Επισκέπτης
13 παιχνίδια πριν απο αυτό, με εξαίρεση αυτά που φάγαμε σε κύπελλο και λιγκ απ!Έχει και κάποιες ελλέιψεις μπροστά η Φούλαμ...
Από τις 8 Νοεμβρίου έχει να φάει γκολ,ε?
13 παιχνίδια πριν απο αυτό, με εξαίρεση αυτά που φάγαμε σε κύπελλο και λιγκ απ!Έχει και κάποιες ελλέιψεις μπροστά η Φούλαμ...
Από τις 8 Νοεμβρίου έχει να φάει γκολ,ε?
Περισσότερες είναι οι νίκες!Ολα τα λεφτα η αντιδραση του βαν ντε σαρ μετα την ευκαιρια που χασε η φουλαμ..9 συνεχομενες ειναι οι νικες...το ψαξα
ρε ταρατσα αυτο που ακουγοταν σαν το you ll never walk alone ξερεις τι ειναι?
ρε ταρατσα αυτο που ακουγοταν σαν το you ll never walk alone ξερεις τι ειναι?
Αρχίσανε οι αντιγραφές?Λιβερπουλάκια που είστε?Το έχω ξανακούσει μια φορά το σύνθημα αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε!
Δεν είναι αντιγραφή ρε, διαφορετικό τραγούδι είναι!Αρχίσανε οι αντιγραφές?Λιβερπουλάκια που είστε?
Και αντιγραφή να είναι μην φοβάσαι και δεν έρχονται στο θρεντ... τώρα που αρχίζουν να θέλουν κυάλια για να δουν την κορυφή!Δεν είναι αντιγραφή ρε, διαφορετικό τραγούδι είναι!
χιχιχιχιχ..........σφαίρα πάμεεεεε..........Τέλος 3-0 με καινούργιο Ευρωπαϊκό ρεκόρ!
5 βαθμούς μπροστά και το Σάββατο πάλι εντός έδρας με Μπλακμπερν!
Μπορεί να είναι και 9, είπα και πιο νωρίς ότι έχω χάσει το μέτρημα!οι συνεχομενες ειναι 9..το πε και ο σπικερ ο αγγλος...παρεμβαλεται ενα 0-0 δεν θυμαμαι με ποιον...το συνθημα μπορει να ναι και ειρωνικο...με ιδιο ρυθμο..
+5 και οι γλωσσες εχουν μπει για τα καλα μεσα...αντε νικη ηρεμα και απλα ελπιζω το σκ με μπλακμπερν γιατι μετα ερχεται ο τρισκαταρατος...
Πάλι πας να τους κοροιδέψεις...αφού το ξέρεις ότι σε λίγες εβδομάδες θα χρειάζονται τηλεσκόπιο!Διαλέχτε!!!!!!!!
Πάλι πας να τους κοροιδέψεις...αφού το ξέρεις ότι σε λίγες εβδομάδες θα χρειάζονται τηλεσκόπιο!
εσυ μπορει να μην το θες αλλα στην αγγλια τα κορακια εχουν αλλη αποψη!!! το ποδοσφαιρο ειναι ενα παιχνιδι μεταξυ εντεκα ποδοσφαιριστων αλλα στο τελος πρεπει να κερδιζει η μαντσεστερ ρε μπας και εχετε και εκει γκαγκατσηΑλλά δεν το θέλω έτσι ρε γαμώτο!
Θέλω να ελπίζουν μέχρι τελευταία αγωνιστική, μέχρι το τελευταίο λεπτό!