κατσε, εσυ μου βαζεις ομως και τον παραγοντα προσβασιμοτητα.
αμα εγω πινω μπυρα, και θελω να παρω μια στα γρηγορα, θα αναγκαστω να παρω την μουφα "εμπορικη" αμστελ γιατι το περιπτερο δεν εχει Guinness (για παραδειγμα). Αμα πειναω αντιστοιχα, θα σαβουρωσω απο το drive in του μακντοναλντς μπαμ μπαμ αντι να μαγειρεψω μουσακα.
Τα games ομως ηταν προσβασιμα σε ολους, δεν μιλαμε για απλη καταναλωση αλλα για προτιμηση. Και πιστεψε με, εσενα (και εμενα) δεν μας ενοιαζε τι ονομα εχει η ομαδα και ο παιχτης, αλλα ο Αγγλος ή ο Γερμανος ηθελαν να παιρνουν την ομαδα τους, με τα χρωματα τους και τις φανελες τους, και τα ονοματα των παικτων τους. Δεν συγκρινω εσοδα εταιριων αλλα προτιμηση μεταξυ των παικτων που ειχαν επιλογη.
Το gameplay εσυ λες "ηταν καλυτερο" εγω λεω "ηταν διαφορετικο". Στα Pro 678 επαιρνες ιντερ με αντριανο και σκοραρες απο το κεντρο 1 στα 2 σουτ. Ηταν αυτο ρεαλιστικο; Στο Online οι σερβερς της κοναμι ολο πεφτανε, στο Φιφα επαιζες ολο το βραδυ.
Και για να καταληξω, το προ πλεον δεν εχει τιποτα. Και ειναι τσαμπα.
αμα ηταν "καλυτερο" οπως λες θα επεφτε τοσο χαμηλα, απο εναν κολοσσο οπως η κοναμι;
το Φιφα εχει τα στραβα του αλλα δεν εχει αντιπαλο. Κερδισε. Ακομα και τωρα στο steam το πουλανε 70 ευρω, ενω σε λιγους μηνες θα βγει το επομενο.
Ωραια η νοσταλγια, μικρες οι διαφορες των παιχνιδιων ΤΟΤΕ (οχι τωρα), αλλα εκ των πραγματων το Φιφα σε παγκοσμιο επιπεδο ηταν καλυτερο παιχνιδι. Και αυτα ενω ολοι οι gamers σκυλοβριζουν την ΕΑ οπου σταθουν κι οπου βρεθουν, φαντασου να τους συμπαθουσαν κιολας.