Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
3 έφαγαν οι αχώνευτοι ..
Την έλιωσες την City.
3 έφαγαν οι αχώνευτοι ..
Φίλε θα καθιερώσω στο τέλος της χρονιάς παίκτες από την ακαδημία...Την έλιωσες την City.
και τελευταίος αυτός ο ...νέοςΜετά ο Skelly ...μη σου πω και φέτος ΄έπρεπε να παίζει στην πρώτη ομάδα ...
Amario Cozier-Duberry , Patino, Brooke Norton-Cuffy επίσης ...θα πάει ο μ.ο. ηλικίας 22 ...χα χα...και τελευταίος αυτός ο ...νέος
Φίλε θα καθιερώσω στο τέλος της χρονιάς παίκτες από την ακαδημία...
ε΄νας είναι αυτός....τον έχω βάλει σε 3 ματς από τώρα ...και έχει πάει πολύ καλά !
Καλύτερα, έτσι γίνεται κ λίγο δυσκολότερο το παιχνίδι..Amario Cozier-Duberry , Patino, Brooke Norton-Cuffy επίσης ...θα πάει ο μ.ο. ηλικίας 22 ...χα χα...
Ναι να έχανε πόντους η Liverpool θα ήταν το ιδανικό. Εξαιρετικά πάμε.Μπράβο μωρη Τοτεναμαρα... Καλα ξηγηθηκες!!! Τον ηπιε η Σιτυ..... Παραλιγο να κανει και η Φουλαμ την εκπληξη, αλλα δεν πειραζει....
Τρομερη η αγωνιστικη το σκ, ανατροπες, πολλα γκολ και χαμενοι βαθμοι για την σιτι.
Καλυτερα δεν γινοταν...
Ευτυχως που υπάρχει και το FM και παρηγοριέστε@Νταής πάει κι η Λίβερπουλ...1-0.....να περάσει ο επόμενος...
Γαμαει το FM.....δεν υπαρχει δευτερο παιχνιδι...Ευτυχως που υπάρχει και το FM και παρηγοριέστε
Ωραιος τυπος..... Τον εδιωξε ο Κουγιας απο την Πατρα και ειδε Θεου προσωπο....ΤΟΤΕΝΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΤΕΚΟΓΛΟΥ
Το παιχνιδι αυτο ειναι μεγαλο κολλημα.... Το 1995 υοηρχε αντιστοιχο μονο για πρεμιερ σε δισκετα!! Το 1999 βγηκε το championship manager κ μετα απο λιγα χρονια το Fm.... Το αγοραζω παντα επισημο κ παιζω καθε 2-3 χρονια....Το φετινό FM δεν το έχω, έχω το 23 και τον έχω αγοράσει στη Sunderland που έπαιζα.
Δεν έχω παίξει πολύ (νομίζω 3η σεζόν είμαι ακόμα) αλλά πάει εξαιρετικά 7+ σταθερά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλύτερα, έτσι γίνεται κ λίγο δυσκολότερο το παιχνίδι..
Tί άμυνα αγορίνα; Αννούλες είμαστε;Γαμαει το FM.....δεν υπαρχει δευτερο παιχνιδι...
Εσεις θα φτιαξετε αμυνα ή ετσι θα το πατε?
Αννουλες? Του χιονια?Tί άμυνα αγορίνα; Αννούλες είμαστε;
Αμυνα παίζουν οι μικρές ομάδες... και btw, καλώς τα παιδια: Emirates FA Cup third round proper drawΑννουλες? Του χιονια?