Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Οχι ρε σεις... Μεχρι 8 βαθμους περασε μπροστα.... Μετα τραυματιστηκε ο Σαλιμπα κ σχολασε ο γαμος....
Ε ναι ρε συ, είπα και εγώ πότε έγινε αυτό, μάλλον σε κανά fifa 23. Με 13-14 παίχτες δεν πας πουθενά.
Μάγκες ήταν πρόπερσι το ξαναλέω. Έκανε 5-6 σερί γκέλες η Άρσεναλ την πέρασε η Σίτυ και στο τέλος το σήκωσε κιόλας. Αν δε θυμάστε δεν πειράζει αλλά μην επιμένετε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Μάγκες ήταν πρόπερσι το ξαναλέω. Έκανε 5-6 σερί γκέλες η Άρσεναλ την πέρασε η Σίτυ και στο τέλος το σήκωσε κιόλας. Αν δε θυμάστε δεν πειράζει αλλά μην επιμένετε

Ίδια χρονιά με το βάζελο ήταν που θα'παιρνε κι αυτος πρωτάθλημα :2funny:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536
Ρε επιστήμονα και εμείς για τη σεζόν 2022-2023 λέμε . How many points were Arsenal ahead of Manchester City this season?
Πάρε και λινκ όπου λέει πόσους πόντους μπροστά ήταν η Άρσεναλ.
Ορίστε και η σεζόν του saliba και τι έγινε αφού τραυματίστηκε. William Saliba - Λεπτομερή στατιστικά
Δεν υπήρχε ποτέ 15+ διαφορά που γράφεις. Μάλλον παρακολουθούσες κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536

Χαμηλά το κεφάλι και ας έρθει, τόσα έχουν δει τα μάτια μας. Ας βγούμε 6οι και το καλοκαίρι έχει ο Θεός.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Ρε επιστήμονα και εμείς για τη σεζόν 2022-2023 λέμε . How many points were Arsenal ahead of Manchester City this season?
Πάρε και λινκ όπου λέει πόσους πόντους μπροστά ήταν η Άρσεναλ.
Ορίστε και η σεζόν του saliba και τι έγινε αφού τραυματίστηκε. William Saliba - Λεπτομερή στατιστικά
Δεν υπήρχε ποτέ 15+ διαφορά που γράφεις. Μάλλον παρακολουθούσες κάποιο άλλο πρωτάθλημα.
Τίποτε δε μου παρουσίασες τώρα. Όπως επίσης δεν πρόκειται να βασιστώ σε μια μπρούφα που γράφει το link που έστειλες (ξέρουμε ότι παίζει μεγάλη παραπληροφόρηση στο internet) αλλά στο τι είδα και θυμάμαι εγώ. Να δεχτώ ότι το μόνο λάθος μου ήταν που μπέρδεψα τις σεζόν και ήταν το 21/22 άρα δεν ισχύει το γεγονός που είπες πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια βαθμολογική διαφορά. Οπότε εσύ έχεις πλήρη μεσάνυχτα από δαύτα απλά είπες κάτι για να'χεις να πεις. Να ξέρεις όμως ότι ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει. Όπως και η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'την αμάθεια

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536
Τίποτε δε μου παρουσίασες τώρα. Όπως επίσης δεν πρόκειται να βασιστώ σε μια μπρούφα που γράφει το link που έστειλες (ξέρουμε ότι παίζει μεγάλη παραπληροφόρηση στο internet) αλλά στο τι είδα και θυμάμαι εγώ. Να δεχτώ ότι το μόνο λάθος μου ήταν που μπέρδεψα τις σεζόν και ήταν το 21/22 άρα δεν ισχύει το γεγονός που είπες πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοια βαθμολογική διαφορά. Οπότε εσύ έχεις πλήρη μεσάνυχτα από δαύτα απλά είπες κάτι για να'χεις να πεις. Να ξέρεις όμως ότι ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει. Όπως και η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'την αμάθεια
Ηλίθιε, την σεζόν 21/22 ούτε 3 δευτερόλεπτα δεν ήταν πρώτη η Άρσεναλ, ούτε καν δεύτερη...

Έχω ξεχάσει και αυτά που ξέρω με σένα.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Ηλίθιε, την σεζόν 21/22 ούτε 3 δευτερόλεπτα δεν ήταν πρώτη η Άρσεναλ, ούτε καν δεύτερη...

Έχω ξεχάσει και αυτά που ξέρω με σένα.
Συνεχίζεις να μου παραθέτεις link που δε λένε τίποτε απολύτως. Τόσο μυρωδιάς είσαι. Ευτυχώς μου αποδεικνύεις περίτρανα αυτό που σου έγραψα παραπάνω για τον έξυπνο τον πονηρό και τον ηλίθιο. Και συγκαταλέγεσαι στους ηλίθιους φυσικά εφόσον δεν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες παρά μόνο ιντερνετικές μαλακίες. Μείνε μ'αυτές λοιπόν και πορεύσου έτσι

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536
Συνεχίζεις να μου παραθέτεις link που δε λένε τίποτε απολύτως. Τόσο μυρωδιάς είσαι. Ευτυχώς μου αποδεικνύεις περίτρανα αυτό που σου έγραψα παραπάνω για τον έξυπνο τον πονηρό και τον ηλίθιο. Και συγκαταλέγεσαι στους ηλίθιους φυσικά εφόσον δεν έχεις να πεις κάτι ουσιώδες παρά μόνο ιντερνετικές μαλακίες. Μείνε μ'αυτές λοιπόν και πορεύσου έτσι
Εσύ βασίζεται στην εξασθενημένη μνήμη σου και εγώ σε μία από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες. Ρε θείο αν δεν ξέρεις το transfermarkt δεν σου φταίω, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες πέρα από το bourdela

