Νέα

Πρήξιμο στη βάλανο από handjob

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KingEdward
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Γειά χαρά συναγωνιστές....

Πριν 2 ωρίτσες πήγα για βόλτα στο Μεταξουργείο....

έχω μια απορία...

πάνω από την βάλανο έχει γίνει ένα πρήξιμο ...

από τι μπορεί να οφείλεται??

πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω + αν είναι σοβαρό..

(Μου έκανε handjob υπερβολικά βάναυσο και επίπονο)

παραθέστε τις απόψεις σας ...

Ευχαριστώ πολύ .

Επισκέπτης
Βγαλε και μια φωτο να μπορουμε να εχουμε μια ολοκληρωμενη αποψη...
Ειμαι σιγουρος οτι πολοι καλοθελητες θα βρεθουν επισης που θα θελουν να το εξετασουν και απο κοντα να σου πουν την αποψη τους.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ο,τι και να σου πουνε εδω οι διαφοροι επιστημονες ..... να ψαξεις για αφροδισιολογο ή και δερματολογο αν χρειαζεται απο Δευτερα ....

makis xristianos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ασε τον μαλακα.απλα τραθματιστικε..αστο κανα 2 μερεσ θα περασει

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Αγαπητέ Yπουργέ...

Δεν έκανα τίποτα μόνο handjob απλά το έκανε δυνατά και πονούσε ..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
σε εμένα μια φορά από πολυ δυνατό handjob ο π@@@@ ειχε σχεδόν παραμορφωθεί, μετά από κανα δυο ώρες ήταν εντάξει, δεν ειναι τίποτα

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
σε εμένα μια φορά από πολυ δυνατό handjob ο π@@@@ ειχε σχεδόν παραμορφωθεί, μετά από κανα δυο ώρες ήταν εντάξει, δεν ειναι τίποτα

Ρε σύ είναι λες και είναι δεμένο λουκάνικο.. :'( :'(

Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λές ...

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
ξέρετε πού μπορώ να πάω (γιατρό κλπ)?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Δε νομίζω να είναι κάτι φίλε μου. Αμα λες οτι το έκανε και με βίαιο τρόπο..φως φανάρι  ;)

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Διάβασα το ακόλουθο και αρχίζω να φοβάμαι  :'( :-

Τι είναι η παραφίμωση: Θα καταλάβεις ότι την έχεις όταν διαπιστώσεις ότι τραβώντας προς τα πίσω το μπροστινό μέρος του δέρματος του πέους σου αυτό δεν μπορεί να επανέλθει στην αρχική του θέση. Μην το παίρνεις και τόσο αψήφιστα γιατί μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές αν δεν θεραπευτεί έγκαιρα.

Η παραφίμωση μπορεί να προκληθεί ύστερα από στύση, σεξουαλική δραστηριότητα ή ως αποτέλεσμα τραυματισμού της κεφαλής του πέους. Με την παραφίμωση το μπροστινό μέρος του δέρματος που λέγαμε μένει κολλημένο στο κάτω μέρος της κεφαλής. Αν αυτή η κατάσταση παραμείνει για πολύ καιρό μπορεί να προκαλέσει πόνο, πρήξιμο και πρόβλημα της ροής του αίματος προς το πέος. Σε ακραίες περιπτώσεις, η ελλιπής ροή αίματος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του ιστού (γάγγραινα) και τέλος, σε ακρωτηριασμό.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ηθελα να ηξερα ποια πουτανα σε τραυματισε συναγωνιστη να παω να την πιτσιλισω βαναυσα!!!!!!!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Η παραφίμωση μπορεί να προκληθεί ύστερα από στύση, σεξουαλική δραστηριότητα ή ως αποτέλεσμα τραυματισμού της κεφαλής του πέους. Με την παραφίμωση το μπροστινό μέρος του δέρματος που λέγαμε μένει κολλημένο στο κάτω μέρος της κεφαλής. Αν αυτή η κατάσταση παραμείνει για πολύ καιρό μπορεί να προκαλέσει πόνο, πρήξιμο και πρόβλημα της ροής του αίματος προς το πέος. Σε ακραίες περιπτώσεις, η ελλιπής ροή αίματος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του ιστού (γάγγραινα) και τέλος, σε ακρωτηριασμό.

Θα πρότεινα ψυχραιμία κατ'αρχάς. Αν το παλικάρι δει οτι μέχρι αύριο το πρωι δεν καλυτερεύει, απλά επισκέπτεται εναν γιατρό και παίρνει μια γνώμη. Σε κάποιο γενικό νοσοκομείο ή κάποιο που να ειδικεύεται σε αφροδίσια νοσήματα (εννοείται δεν λεω οτι έχεις κάτι τέτοιο, απλά επειδή σχετίζεται με το σημείο που έχεις το πρήξιμο). Υπομονή και όλα θα πάνε καλά :)

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
που μπορώ να πάω γ αυτό το θέμα??

επειδή είμαι πιτσιρικάς και δεν έχω ιδέα αν μπορείτε πείτε...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα..επειδή δεν μένω Αθήνα αλλά Θεσ/κη δεν γνωρίζω να σου πώ για το που...Αλλά μπορείς αν θέλεις να πάρεις πληροφορίες καταλόγου και να ζητήσεις το τηλ. κάποιας κλινκής ή νοσοκομείου για να κλείσεις ένα ραντεβού. Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου προτείνω κάτι άλλο, απλά το σκέφτομαι ως μια λογική λύση. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν κι'αυτά καμιά φορά. 

OP
OP
K

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Κοίτα..επειδή δεν μένω Αθήνα αλλά Θεσ/κη δεν γνωρίζω να σου πώ για το που...Αλλά μπορείς αν θέλεις να πάρεις πληροφορίες καταλόγου και να ζητήσεις το τηλ. κάποιας κλινκής ή νοσοκομείου για να κλείσεις ένα ραντεβού. Δυστυχώς δε γνωρίζω να σου προτείνω κάτι άλλο, απλά το σκέφτομαι ως μια λογική λύση. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν κι'αυτά καμιά φορά. 

Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση-ενδιαφέρον άυριο το πρωί θα πάω σε κάποιο γιατρό ...

Καληνυχτώ..

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
που μπορώ να πάω γ αυτό το θέμα??

επειδή είμαι πιτσιρικάς και δεν έχω ιδέα αν μπορείτε πείτε...

τραβα στο νοσοκομειο "ανδρεας συγγρος"

πισω απο το ξενοδοχειο HILTON περιπου ειναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom