You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Παλια μου τεχνη κοσκινο που λεει και η παροιμιαΔιάβασα ότι μπούκαρε μέσα ο χοντρός;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
δεν τον θέλεις επειδή έπαιζε στην Τοτεναμ ? είναι άμπαλος ? δεν ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας ? είναι γερασμένος ?
μια χαρά μου φαίνεται εμένα ..μακάρι ανα ερχόταν στην ομάδα μας ....
τωρα τι θα κόστιζε απο λεφτά , αυτό είναι άλλη ιστορία ...
Ρε Aragon τα θες και τα λες η μας κάνεις πλάκα ρε εσύ ?? Μου αρέσει που είσαι και Arsenal ρε τυπε ...... εδώ τις τελευταιες 4ις χρονιές παίζω με μάξιμουν 23ηδες 25αρηδες , που παίζουν σαν κρομπρεσερ μέχρι το 94' πάνω κάτω την μπάλα , εδώ έχω Σακα τον νέο Ουμπα , Ραις , Οντεγκααρντ , Τροσαρ που πάνε τρενο , σκοραρουν μέχρι και τα μπακ φέτο !!!! .....κι εσύ μου λες να φέρω τον παλεμαχο Κέιν να στήσει περιπτερο μπροστά , Έλεος ρε εσύ τυπε σοβαρεψου μην άκουω πιπες πρωινιατικα και δεν έχω φάει και το μπραντς μου ακόμα .....δεν τον θέλεις επειδή έπαιζε στην Τοτεναμ ? είναι άμπαλος ? δεν ταιριάζει στο σύστημα της ομάδας ? είναι γερασμένος ?
μια χαρά μου φαίνεται εμένα ..μακάρι ανα ερχόταν στην ομάδα μας ....
τωρα τι θα κόστιζε απο λεφτά , αυτό είναι άλλη ιστορία ...
Μου κάνει εντυπώση που ρωτάς κιόλας ρε μαν γιατί δεν θέλω Κειν ,δεν κολλάει και δεν θα κολλήσει πουθενά με το τωρινό ροστερ μαν , δεν χρειάζεται να έρθει στην Ομαδαρα να δούμε αν θα πιασει , ας μείνει Γερμανία να τον φάνε στη μαπα οι Γερμαναράδες δεν τον θέλω στο νησί ούτε απ έξω
Τελευταία τροποποίηση:
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
Πρώτον δεν ρώτησα εσένα τύπε....με άλλον είχα κουβέντα, και απλά πετάχτηκες ......Ρε Aragon τα θες και τα λες η μας κάνεις πλάκα ρε εσύ ?? Μου αρέσει που είσαι και Arsenal ρε τυπε ...... εδώ τις τελευταιες 4ις χρονιές παίζω με μάξιμουν 23ηδες 25αρηδες , που παίζουν σαν κρομπρεσερ μέχρι το 94' πάνω κάτω την μπάλα , εδώ έχω Σακα τον νέο Ουμπα , Ραις , Οντεγκααρντ , Τροσαρ που πάνε τρενο , σκοραρουν μέχρι και τα μπακ φέτο !!!! .....κι εσύ μου λες να φέρω τον παλεμαχο Κέιν να στήσει περιπτερο μπροστά , Έλεος ρε εσύ τυπε σοβαρεψου μην άκουω πιπες πρωινιατικα και δεν έχω φάει και το μπραντς μου ακόμα .....
Μου κάνει εντυπώση που ρωτάς κιόλας ρε μαν γιατί δεν θέλω Κειν ,δεν κολλάει και δεν θα κολλήσει πουθενά με το τωρινό ροστερ μαν , δεν χρειάζεται να έρθει στην Ομαδαρα να δούμε αν θα πιασει , ας μείνει Γερμανία να τον φάνε στη μαπα οι Γερμαναράδες δεν τον θέλω στο νησί ούτε απ έξω
Δεύτερον ρε τύπε ....στα αρχίδια μας κιόλας αν σε ξυπνήσαμε...φάε το πρωινό σου, και πέσε κοιμήσου πάλι , δεν τρέχει μία...
Τρίτον αν λες ότι ο Κεην είναι "παλαίμαχος"..."να στήσει περίπτερο μπροστά"...απλά είσαι άμπαλος....
Τέταρτον , όλα αυτά που λες δεν φτάνουν για να πα΄ρει η Αρσεναλ πρωτάθλημα, χρειάζεται κυνισμός κ άμυνα μπετόν , που μόλις φέτος δείχνει να το κάνει...
Αυτά.....
ελπίζω τώρα η United να πάρει κανα Χ το απόγευμα ( δύσκολο, αλλά μια χαρά τα πήγε στο Anfield ) κ μεις αύριο να βάλουμε 5-6 γκολ ....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
δεν ειναι πλεον χοντροςΔιάβασα ότι μπούκαρε μέσα ο χοντρός;
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι και 40 κόρνερ κτλΗ κατοχή πρέπει να 'ναι 75-25, αλλά ΜΟΝΟ τα γκολ μετράνε έλεγε ο Πούσκας.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
How Havertz's movement has brought Arteta's vision to life
Adrian Clarke explains how the German is now justifying Arsenal's decision to sign him from Chelsea
www.premierleague.com
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Δεν ζητάω πολλά.. Ένα ωραίο χ μεταξύ Λίβερπουλ και Σίτυ για να γίνει της πουτάνας. Αν ο Αρτέτα είναι σοβαρός, θα πρέπει από την αρχή να ρίξει 3 και μετά συντήρηση δυνάμεων για το CH.L
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Μπράβο μαλάκα Ραμσντειλ!!! Ρε πούστη μου, έναν σοβαρό τερματοφύλακα δεν μπορεί να πάρει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτός και ο χαζογκόλης ο Χάβερτζ, μιλάμε τους βλέπω και μου στρίβουν τα άντερα!!!
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Εντάξει, κάνατε κ 2 ανατροπές χωρίς σπρώξιμο, να τα λέμε ολαΆλλοι ανατροπές με κόντρα διαιτησία. Άλλοι μόνο με σπρώξιμο της διαιτησίας.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
θρύλος - βάζελος εννοείς ??Αύριο η ματσαρα οι δύο καλύτερες ομάδες μακράν.
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
ηρέμησε συνοπαδέ...καλύτερος παίκτης σήμερα ο Χαβερτζ...προσαρμόστηκε κ παίζει όπως θέλει ο Αρτετα...Μπράβο μαλάκα Ραμσντειλ!!! Ρε πούστη μου, έναν σοβαρό τερματοφύλακα δεν μπορεί να πάρει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αυτός και ο χαζογκόλης ο Χάβερτζ, μιλάμε τους βλέπω και μου στρίβουν τα άντερα!!!
αντίθετα ο Ραμσντεηλ τον παίζει....
νίκη - πρόκριση τώρα με Πορτο...
καλά στο μαρκάρισμα του Τροσάρ, ο μαλάκας στο var τι είδε ρε πούστη μου ?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.258
- Πόντοι
- 5.006
θρύλος - βάζελος εννοείς ??
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Καλά ο Χάβερτζ αν δεν έβαζε αυτή την κεφαλιά, που δεν ήθελε πολύ να το χάσει,θα τον έδιωχνα αν ήμουν Αρτέτα. Ο Ραμσντειλ έκανε 2 φοβερές αποκρούσεις στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν δεν είχε κάνει την πατάτα, θα ήταν πιο εύκολο το match. O White μπορεί να έβγαλε τις ασσίστ αλλά για μένα είναι λίγος. Και βέβαια η Brentford σήμερα έπαιζε αντι-ποδόσφαιρο. Φάνηκε και η απουσία του Μαρτινέλλι.ηρέμησε συνοπαδέ...καλύτερος παίκτης σήμερα ο Χαβερτζ...προσαρμόστηκε κ παίζει όπως θέλει ο Αρτετα...
αντίθετα ο Ραμσντεηλ τον παίζει....
νίκη - πρόκριση τώρα με Πορτο...
καλά στο μαρκάρισμα του Τροσάρ, ο μαλάκας στο var τι είδε ρε πούστη μου ?
Δεν το βλέπω εύκολο με την Πόρτο. Μακάρι να διαψευστώ.
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Ναι αλλά έβγαλε και χταπόδι..Καλά ο Χάβερτζ αν δεν έβαζε αυτή την κεφαλιά, που δεν ήθελε πολύ να το χάσει,θα τον έδιωχνα αν ήμουν Αρτέτα. Ο Ραμσντειλ έκανε 2 φοβερές αποκρούσεις στο 2ο ημίχρονο, αλλά αν δεν είχε κάνει την πατάτα, θα ήταν πιο εύκολο το match. O White μπορεί να έβγαλε τις ασσίστ αλλά για μένα είναι λίγος. Και βέβαια η Brentford σήμερα έπαιζε αντι-ποδόσφαιρο. Φάνηκε και η απουσία του Μαρτινέλλι.
Δεν το βλέπω εύκολο με την Πόρτο. Μακάρι να διαψευστώ.
ΤεςΠα, σαφώς καλύτερη η Άρσεναλ, προφανώς, αλλά η βουτιά είχε πολύ γέλιο..