Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Θα είχα ήδη πάει τύπε αλλά μένω πολύ κοντά και δεν θέλω να με πάρει κανένα μάτι.Αλλά βλέπω να κανονίζεται ειδική αποστολή για την περίσταση.έλα και εσύ μαζί
μην τον τρομαζεις ρε μαλακα το ανθρωποαλλά να ξέρεις ότι είμαστε πολύ σκληρό crew
τυπε οι καλυτερες καταδρομικες γινονται νυχταΘα είχα ήδη πάει τύπε αλλά μένω πολύ κοντά και δεν θέλω να με πάρει κανένα μάτι.Αλλά βλέπω να κανονίζεται ειδική αποστολή για την περίσταση.
Θα κανονιστεί λογικά σύντομα μάγκες και γιατί όχι και μαζί.
Θα κανονιστεί λογικά σύντομα μάγκες και γιατί όχι και μαζί.
Ναιείσαι κάτω των 30 ?
ακομα δεν ξερουμε τυπεμαγκες αυτο αξιζει τι λεει;
σκεφτομαι να παω σημερα ειναι λιγο μακρυα βεβαια..τα μιλφονια αξιζουν;ακομα δεν ξερουμε τυπε
οταν παμε θα ενημερώσουμε
σκεφτομαι να παω σημερα ειναι λιγο μακρυα βεβαια..τα μιλφονια αξιζουν;
ισχυειαν αξιζουν καλως αν ειναι τιποτα σιτεμενες οπως σε αλλα μαγαζια γαμησε τα
Σάββατο βράδυ φοράω το Perfecto μου και κατηφορίζω την Αχαρνών.Συναντάω το εν λόγο μαγαζί, σπρώχνω την πόρτα και μπαίνω μέσα.
Σαν χώρος δεν είναι και πολύ μεγάλο. Έχει μια μπάρα κατά μήκος όλου του μαγαζιού και μερικά τραπεζάκια
Στο ρόστερ τώρα παίζουν περίπου 6 μεταμιλφ. Μερικά μπορούν να χαρακτηριστούν καλά κομμάτια.
Καβάντζα και έξτρα πραγματάκια δεν υπαρχει
Κόσμο μαζεύει απο 12 - 1 και μετά
Ανδρικό ποτο ξεκινάει απο 3 ευρω το πιο φτηνό ( μπύρα becks) και τα γυναικεία 5 και 10 ευρώ
Αυτά για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Σάββατο βράδυ φοράω το Perfecto μου και κατηφορίζω την Αχαρνών.Συναντάω το εν λόγο μαγαζί, σπρώχνω την πόρτα και μπαίνω μέσα.
Σαν χώρος δεν είναι και πολύ μεγάλο. Έχει μια μπάρα κατά μήκος όλου του μαγαζιού και μερικά τραπεζάκια
Στο ρόστερ τώρα παίζουν περίπου 6 μεταμιλφ. Μερικά μπορούν να χαρακτηριστούν καλά κομμάτια.
Καβάντζα και έξτρα πραγματάκια δεν υπαρχει
Κόσμο μαζεύει απο 12 - 1 και μετά
Ανδρικό ποτο ξεκινάει απο 3 ευρω το πιο φτηνό ( μπύρα becks) και τα γυναικεία 5 και 10 ευρώ
Αυτά για το συγκεκριμένο μαγαζί.
καυλάντα απο την άποψη παράνομα εξτράκια όχι.Μπράβο μύστη ZoReN για αυτή τη μυστική αποστολή που έφερες εις πέρας
καυλάντα δε μας είπες, έπεσε?