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Εσύ βασίζεται στην εξασθενημένη μνήμη σου και εγώ σε μία από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες. Ρε θείο αν δεν ξέρεις το transfermarkt δεν σου φταίω, υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες πέρα από το bourdela
Ρε μπάρμπα πήγαινε να κοιταχτείς σε κάνα γιατρό το μυαλό σου χάνει. Και πραγματικά σε λέω μπάρμπα γιατί έχεις άνοια ή αλτσχαϊμερ σε προχωρημένο στάδιο. Όταν παρακολουθούσα εγώ premier league εσύ έτρωγες φρουτόκρεμες. Και με το να επικαλείσαι ένα site που δεν έχει σχέση μ'αυτό που συζητάμε φαίνεται πόσο άσχετος γενικότερα είσαι

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536
Ρε μπάρμπα πήγαινε να κοιταχτείς σε κάνα γιατρό το μυαλό σου χάνει. Και πραγματικά σε λέω μπάρμπα γιατί έχεις άνοια ή αλτσχαϊμερ σε προχωρημένο στάδιο. Όταν παρακολουθούσα εγώ premier league εσύ έτρωγες φρουτόκρεμες. Και με το να επικαλείσαι ένα site που δεν έχει σχέση μ'αυτό που συζητάμε φαίνεται πόσο άσχετος γενικότερα είσαι
Η κουβέντα ήταν ότι η Άρσεναλ έχασε ένα πρωτάθλημα όπου ήταν μπροστά 15 πόντους επί Αρτέτα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ ρε ψεκασμενε. Καλή συνέχεια.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Η κουβέντα ήταν ότι η Άρσεναλ έχασε ένα πρωτάθλημα όπου ήταν μπροστά 15 πόντους επί Αρτέτα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ ρε ψεκασμενε. Καλή συνέχεια.
Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν τη δέχεσαι. Έλεγες ότι ασυναρτησίες να'ταν επικαλούμενος ένα άσχετο με τη συζήτηση site άρα εσύ είσαι ο ψεκασμένος. Τέλος πάντων εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και όχι να δημιουργούμε έχθρες χωρίς λόγο. Καλή συνέχεια λοιπόν και σε σένα

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.657
Πόντοι
2.536
Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν τη δέχεσαι. Έλεγες ότι ασυναρτησίες να'ταν επικαλούμενος ένα άσχετο με τη συζήτηση site άρα εσύ είσαι ο ψεκασμένος. Τέλος πάντων εδώ είμαστε για να περνάμε καλά και όχι να δημιουργούμε έχθρες χωρίς λόγο. Καλή συνέχεια λοιπόν και σε σένα
Ρε συ θυμασαι οτι η Αρσεναλ ήταν μπροστα με 15 ποντους και εχασε το πρωταθλημα; Την σεζον που αναφερεις 2021/22 η καλύτερη θεση της ήταν 4η και κατεληξε 5η... Ξεκινησσε με 3 ηττες μαλιστα. Για ποια αληθεια μιλάς, της μπαρμπαδο-κεφάλας σου;

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.326
Πόντοι
206
Ρε συ θυμασαι οτι η Αρσεναλ ήταν μπροστα με 15 ποντους και εχασε το πρωταθλημα; Την σεζον που αναφερεις 2021/22 η καλύτερη θεση της ήταν 4η και κατεληξε 5η... Ξεκινησσε με 3 ηττες μαλιστα. Για ποια αληθεια μιλάς, της μπαρμπαδο-κεφάλας σου;

Ρε συ γέρο δεν πας να πιείς το τσαϊ σου με το παξιμάδι να πάρεις και τα χάπια σου για το αλτσχαϊμερ να ησυχάσουμε; Αφού η γαϊδουροκεφάλα σου δε λειτουργεί χώρια ότι συνεχίζεις να στέλνεις αηδίες ιντερνετικές. Άντε επιτέλους γιατί παράγινε το χάλι σου με δαύτα. Και στο κάτω κάτω μου είπες καλή συνέχεια σου είπα κι εγώ το ίδιο κι εσύ συνεχίζεις. Άντε παράτα με ήσυχο

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.048
Πόντοι
10.446
Φιλε ηρεμα... Ο Slim ειναι μετριοπαθης κ τα σχολια του ειναι ευστοχα συνηθως... Δεν ειναι αμπαλος ουτε κοινωνιοπαθης οπως ειναι το 80% εδω μεσα....
Το μονο του κουσουρι ειναι οτι υποστηριζει United :grin::grin:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.048
Πόντοι
10.446
Έλα ρε παίδες ειρήνη ημην,είπαμε.
Εσεις κοιτα να παρετε 2 ισοπαλιες απο τη Σιτυ μεσα - εξω κ ασε τα υπολοιπα..... Το Λιβερπουλ - Αρσεναλ μην το δεις στο β γυρο... 3 μπαλακια θα φατε... Σε ενημερωνω απο τωρα..... :rockon:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Εσεις κοιτα να παρετε 2 ισοπαλιες απο τη Σιτυ μεσα - εξω κ ασε τα υπολοιπα..... Το Λιβερπουλ - Αρσεναλ μην το δεις στο β γυρο... 3 μπαλακια θα φατε... Σε ενημερωνω απο τωρα..... :rockon:
Και μετά ξυπνησες :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom