*Δεν εχεις ιδέα με ποιον μιλας
Προφανώς με έναν πανίβλακα κουραμπιέ ο οποίος αρπάζεται σε ένα ελληνικό νήμα που γράφουμε για την premier league.
Εγώ το μόνο που είχα γράψει είναι πως η Liverpool δεν πείθει. Και εσύ απάντησες, παίρνοντάς το προσωπικά
H τελευταία φορά που ασχολούμε σοβαρά μαζί σου:
Για Δείξε μας τον πίνακα με τα xGA να δούμε πόσο ασόβαρος είσαι ..
Δεν είχαμε καμμία επαφή πριν έτσι; Το ποιός το παίρνει προσωπικά κτλπ είναι προφανές. Και δεν σε τιμά καθόλου να ξέρεις, στο λέω και λιανά γιατί δεν θα το καταλάβεις, είναι δείγμα βλακείας.
Επίσης στατιστικά ξέρω να αναλύω. Δεν περιμένω τον daddycool να μου πει, μιλάω και με άτομα πολύ πιο σχετικά στο ποδόσφαιρο, ίσως και επαγγελματίες του χώρου. Και όχι στην Ελλάδα.
Παρομοίως δεν με ξέρεις. Το ότι γράφω εδώ το κάνω γιατί μου αρέσει και υπάρχει μία παρέα και χαβαλές - κάτι το οποίο δεν συμμερίζεσαι.
Επίσης συνέχεια γράφεις για GA (παθητικά γκολ) και σου λέω πως αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά.
Φυσικά ο Alisson είναι μέρος της ομάδας και θα συνεχίσει να είναι αλλά λόγω αυτού το GA είναι στο +6.5 (μέχρι πριν 2 εβδομάδες που τα είδα) από το xGA.
Σου έχει βγάλει 6.5 γκολ τουλάχιστον.
Επίσης για να μαθαίνεις το GA δεν είναι ο δείκτης μίας καλής αμυντικής λειτουργίας, αυτό είναι το πιο βασικό στατιστικό.
Πόσες φορές η αντίπαλη ομάδα περνά την μεσαία γραμμή, πόσο ψηλά κερδίζεις της μπάλα, πόσες φορές οι αντίπαλοι πατούν την περιοχή σου.
Και αυτά βασικά στοιχεία είναι αλλά ακόμα και αυτά τα αγνοείς.
Πάμε στα xG - xGA για τα οποία μιλάς. Συμπεριλαμβάνει και GA. Στατιστικά φρέσκα.
Θα μπορούσα να σε λιώσω και στα στοιχεία και στη καζούρα. Δεν το κάνω γιατί φαίνεται πως δεν σου πολυκόβει και τα παίρνεις σοβαρά από μόνος σου.
Το χιούμορ είναι δείκτης ευφυίας, εσένα ούτε ο Allison δεν σε σώζει.
Ποτέ δεν το πήγα σοβαρά μόνο εσύ και ο
@ΑΝΤΖΕΛΟ αρχίσατε τις προσβολές και τις ειρωνίες σε επίπεδο πέραν της πλάκας.
Επίσης homo sapiens 1.0, και καλά κουραδομαγκιές και απειλές αλλού. Εκτός του ότι είναι γελοίο διαδικτυακά, αν το έκανες έξω δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχολιόμουν μαζί σου. Ίσως να ασχολιόντουσαν 3 κοντόσβερκοι βέβαια και να σε μπαγλάρωναν.
Σιγά μην σε πληρώσω να γαμήσεις κιόλας, συνέχισε τη
. Και προφανώς δεν αναφέρω το nickname σου, αφού ξέρω ότι τα διαβάζεις
Εγώ έχω διάθεση για χαβαλέ και υποθέτω και εσύ ξέρεις να κάνεις, γιατί εξ αρχής το πήρες στραβά δεν καταλαβαίνω.
ΥΓ: Η Arsenal από τις ομάδες που είναι στο top 6 έχει αδικηθεί τρομερά. Έκαναν ένα λάθος με Tottenham, σου έδωσαν το παιχνίδι με Wolves και με United είχες και κλασσικά τα σφυριγματάκια σου στο Anfield.
Εμάς μας πήδηξαν με Newcastle και μετά μας πήδηξαν και με Villa. Σφύριγμα υπέρ μας έχουμε να πάρουμε από το 21/22 που ο Cedric ακούμπησε πέφτοντας με το χέρι την μπάλα στην περιοχή κόντρα στη United.
Που στο replay φάνηκε πως δεν ήταν και τόσο καταλάθος και ήταν penalty. Από τότε τίποτα. Αυτό εσύ δεν μπορείς να το πεις για δεκάδες περιπτώσεις που έχεις ωφεληθεί από τότε.
Ο τίτλος πέρυσι χάθηκε λόγω διαιτησίας καταρχάς και μετά λόγω των πολλών τραυματισμών στο τέλος.