Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
:-
[facebook] ]
[facebook] ]
Βλέπω τώρα το Τοτεναμ - Στόουκ και σκέφτηκα ότι κανένας εδώ δεν σχολίασε ότι ο Ρανιερι κούνησε μαντηλι ενώ τον είχαν κάνει συμβόλαιο μέχρι το 2020
Ε όχι άδικα πάντως, καλούσε κάτι απίθανους, δεν έδειχνε να είχε πλάνο στο μυαλό του, το 4-2-4 ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Στην Λέστερ του βγήκε στην αρχή το 4-4-2 , τον βοήθησαν τα αποτελέσματα και όταν χρειάστηκε το γύρισε το στυλ προσπαθώντας να κρατά πίσω το μηδέν για να πάρει τον τίτλο.
Παραμένει πάντως αλλοπρόσαλλος, είναι ικανός του χρόνου να την ρίξει την Λέστερ.
της πλακας στο συγκεκριμενο ματσκαι ξαφνικα το πρωταθλημα πηρε φωτια απο το πουθενα. στους 4 ποντους η διαφορα τσελσι τοτεναμ
η τσελσι στο ντερμπι με την γιουναιτεντ ηταν οχι απλα κακη, αλλα τραγικη εως ανυπαρκτη
πολυ περιεργη εμφανιση. και η γιουναιτεντ δεν ηταν τιποτα φοβερο, της πλακας και αυτη
τελοσπαντων η τοτεναμ ειναι πολυ καλη και φετος και ο ποκετινιο εχει κανει και φετος καλη δουλεια. πληρωνει το κακο ξεκινημα, διοτι αν ειχε ξεκινησει δυνατα θα διεκδικουσε με σοβαρες πιθανοτητες τωρα το πρωταθλημα
το πρωταθλημα η λογικη λεει οτι θα το παρει η τσελσι, για δυο λογους
πρωτον διοτι εχει πολυ πιο ευκολο προγραμμα απο την τοτεναμ, στη πραγματικοτητα ενα δυσκολο εκτος εδρας ματσ εχει με την εβερτον και κανενα ντερμπι πλεον, την ιδια ωρα που η τοτεναμ εχει να παιξει με αρσεναλ, με γιουναιτεντ, με λεστερ εκτος
δευτερον διοτι ειναι τεσερις ποντους πισω, με 5 αγωνισιτκες ψιλομεγαλη διαφορα
παντως ξαναλεω οτι η χθεσινη εμφανιση της τσελσι ηταν ανυσηχητικη, μιλαμε για τραγωδια. μακαρι για αυτους να ειναι συμπτωματικη...
Συμφωνώ.και γενικοτερα αυτη γιουναιτεντ εμενα δε με πειθει.
καταχας θεωρω τραγικο για μια ομαδα του βελινεκους της γιουναιτεντ να εχει στην ενδεκαδα της παιχτες οπως ο φελαινι και ο γουρουνει. αυτοι δε κανουν πλεον ουτε για τους τραχωνες. εγω οταν ειδα οτι ο μουρινιο τους διατηρει, ειπα καλα ενταξει...
εγω το βλεπω με αγγλικη μεταδοση, δε τα κανω αυτα τα λαθητι να δω γαμω τη τρελα μου με τον υστερικο το Σωτηρακοπουλο! εκνευριζομαι κ μονο που τον ακουω αυτον κ τους υπολοιπους μαλακες της κοσμοτε
μεσω κοσμοτε ή εχεις αλλο συστημα?!εγω το βλεπω με αγγλικη μεταδοση, δε τα κανω αυτα τα λαθη
πειρατικαμεσω κοσμοτε ή εχεις αλλο συστημα?!