specialmeetings
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
22/06 η ημερομηνια του Μεγα Παρτυ...!!!
ΛΑΘΟΣ.... 22/03 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!
22/06 η ημερομηνια του Μεγα Παρτυ...!!!
ΛΑΘΟΣ.... 22/03 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...!!!!
Μου αρέσει που ρωτάς Τουλάχιστον ο specialmeetings το έχει ξεκαθαρίσει.Κάνει μια δουλειά και για αυτή πληρώνετε.Δεν είναι κακό.Ποιος το διοργανωνει,γιατι στα site του χωρου δεν εχει ανακοινωθει τιποτα συν του οτι τα "γνωστα" ζευγαρια του χωρου δεν ξερουν ουτε αυτοι τιποτα!!
Μου αρέσει που ρωτάς Τουλάχιστον ο specialmeetings το έχει ξεκαθαρίσει.Κάνει μια δουλειά και για αυτή πληρώνετε.Δεν είναι κακό.
Μαζεύει κάποιες επαγγελματίες και πουλάει την φαντασίωση του ομαδικού σεξ σε όσους μόνους άντρες δεν μπορούν να βρουν την άκρη μόνοι τους.
Σε αντίθεση βεβαίως βεβαίως με τον Πρόεδρο και τον Δασκαλάκο που το κάνουν για την υστεροφημία τους
αυτο το παρτυ δν το διοργανωνω εγω παιδια...(και δν θα συμμετεχω)
ειναι μονο για ζευγαρια..
Έχω μικρή εμπειρία από Γερμανία και Ολλανδία που πηγαίνω 3-4 φορές το χρόνο. Επειδή το λέτε και το ξαναλέτε για τις επαγγελματίες, να το ξεκαθαρίσουμε:Μου αρέσει που ρωτάς Τουλάχιστον ο specialmeetings το έχει ξεκαθαρίσει.Κάνει μια δουλειά και για αυτή πληρώνετε.Δεν είναι κακό.
Μαζεύει κάποιες επαγγελματίες και πουλάει την φαντασίωση του ομαδικού σεξ σε όσους μόνους άντρες δεν μπορούν να βρουν την άκρη μόνοι τους.
Σε αντίθεση βεβαίως βεβαίως με τον Πρόεδρο και τον Δασκαλάκο που το κάνουν για την υστεροφημία τους
Δεν το διοργανωνεις , δεν συμμετεχεις , δεν δινεις καμμια πληροφορια ...
Γιατι το ποστάρεις εδω ? Θελεις να μας δειξεις κατι ??
εγινε τελικα αυτο το prive swing??
φυσικά και μπορείς! όλα τα ζευγάρια της Αθήνας περιμένουν τον georgeandr4 για να κάνουν πάρτι..κρίμα να μην γίνονται καλά πάρτι και στην Αθήνα
γνωρίζετε αν μπορώ να μπώ χωρίς παρτενέρ σε κάτι τέτοι (χαζή ίσως ερώτηση)
Πλέον διοργανώνονται μαζώξεις σε ταβέρνες, από ότι διαβάζω...Κανένα πάρτυ διοργανώνεται πλέον;