καί τί μού λένε??
ότι η φορθνετ επί 4 χρόνια δέν είχε σωστό λογισμό μέ αποτέλεσμα όποιος ήθελε πλήρωνε καί όποιος δέν ήθελε δέν πλήρωνε καί ότι όποιος δέν πλήρωνε συνεχιζόνταν η συνδρομή...
μουδωσαν κάτι ημερομηνίες τιμολογίων πού ηταν απλήρωτα καί εγώ τά ελεγξα ...μούφαγε μια μέρα διότι έλειπε ο λογιστής μου καί ήταν τιμολόγια 4 ετών...
εντέλει είχαν δικηο ...βρέθηκαν 2 τιμολόγια πού δέν είχα πληρωσει από λάθος καί πού ποτέ δέν μέ είχαν ειδοποιήσει ότι ηταν απλήρωτα ούτε κάν με εμαιλ...μιλάμε για τιμολόγια τού 2002..σύνολο 80 ευρώ..
μού γενάτε τό ερώτημα
δέν έπρεπε νά μέ ειδοποιήσουν ότι χρωστάω γιά νά [πληρώσω??
πώς μού κόβουν καί μέ ποιο δικαίωμα τήν σύνδεση χωρις νά με ειδοποιησουν μέ αποτέλεσμα νά ζημιωθώ οικονομικά διότι κάνω χρησι ιντερνετ για επαγγελματικούς λόγους καί όχι γιά τάβλι..
παρολα αυτά συνεχίζω στήν φορθνετ διότι είναι κατά τήν γνώμη μου τό χείρον βέλτιστο..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Υπενθυμίζω πως υπάρχει thread που συζητάμε αποκλειστικά για τους παρόχους κ τις παρεχόμενες υπηρεσίες...

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
είμαι συνδρομητής της φορθνετ εδώ καί 4 χρόνια καί πλήρωνα τακτικότατα τούς λογαριασμους,,
μιά ωραία μέρα δικόπτετε ξαφνικά η σύνδεση καί μουρχετε ενα μήνυμα στό κινητο ότι τήν δίεκοψαν καί νά επικοινωνήσω μαζί τους
αφού περίμενα 3 ώρες γιά νά απαντήσουν στό τηλέφωνο η τηλεφωνήτρια πού επιτέλους απάντησε μού ανακοίνωσε ότιχρωστάω χρήματα καί ότι πρέπει εάν έχω πληρώσει νά τούς κάνω φαχ τόν λογαριασμό.τών τελευταίων δύο μηνών.φυσικά τό φάχ μού λέγαν ότι δέν τόχαν λάβει ενώ τούς τό είχα στειλει 10 φορές..
αποτέλεσμα έμεινα χωρίς ιντερνετ  3 μέρες
δευτέρα πρωί πηγένω σέ ένα κατά;στημα τής φορθνετ καί τί μού λένε??
ότι η φορθνετ επί 4 χρόνια δέν είχε σωστό λογισμό μέ αποτέλεσμα όποιος ήθελε πλήρωνε καί όποιος δέν ήθελε δέν πλήρωνε καί ότι όποιος δέν πλήρωνε συνεχιζόνταν η συνδρομή...
μουδωσαν κάτι ημερομηνίες τιμολογίων πού ηταν απλήρωτα καί εγώ τά ελεγξα ...μούφαγε μια μέρα διότι έλειπε ο λογιστής μου καί ήταν τιμολόγια 4 ετών...
εντέλει είχαν δικηο ...βρέθηκαν 2 τιμολόγια πού δέν είχα πληρωσει από λάθος καί πού ποτέ δέν μέ είχαν ειδοποιήσει ότι ηταν απλήρωτα ούτε κάν με εμαιλ...μιλάμε για τιμολόγια τού 2002..σύνολο 80 ευρώ..
μού γενάτε τό ερώτημα
δέν έπρεπε νά μέ ειδοποιήσουν ότι χρωστάω γιά νά [πληρώσω??
πώς μού κόβουν καί μέ ποιο δικαίωμα τήν σύνδεση χωρις νά με ειδοποιησουν μέ αποτέλεσμα νά ζημιωθώ οικονομικά διότι κάνω χρησι ιντερνετ για επαγγελματικούς λόγους καί όχι γιά τάβλι..
παρολα αυτά συνεχίζω στήν φορθνετ διότι είναι κατά τήν γνώμη μου τό χείρον βέλτιστο..
φιλε μου το συμβολαιο που εχεις υπογραψη σου αναφερη στα ψιλα γραμματα και ειμαι σιγουρος οτι η εταιρια εφοσον υπαρχουν οφειλες προιγουμενον λογαριασμον εχει το δικαιωμα στην πρωσορινη διακοπη της συνδεσης σου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έχω και γω Φόρθνετ...πληρώνω όποτε θέλω χωρίς να με ενοχλούν,με μεγάλη καθυστέρηση...στο γραφείο μου είχα φόρθνετ πάλι,την έκοψα αφήνοντας υπόλοιπο 45 ευρώ...με ενόχλησαν μετά από 2,5 χρόνια

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Εγω τον Σεπτεμβριο δουλεψα στην Βιβοντι και συγκεκριμενα
σε ενα εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο τους οι τυποι ειναι αναξιοπιστοι οποιος θελει
περισοτερες πληροφοριες ας στειλει pm

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ! Το Θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ... υπενθυμίζω κ την σχετική συζήτηση που είχαμε κάνει εγκαίρως εδώ...

Οπως λενε: ACHTUNG-ACHTUNG!  Και ΟΛΟΙ ε, μη και δε προσεξει κανενας!

Ποιο Θεμα (με κεφαλαιο Θ) ρε μοντερεϊτορ?  Το Πρωτο Θεμα του Θεμου?

Τελος παντων...   "ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ" λες.  Δε μας λες ομως ποσο σοβαρο. Δωσε ενα νουμερο ρε αρχηγε, απο το ενα στο δεκα να πουμε...  Να πορευομαστε και μεις!

Ημι-αναφς τωρα (το "ΠΡΟΣΟΧΗ" τελος!)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Υπενθυμίζω πως υπάρχει thread που συζητάμε αποκλειστικά για τους παρόχους κ τις παρεχόμενες υπηρεσίες...
φίλε duracell έχεις δικηο..προτείνω νά συγχωνεύσεις τό θέμα

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ισωσ αλλα να ξερεις οτι πολλες εταιρειες (ταινιων) κανουν μονιτορ
Θέλεις να πεις Moνιτορινγκ = παρακολούθηση  :-
¨οσο αναφορά τον θεμετοθέτη να του απαντήσω ...Να τους γράψεις στα παπάρια σου  ...Όταν σου πουλάνε ταχύτητες νομίζεις ότι δεν έχουν ιδέα, τι δυνητικά, θές να τις κάνεις ?
Και άλλαξε πάροχο παρεπιμπτώντος ...This one suks  :rockon: :rockon:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
To Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Λέει ΟΧΙ στον Νόμο Διακοπής σύνδεσης internet από πάροχο μετά την 3η Προειδοποίηση!

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ μιας τροπολογίας που θα εμποδίζει τα κράτη μέλη από την εφαρμογή του Νόμου των 3 strikes(Σε τσακώνει ο πάροχος 3 φορές με παράνομο υλικό and u r out!!!) καθώς περιορίζει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των χρηστών του Διαδικτύου, σύμφωνα με την τροπολογία.

r4063126796wo7.jpg

Η δύναμη της καταπολέμησης της πειρατείας έχει αυξηθεί σημαντικά σε ολόκληρη την Ευρώπη κατά το τρέχον έτος. In the UK, six major ISPs are working together with the music industry to start mass warning file-sharers. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, έξι μεγάλες ISPs συνεργάζονται με τη μουσική βιομηχανία να αρχίσει μαζική προειδοποίηση προς τους αρχείο-sharers. Η Γαλλία προχώρησε ακόμη περισσότερο, και πρότεινε ένα νόμο που θα επιτρέψει τη βιομηχανία του θεάματος να αποσυνδέσει τους πειρατές μετά την τρίτη προειδοποίηση. (Vive la liberte my ass!!!)

Τόσο η MPAA και RIAA ώθησαν και άλλες χώρες να υιοθετήσουν παρόμοια νομοθεσία, αλλά θα είναι δύσκολο για αυτούς να πετύχει στην Ευρώπη. Τον Απρίλιο, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τάχθηκε κατά αυτών των μέτρων κατά της πειρατείας, λέγοντας ότι θα "έρχονταν σε σύγκρουση με τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα και με τις αρχές της αναλογικότητας, της αποτελεσματικότητας και αποτρεπτικότητας".  Χθες, η δήλωση αυτή συνοδεύτηκε από επίσημη ψηφοφορία.

Η τροπολογία, που εκπονήθηκε από τον Guy Bono (των U2?  :dancing: :dancing: :dancing:) και άλλα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία. 573 μέλη του Κοινοβουλίου ψήφισαν υπέρ, ενώ μόνο 74 κατά.Ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα αυτό, ο Bono δήλωσε πως : "Δεν παίζουν με τις ατομικές ελευθερίες σαν και αυτή," και είπε ότι η γαλλική κυβέρνηση θα πρέπει να επανεξετάσει την στάση της".

Η Σουηδή βουλευτής Christofer Fjellner είπε σε ένα σχόλιο: "Αυτό που είναι σημαντικό σχετικά με αυτή την απόφαση είναι ότι τώρα είναι σαφές ότι δεν μπορείτε να επιβάλλουν οι παρόχοι την απαγόρευση εισόδου στο Διαδικτύου σε άτομα χωρίς μία νομική διαδικασία."
Είναι τρομακτικό να δείτε πώς σε λομπίστες (όπως λέμε αρτίστες)έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες που θα πρέπει να ανήκει σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου.Τα στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να συγκεντρώνονται από μέρη που δρουν για το δικό τους συμφέρον, και είναι μια ανακούφιση που βλέπω ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμφωνεί με την άποψη αυτή.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν ειμαι δικηγόρος (φτου μακριά απο εμάς) αλλά εχω την εντύπωση οτι αν καποιος κατεβάζει κατι, ειναι ο ίδιος υπεύθυνος και όχι ο παροχος. Αυτο ειναι το 1

Το 2 ειναι οτι αν εξαρχής του ειχαν πει οτι ξέρεις εμεις εχουμε μια πολιτική που απαγορεύει αυτό που ΕΣΥ ΘΕΣ. Θα υπέγραφε συμβόλαιο;

Ειχε ενημερωθεί πριν την υπογραφή;
δεν ειναι ετσι.

οταν πας στο σουπερ μαρκετ και αγοραζεις ενα μαχαιρι για να κοβεις ντοματες, δεν υπογραφεις καπου οτι δεν θα κοψεις ενα ανθρωπινο δαχτυλο για να το φας τηγανητό.

το μονο θεμα που προκύπτει εν προκειμενω, ειναι αν ο παροχος (στη συγκεκριμενη, η vivodi), νομιμοποιειται για τετοιες ενεργειες απο πλευρας της..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
δεν ειναι ετσι.

οταν πας στο σουπερ μαρκετ και αγοραζεις ενα μαχαιρι για να κοβεις ντοματες, δεν υπογραφεις καπου οτι δεν θα κοψεις ενα ανθρωπινο δαχτυλο για να το φας τηγανητό.

το μονο θεμα που προκύπτει εν προκειμενω, ειναι αν ο παροχος (στη συγκεκριμενη, η vivodi), νομιμοποιειται για τετοιες ενεργειες απο πλευρας της..

Δεν ειναι ετσι

Οταν πας να πας μια Astοn Martin, την πληρώσεις και μετά αφου πληρώσεις σου πουνε ξέρετε, δεν παει πανω απο 140 που ειναι το νόμιμο όριο...αν στο ειχανε πει..θα την αγόραζες;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν ειναι ετσι

Οταν πας να πας μια Astοn Martin, την πληρώσεις και μετά αφου πληρώσεις σου πουνε ξέρετε, δεν παει πανω απο 140 που ειναι το νόμιμο όριο...αν στο ειχανε πει..θα την αγόραζες;
αυτο λεω.

σου πουλανε (σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα στο θρεντ) ενα προ'ι'όν με το οποιο μπορεις να παρανομησεις.

το ερωτημα ειναι το εξης: νομιμοποιουνται να στο παρουν πισω, ή ακομη και να σου κανουν μια απλη παρατηρηση επ αυτου, οταν παρανομεις με το εργαλειο που σου πουλησαν, αυτοι που το πωλουν ?

διοτι το δεδομενο ειναι οτι παρανομεις..

υ.γ. στο βατεπέδι η άστον ειναι πασέ..  :P

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αυτο λεω.

σου πουλανε (σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις που εχουν αναφερθει μεχρι τωρα στο θρεντ) ενα προ'ι'όν με το οποιο μπορεις να παρανομησεις.

το ερωτημα ειναι το εξης: νομιμοποιουνται να στο παρουν πισω, ή ακομη και να σου κανουν μια απλη παρατηρηση επ αυτου, οταν παρανομεις με το εργαλειο που σου πουλησαν, αυτοι που το πωλουν ?

διοτι το δεδομενο ειναι οτι παρανομεις..

υ.γ. στο βατεπέδι η άστον ειναι πασέ..  :P

Αγιε πατέρα εδώ δεν το παίρνουν πίσω. Μεταβάλουν τους όρους χρήσης,
(α) χωρις να σε ενημερώσουν πριν πληρώσεις,
(β) με το προιον που προκύπτει μετά τις μεταβολές να μη σε καλύπτει (και αρα δε θα αγόραζες αν το ηξερες απο την αρχή)

Ειναι μπαναλ η Αστον στο βατο; Αμαν..και τωρα που την αγόρασα; Να μια ακόμα περίπτωση. Αμα μου το λεγανε δε θα την αγόραζα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αγιε πατέρα εδώ δεν το παίρνουν πίσω. Μεταβάλουν τους όρους χρήσης,
(α) χωρις να σε ενημερώσουν πριν πληρώσεις,
(β) με το προιον που προκύπτει μετά τις μεταβολές να μη σε καλύπτει (και αρα δε θα αγόραζες αν το ηξερες απο την αρχή)
ΔΕΝ μεταβαλουν τους ορους χρησης. φοβουνται να το κανουν. οι λογοι ειναι απλοι και εχουν να κανουν με τη συμβαση που εχουν υπογραψει με τον εκαστοτε πελατη.

αυτο θα συνεβαινε ευκολα και απλα ΑΝ εκοβαν απο το δικτυο τους τα σαιτ διαμοιρασμου. (ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !!)

αυτο που προσπαθουν να κανουν ειναι να σε κανουν εσενα να μην ''μπαινεις'' σε αυτα τα σαιτ, εχοντας και ως επιπροσθετο κερδος το bandwith που ''τρωνε'' τα κατεβασματα..

Ειναι μπαναλ η Αστον στο βατο; Αμαν..και τωρα που την αγόρασα; Να μια ακόμα περίπτωση. Αμα μου το λεγανε δε θα την αγόραζα
να ρωτας, να ρωτας.. μη ντρεπεσαι..  :rolleyes:

και να διαβαζεις ''STATUS'' και ''ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ''..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom