gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι Άγγλοι φίλαθλοι της Σιχαman un; Να μπουν στο γήπεδο και να αρχίσουν τα μπουκέτα; Όσα παιχνίδια της Γιουν έχω δει, που τον τελευταίο 1.5 μήνα το μόνο που δεν έχω δει ήταν αυτό με τη Τότεναμ, οι αποδοκιμασίες πέφτουν βροχή. Στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ έφυγαν κατά χιλιάδες από το γήπεδο. Στο παιχνίδι με την Σίτυ οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες στο ημίχρονο. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν φωνάζουν "Όλο άουτ".Μόνο οι Έλληνες οπαδοί της Μαν Γιουναιτεντ,γιατί με τους φλώρους τους Άγγλους θα κάτσει άλλα 3 χρόνια
Το θέμα δεν είναι αν θα φύγει ή όχι ο Όλε της καρδιάς μας. Το θέμα είναι ότι υπάρχει σαπιλα και φαίνεται. Το είχε πει ο -αντιπαθεστατος σε μένα- Μουρίνιο όταν είχε φύγει. Το είχε αφήσει να εννοηθεί και ο Ολλανδός πρίν από αυτόν. Και άντε φεύγει σήμερα ο Όλε της καρδιάς μας. Ποιος θα έρθει; Ο Ζιντάν; Πέρα ότι η γυναίκα του δε γουστάρει, να έρθει να κάνει τι; Δεν είναι Ισπανία το Αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν έχεις 4-5-6 μεγάλα ματς σε ένα πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών.
Τέλος πάντων. Ελπίζω να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Όλε για να συνεχίσει να μοιράζει χαρά.
Υ.Γ Ρε Ρανιέρι αγόρι μου. Το παιχνίδι το έχεις κλειδώσει το σκατα τα ήθελες τα 2 γκολ στις καθυστερήσεις; Το αφήνεις στο 2-1 παίρνεις 3 υπερπολύτιμο πόντους για την ομάδα σου (οι πιο εύκολοι πόντοι που θα μπορούσες να πάρεις) και δεν πέφτουν να φάνε τον Όλε της καρδιάς μας αφού η δικαιολογία "έπαιζε με 10 για μισή ώρα περίπου. Αν έμενε με 11 μέχρι το τέλος το γύριζε εύκολα" στέκεται μια χαρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να μείνει να μείνειΣε λίγο θα έχουν πιο πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα από την Αγγλία...Αν μείνει ο Νορβηγός...