Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Καλυτερα. Να ξεσπασει επανω στην Λιντς τωρα...Καλά Νιούκαστλ χάνει τα αχαστα
Καλυτερα. Να ξεσπασει επανω στην Λιντς τωρα...Καλά Νιούκαστλ χάνει τα αχαστα
Θα αφησει εποχη ρε συ αυτος.... Κ βελτιωνεται συνεχως... Δειχνει κ leadership... Να τον πλαισιωσουν με 2 παικταραδες στο κεντρο για να κανει παπαδες στο μελλον...Ο Odegaard ισοφάρισε το ρεκόρ του De Bruyne για τα περισσότερα μη πέναλτυ γκολ (15) σε μία σεζόν στην ιστορία της Premier League.
Ένα ακόμα στα 3 υπόλοιπα ματς και το σπάει.
Έγινε 24 ετών πριν λίγους μήνες.
Βάλατε γκολ; @Marquis_de_Sade
Κρίμα... Ελπίζω να χτίσει για του χρόνου.
Ο πρωτος ληγει το συμβολαιο του, του χρονου και αν πεσει θα αναγκαστει να τον δωσει ακοκα και με κανα τριανταρι. Χασουρα κανα δεκαπενταρι.Maddison και Tielemans.
Ε ναι.. Ακριβώς αυτά παίρνει και ίσως πέσει και κατηγορίαΟ πρωτος ληγει το συμβολαιο του, του χρονου και αν πεσει θα αναγκαστει να τον δωσει ακοκα και με κανα τριανταρι. Χασουρα κανα δεκαπενταρι.
Ο δευτερος ληγει φετος το καλοκαιρι το συμβολαιο του αν δεν κανω λαθος αρα παιρνει τα αρχιδια μου.
Ο Τζεημς Γουορντ Προους θα πουληθει το καλοκαιρι απο Σαουθαμπτον λες; Παιδι απο την μητρα των αγιων.Ε ναι.. Ακριβώς αυτά παίρνει και ίσως πέσει και κατηγορία
Κρίμα, από τότε που σκοτώθηκε ο ιδιοκτήτης της και ανέλαβε ο υιός πήρε την κατηφόρα.
Χμμμμ.. Ή τώρα θα φύγει ή ποτέ. Δεν ξέρω σε ποιά ομάδα θα μπορούσε να πάει. Ίσως Brentford;Ο Τζεημς Γουορντ Προους θα πουληθει το καλοκαιρι απο Σαουθαμπτον λες; Παιδι απο την μητρα των αγιων.
Ισως λεω εγω γενικα να ειναι καλυτερα να κατσει στην Σαουθαμπτον. Τα 28 εφτασε και δεν εχει φυγει απο εκει μεχρι τωρα. Φοβαμαι οτι δεν θσ μπορεσει νσ αποδώσει πουθενα αλλού το ιδιο μιας και η Σαουθαμπτον του δινει το εξτρα κινητρο.Χμμμμ.. Ή τώρα θα φύγει ή ποτέ. Δεν ξέρω σε ποιά ομάδα θα μπορούσε να πάει. Ίσως Brentford;
Για να πάει σε μεγαλύτερη, εξάδας, μου είναι λίγο δύσκολο. Tottenham;
Αν δεν ενδιαφερθεί κάποια ίσως είναι καλύτερο να κάτσει Southampton να την ανεβάσει.
Σε Τοτεναμ, σε Νιουκαστλ ισως. Αλλα και παλι, δεν ειναι 24-25 παει στα 29.... Εχει μαθει μια ζωη να παιζει για την Σαουθαμπτον.Ναι, θα είναι βήμα παραπάνω στην καριέρα του να πάει σε ομάδα μεσαίας δυναμικής;