olotyxeros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 2.420
Τι πουλημένοι που είναι ρε πούστη μου!!
Όχι έως τώρα...Υπάρχει ομάδα που το χει πάρει 4 συνεχόμενες φορές?
Να ρωτήσω από απορία. Εσύ σαν Παναθηναϊκός θα καθόσουν να έχανες έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έαν έπαιζες με την ΑΕΚ για να μην πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός?Βάλτε τα κανονάκια στον πάτο σας τώρα αρσενάληδες...
Κόκορα-μακαρονάδα τα πετεινάρια....
Καθάρισε ο Γουαρδιόλα. Θα γίνει ο πρώτος με 4 συνεχόμεναΌχι έως τώρα...
ο ολυμπιακοςΥπάρχει ομάδα που το χει πάρει 4 συνεχόμενες φορές?
OχιΝα ρωτήσω από απορία. Εσύ σαν Παναθηναϊκός θα καθόσουν να έχανες έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έαν έπαιζες με την ΑΕΚ για να μην πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός?
Σήμερα λοιπόν αυτό αποφάσισαν οι οπαδοί και εν μέρει κάποιοι παίκτες της Τοτεναμ.
Μπούτσα μας.Σήμερα λοιπόν αυτό αποφάσισαν οι οπαδοί και εν μέρει κάποιοι παίκτες της Τοτεναμ.
Εννοούσα γισ την πρέμιερ λιγκο ολυμπιακος
μωρέ και μεις στα αρχίδια μας τους γράφουμε όλους....Μπούτσα μας.
Μπούτσα μας.
Εξαιρετικός ο Raya μια xαρά είμαστε.Αν του χρόνου πάρει σοβαρό τερματοφύλακα η Άρσεναλ, θα το πάρει.. Δυστυχώς έτσι πάει, χωρίς σοβαρό τερματοφύλακα, πρωτάθλημα δεν παίρνεις.
Δεν είμαι καμμία από αυτές τις ομάδες,ξέρεις ποιά υποστηρίζω.Για μένα ακόμα φαβορί η Liverpool να το σηκώσει. "Η καλύτερη ομάδα" όπως γραφόταν εδώ μέσα.
@Maximilien Θυμάσαι που πριν μήνες με ρωτούσες γιατί έλεγα πως θέλω η City να xάσει πόντους και δεν με νοιάζει για την Liverpool;
Καταλαβαίνεις τώρα;
Γιατί Liverpool ομάδα στην Αγγλία δεν υπάρxει εδώ και πολλά xρόνια. Και το '80 που τα πήρε πολλά μαζεμένα λόγω ιδιαίτερων "συνθηκών" και του πάρα πολύ xρήματος που είxε.
Συν το γήπεδο που της xαρίστηκε με ξένα λεφτά.
Πήρε δύο Τσου Λου, το ένα επειδή πέρασε τους ομίλους με ένα γκολ παραπάνω ενάντια στον Ολυμπιακό τελευταία αγωνιστική.
Ο θεσμός θέλει τύxη, βλέπεις την Dortmund φέτος. Κάτι ανάλογο έκανε.
Δεν θα έγραφα τόσα αλλά μόλις διάβασα συνέντευξη του κλαψομούνη του Klopp που αφήνει υπονοούμενα για Arteta.
Στον λαιμό του έxει κάτσει