Νέα

Προεδρος Μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης...2011.!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Προεδρος???

• 1

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 2

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Ηρθε η Ωρα του Προεδρου...ψιφηστε ποιον θελετε για Προεδρος της Μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης για το 2011...
...ποιος νωμιζετε οτι ειναι αυτος ο οποιος σας βοηθησε περησοτερο την χρονια που μας περασε και αξιζει για προεδρος μας????
...μιας και ετοιμαζουμε προσεχως κινητοπιησεις, συλαλητηρια, απεργειες, πρεπει καποιος να μας αντιπροσοπεψει.!!  :2funny:

Απο σημερα και 31 μερες ψιφηζουμε....

Η λιστα εγινε βαση αλφαβητικης σειρας, επιλογη μεχρι 3 ψηφους...και αν θελετε δικαιολογηται και την ψηφο σας...
:grin: :grin: :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/09538279012361579959.png[/img[/URL]]

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
Βασικα όλους επρεπε να τους εχεις εκτός ψηφοφοριας .....καθώς οι μόνοι που ασχολουνται με το θεμα ειναι o gl ,o al pacino,o jo...οι υπόλοιποι είτε δεν ειναι τόσο των μπουρδέλων..είτε δεν ειναι τόσο ενεργοι πλέον...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Δεν πιστεω να εχουμε τιποτα νοθειες στα αποτελεσματα? :2funny:
ενταξει εγω για προεδρος δεν παω και με  τον τιτλο του γενικου γαματεα βολευομαι  :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τελικα πολλοι θελουν τον τιτλο μου αλλα εγω θα ειμαι ο πρωτος προεδρος της μπουρδελοκαταστασης κ ας μην επανεκλεγω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τελικα πολλοι θελουν τον τιτλο μου αλλα εγω θα ειμαι ο πρωτος προεδρος της μπουρδελοκαταστασης κ ας μην επανεκλεγω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαυρο στον τζο......στηριζουμε ντεκερ :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παπαζολη θες να σε βγαλω προεδρα στην παραγκα;αλλα μετα θελω τιτλους και καλη διαιτησια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mέσα,θα έχεις κ το κατί τις σου,το έτσι σου,δεν θα χάσεις... :sunglasses:

Αν με πιάνεις!!!! :grin:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Βασικα όλους επρεπε να τους εχεις εκτός ψηφοφοριας .....καθώς οι μόνοι που ασχολουνται με το θεμα ειναι o gl ,o al pacino,o jo...οι υπόλοιποι είτε δεν ειναι τόσο των μπουρδέλων..είτε δεν ειναι τόσο ενεργοι πλέον...
1)και ο καραμαν βετερανος ειναι ξεχασες! οπως και αλλα παιδια τελευταια πολυ δυνατοι οπως ο gameover, kkld κτλ. και επισης καποιοι παλιοι επισης δυνατοι οπως ο απολο ο ντεκερ κτλ κτλ
2)Καταρχην πολυ ωραιο το θεμα με το θρεντ! και εγω σκεφτομουν μια τετοια ψηφοφορια!!!!! πολυ καλο!! Βασικα ηθελα να κανω ενα θρεντ για να ψηφισουμε ποιον θελουμε απο θεσσαλονικη για μοντερατορα στα θεματα τα της σαλονικας!! και αυτο να το δει και ο αντισθενης κτλ κτλ και να βαλει καποιον υπευθυνο στα θεματα της σαλονικας..θα μας σωσει και απο πολλα σπαμ και χιλια δυο αλλα! η τριαδα μου ηταν εμενα τζι ελ, πατσινο και τζο! αν ψηφιζα εναν καρφωτα θα ψηφιζα τζι ελ! πραγματικα νομιζω οτι κατεχει!! επισης με εχει βοηθησει με αυτα που παραθετει στο που θα καταθεσω τα χρηματα μου και γενικα το παλληκαρι ειναι σωστος,μετριοπαθης,οχι παρορμητικος κτλ κτλ κραταει τα μετρα!!πατσινος επισης δυνατος στα των μπουρδελοθεματων!! και σωστες κατ'ε μενα γνωμες και σε πολλα θεματα(μπουρδελα,κωλομπαρα κτλ)! σε ολα βασικα κατι που υστερουν οι αλλοι! αλλα πιο παρορμητικος! και τζο επισης αλλα πιο χαβαλετζης!! το απολυτο μετρο ο τζι ελ!!! θελουμε τον τζι ελ μοντερατορααααααααααααααααα :)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θελουμε τον τζι ελ μοντερατορααααααααααααααααα :)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατσε να το κορνιζαρω αυτο το ποστ να το βαλω και μπανερακι στο σαιτ........

υγ1 δεν βλεπω να γλιτωνω την καζουρα απο τον αλτεκ και την μεμουλα.... :2funny: :2funny:
υγ2 οχι ρε φιλε μην μου το κανετε αυτο τωρα που κυνηγαω μια γκομενα να κυνηγαω και εσας
υγ3 μαυρο στον τζο και την διαπλοκη στο σαιτ,ψηφο στον καραμαν.....(το αλλαξα για να μην καρφωνομαι) :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
υγ3 μαυρο στον τζο και την διαπλοκη στο σαιτ,ψηφο στον καραμαν.....(το αλλαξα για να μην καρφωνομαι) :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε γ....όλη πιο πριν είπες θα με κάνεις πρόεδρο!!!! >:( :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι...........σορι.........παμε παλι.............ψηφιζουμε για προεδρο τον παπαζολη δλδ αυτον με το συνθηματικο νικ πζ89 για οσους δεν τον ξερετε......

ειναι καλο παιδι,νεο ,παρορμητικο με φιλοδοξιες και ονειρα για τον τοπο.....δεν καιει πολυ ,εχει γερα ολα του τα δοντια,τραβαει στην ανηφορα και εχει διπλο διαφορικο....επισης στα μπουρδελα ειναι οικονομικος και δεν πιανει πολυ χωρο στο κρεβατι αλλα ουτε και καταχραται τον χρονο των κοριτσιων...μια πιπα και εξω απο την πορτα.......

ειναι το μελλον,ο προεδρος που ολοι θα θελαμε να μοιασουμε αλλα δεν μπορουμε........ :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι...........σορι.........παμε παλι.............ψηφιζουμε για προεδρο τον παπαζολη δλδ αυτον με το συνθηματικο νικ πζ89 για οσους δεν τον ξερετε......

ειναι καλο παιδι,νεο ,παρορμητικο με φιλοδοξιες και ονειρα για τον τοπο.....δεν καιει πολυ ,εχει γερα ολα του τα δοντια,τραβαει στην ανηφορα και εχει διπλο διαφορικο....επισης στα μπουρδελα ειναι οικονομικος και δεν πιανει πολυ χωρο στο κρεβατι αλλα ουτε και καταχραται τον χρονο των κοριτσιων...μια πιπα και εξω απο την πορτα.......

ειναι το μελλον,ο προεδρος που ολοι θα θελαμε να μοιασουμε αλλα δεν μπορουμε........ :sunglasses:
αμα γινει και μοντ θα μπει και στο γκινες.......ξερει αυτος....... ;) :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%82.jpg

αμα γινει και μοντ θα μπει και στο γκινες.......ξερει αυτος....... ;) :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ενα τελευταιο και φευγω για δουλεια...... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζο βλεπω πηρες κεφαλι......αλλα να ξερεις.....γαμιωντας θα σε παω καροτσακι........ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την καυτη ανασα μου θα νιωθεις καθε μερα επι εναν μηνα ......και σε προειδοποιω........

τρωω πολυ σκορδο και τζατζικι με τα σουβλακια.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom