Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
3 έφαγαν οι αχώνευτοι ..
![]()
Την έλιωσες την City.
3 έφαγαν οι αχώνευτοι ..
![]()
Φίλε θα καθιερώσω στο τέλος της χρονιάς παίκτες από την ακαδημία...Την έλιωσες την City.
και τελευταίος αυτός ο ...νέοςΜετά ο Skelly ...μη σου πω και φέτος ΄έπρεπε να παίζει στην πρώτη ομάδα ...
Amario Cozier-Duberry , Patino, Brooke Norton-Cuffy επίσης ...θα πάει ο μ.ο. ηλικίας 22 ...χα χα...και τελευταίος αυτός ο ...νέος
Φίλε θα καθιερώσω στο τέλος της χρονιάς παίκτες από την ακαδημία...
ε΄νας είναι αυτός....τον έχω βάλει σε 3 ματς από τώρα ...και έχει πάει πολύ καλά !
![]()
Καλύτερα, έτσι γίνεται κ λίγο δυσκολότερο το παιχνίδι..Amario Cozier-Duberry , Patino, Brooke Norton-Cuffy επίσης ...θα πάει ο μ.ο. ηλικίας 22 ...χα χα...
Ναι να έχανε πόντους η Liverpool θα ήταν το ιδανικό. Εξαιρετικά πάμε.Μπράβο μωρη Τοτεναμαρα... Καλα ξηγηθηκες!!! Τον ηπιε η Σιτυ..... Παραλιγο να κανει και η Φουλαμ την εκπληξη, αλλα δεν πειραζει....
Τρομερη η αγωνιστικη το σκ, ανατροπες, πολλα γκολ και χαμενοι βαθμοι για την σιτι.
Καλυτερα δεν γινοταν...
Ευτυχως που υπάρχει και το FM και παρηγοριέστε@Νταής πάει κι η Λίβερπουλ...1-0.....να περάσει ο επόμενος...
Γαμαει το FM.....δεν υπαρχει δευτερο παιχνιδι...Ευτυχως που υπάρχει και το FM και παρηγοριέστε
Ωραιος τυπος..... Τον εδιωξε ο Κουγιας απο την Πατρα και ειδε Θεου προσωπο....ΤΟΤΕΝΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤΕΚΟΓΛΟΥ![]()
Το παιχνιδι αυτο ειναι μεγαλο κολλημα.... Το 1995 υοηρχε αντιστοιχο μονο για πρεμιερ σε δισκετα!! Το 1999 βγηκε το championship manager κ μετα απο λιγα χρονια το Fm.... Το αγοραζω παντα επισημο κ παιζω καθε 2-3 χρονια....Το φετινό FM δεν το έχω, έχω το 23 και τον έχω αγοράσει στη Sunderland που έπαιζα.
Δεν έχω παίξει πολύ (νομίζω 3η σεζόν είμαι ακόμα) αλλά πάει εξαιρετικά 7+ σταθερά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλύτερα, έτσι γίνεται κ λίγο δυσκολότερο το παιχνίδι..
Tί άμυνα αγορίνα; Αννούλες είμαστε;Γαμαει το FM.....δεν υπαρχει δευτερο παιχνιδι...
Εσεις θα φτιαξετε αμυνα ή ετσι θα το πατε?
Αννουλες? Του χιονια?Tί άμυνα αγορίνα; Αννούλες είμαστε;
Αμυνα παίζουν οι μικρές ομάδες... και btw, καλώς τα παιδια: Emirates FA Cup third round proper drawΑννουλες? Του χιονια?