Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λέω ότι δεν ήταν γιατί άρχισε να γκρεμίζεται μόλις ένιωσε επαφή και όταν κερδίζεις μούφα πέναλτι μόνο τότε το πανηγυρίζεις έτσι! ;)
ταράτσα άσε τις αναλύσεις....
πέρσι είχες παρηγοριά το νησί.
φέτος πούτσα εδώ, πούτσα εκεί.

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι λετε ρε λιβερπουλακια?μιλατε εσεις για ευνοια?να θυμισω ποσα ματς τελειωσαν με 10 φετος οι αντιαπλοι?στα μισα...και παιξαμε ενα με παραπανω παικτη και θα μας την πειτε?ποσο βλακες και στερημενοι ειστε ρε?να κλαιμε?για ποιο λογο?αυτη τη στιγμη ειμαστε στην κορυφη και παρακαλατε να κανουμε γκελα...γιατι και τα 2 ματσακια που λειπουν θα παρουμε και δεν θελω καν να σας προιδεασω ποσα εχετε να φατε στο ναο..μπορειτε να ανατρεξετε στο παρελθον απο ποσα γκολακια ξεκιναει η ταριφα και θα καταλαβετε..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

κλάψε ρε μαλάκα...
μ αρέσει να είμαι ανύπαρκτος.....
όταν βλέπω πίσω μου βλέπω να με ακολουθούν πεθαμένοι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Λέω ότι δεν ήταν γιατί άρχισε να γκρεμίζεται μόλις ένιωσε επαφή και όταν κερδίζεις μούφα πέναλτι μόνο τότε το πανηγυρίζεις έτσι! ;)
ο ροκας στην αρχη ειπε δεν τον ακουμπησα,την αλλη μερα που ειχε δει το βιντεο αλλαξε και ειπε τον ακουμπησα λιγο(οπως στον ακουμπαω και εγω,για αυτο δεν θεωρεισαι πουστης)
απο ποτε ο πανηγυρισμος πεναλτι στο 92 που πιθανον σου δινει νικη απαγορευεται?και απο ποτε θεωρειται αποδειξη οτι δεν υπηρχε ανατροπη?
εχεις μαθει πολυ μπαλα εκει στο νησι,σταματα να τρως πατατακια και συγκεντρωσου στο παιχνιδι :birdman:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο ροκας στην αρχη ειπε δεν τον ακουμπησα,την αλλη μερα που ειχε δει το βιντεο αλλαξε και ειπε τον ακουμπησα λιγο(οπως στον ακουμπαω και εγω,για αυτο δεν θεωρεισαι πουστης)
απο ποτε ο πανηγυρισμος πεναλτι στο 92 που πιθανον σου δινει νικη απαγορευεται?και απο ποτε θεωρειται αποδειξη οτι δεν υπηρχε ανατροπη?
εχεις μαθει πολυ μπαλα εκει στο νησι,σταματα να τρως πατατακια και συγκεντρωσου στο παιχνιδι :birdman:

θύμησέ του και το παιχνίδι με την Αρσεναλ.......
αχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλάψε ρε μαλάκα...
μ αρέσει να είμαι ανύπαρκτος.....
όταν βλέπω πίσω μου βλέπω να με ακολουθούν πεθαμένοι.
μιλαει το μαντσεστερακι που δεν εχει παρει ακομη ενα τσου λου αξια
1 στην παραταση
1 στις καθυστερησεις
1 στα πεναλτι
ριξε 2-3 γκολ στον τελικο να σας παραδεχτω

Επισκέπτης
Μην το αποπαίρνεις τον καημένο, η Μπεζεντάκου των αθλητικών είναι και Αρσεναλ! :jerking:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1 στην παραταση
1 στις καθυστερησεις
1 στα πεναλτι

ποιοί ρε;
αυτοί που έχουν να πάρουν παγκόσμιο απ το 66 (με γκολ που ακόμα αμφισβητείται) και μας υπερηφανεύονται για το διαβατήριό τους;

αααααχχχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
απο ποτε δεν ειναι αξιο να ριχνεις 4 στην παραταση?απο ποτε δεν ειναι αξιο στα πεναλτυ?η λιβερπολ δεν εχει παρει στα πεναλτυ?απο ποτε δεν ειναι αξιο εμ 2 γκολ σε 2 λεπτακια?εσυ ρε δορητη εισαι και ρσεναλ νομιζω....τι να μας πεις κι εσυ..που πηγες μια φορα τελικο και πανηγυριζεις./..αντε εχετε μαζευτει ολοι οι ανυπαρκτοι και πανηγυρζετε και τον μαιο θα στε κρυμμενοι..βαρετοι ειστε ρε νουμερα..πολυ βαρετοι

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
απο ποτε εχουμε ναπαρουμε παγκοσμιο?το 99 με την παλμειρας τι ηταν?το φετινο?να μιλας και για κει που εισαι η χαρα του καθε πικαμενου οποτε παιρνεις ευρωπαικο γιατι δεν εχεις παρει ποτε αγκοσμιο?ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΣΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?που σαι απο κτω μου κι εχω 2 ματς λιγοτερα?χαχαχαχαχα..τα περσινα παλουκια τα ξεχασες ηδη?αντ μιλανε ολοι μιλανε κι αυτοι που ναι η χαρα της καθε ομαδουλας στο νησι....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
απο ποτε δεν ειναι αξιο να ριχνεις 4 στην παραταση?απο ποτε δεν ειναι αξιο στα πεναλτυ?η λιβερπολ δεν εχει παρει στα πεναλτυ?απο ποτε δεν ειναι αξιο εμ 2 γκολ σε 2 λεπτακια?εσυ ρε δορητη εισαι και ρσεναλ νομιζω....τι να μας πεις κι εσυ..που πηγες μια φορα τελικο και πανηγυριζεις./..αντε εχετε μαζευτει ολοι οι ανυπαρκτοι και πανηγυρζετε και τον μαιο θα στε κρυμμενοι..βαρετοι ειστε ρε νουμερα..πολυ βαρετοι
σταματα ρε κολαουζε του χοντρου
παιζω μπαλαρα και ειμαι αυτος που σου ειχε μπει σφηνα στα πρωταθληματα
το μαη ψηνω αρνια παπαρα καθε χρονο
εσυ φαε κανα μπεικον και κανα λουκανικο με αιμα :birdman:

Επισκέπτης
1 στην παραταση
1 στις καθυστερησεις
1 στα πεναλτι
Όπως εσύ δηλαδή που το τελευταίο το πήρες στα πέναλτι το προτελευταίο στα πεναλτι το αλλο με το ζόρι 1-0 την Μπριζ το άλλο πάλι με το ζόρι 1-0 την ρεαλ αλλά ναι συνέτριψες με 3-1 το μεγαθήριο.... Γκλάντμπαχ! :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΣΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ?που σαι απο κτω μου κι εχω 2 ματς λιγοτερα?χαχαχαχαχα..τα περσινα παλουκια τα ξεχασες ηδη?αντ μιλανε ολοι μιλανε κι αυτοι που ναι η χαρα της καθε ομαδουλας στο νησι....
μην πεταγεσαι σαν τσουτσου,δεν μιλαγα μαζι σου και σε αυτον που απαντησα καταλαβε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όπως εσύ δηλαδή που το τελευταίο το πήρες στα πέναλτι το προτελευταίο στα πεναλτι το αλλο με το ζόρι 1-0 την Μπριζ το άλλο πάλι με το ζόρι 1-0 την ρεαλ αλλά ναι συνέτριψες με 3-1 το μεγαθήριο.... Γκλάντμπαχ! :jerking:
:idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking:
ενα επαιξα με μπαρτσα με 10 παικτες απο το 20 και αξιζε να το παρω

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
τι παιζεις?ναι ειδικα φετος παιζεις μπαλαρα..αναγνωριζω οτι μαζι εμ την τσελσι ησασταν οι μονοι που μας εχετε κοντραρει εδω και χρονια αλα στην ευρωπη που ανεφερες εισαι ανυπαρκτοσ αλλα και στο νησι ακομα ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ..ΠΕΡΣΥ ΜΑΖΕΨΕΣ 8 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΑΡΟΤΙ ΧΩ 2 ΜΑΤΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΑΞΙΖΕς ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙς?ΑΥΤΟΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΛΕΜΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΦΗΣΕΙ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ 11 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ΑΞΙΖΕς ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙς?ΑΥΤΟΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟΝ ΛΕΜΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΦΗΣΕΙ ΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ 11 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
η αληθεια ειναι οτι αδικηθηκε η αρσεναλ και η αποφαση ηταν μαλακια γιατι χαλασε ενα τελικο
αν και ηθελα να το παρει η μπαρτσα γιατι ειναι η ομαδα μου στην ισπανια η αληθεια ειναι οτι δεν το αξιζε οσο η αρσεναλ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
με την εικονα που χε δειξει η αρσεναλ μεσα στη χρονια στο πως περιμενε για να παρει α ματς πιστευεις οτι αν αφηνε το 1-0 εστω και 11-11 ειχε ελπιδα?αμφιβαλλω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom