Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10505628_567403650030870_6471101979570881454_n.jpg

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
ηρθε di maria ελπιζω να αλλαξει η εικονα της ομαδας....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
2 ήττες 1 ισοπαλία φέτος ο απολογισμός της Γιουνάιτεντ :rockon:
Μη το λες έτσι. Γράψε και με ΠΟΙΕΣ ομάδες έχεις αυτό τον απολογισμό. Γιατί άλλο ν έχεις χάσει από Σίτυ, Τσέλσι και ν έχεις πάρει ισοπαλία από Άρσενάλ και άλλο ν έχεις χάσει από Σουόνσι, μια όμαδα που δε τη ξέρουν ούτε στο δίπλα χωριό (μιλάω απ αυτή που έχασε χθες) και ν έχεις πάρει ισοπαλία από τις μαυρόγατες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο γρηγορης θα μπει με βουβουζελα σημερα  :2funny:
Όχι ρε μαλάκα. Απλά απολαμβάνω τις μαλακίες που γράφατε μερικοί όταν σας έλεγα από Ιούνιο μεριά ότι με Φαν Γκααλ στον πάγκο ο πρώτος χρόνος θα είναι ένας ατελίωτος πόνος για σας και η χαρά η δική μας. ΟΤΙ μαλακία θέλεις γράφατε. Και τώρα τ απολαμβάνω.
Ο Ιγκλαντ ρουλς έχει εξαφανιστεί και μαζί του οι χαριτωμένες φωτογραφίες που έβαζε, ένας άλλος μαλάκας που έγραφε ότι με Φαν Γκααλ θα τα πάρετε όλα φέτος ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:) κτλπ.
Μια συμβουλή. Φέτος να μη κοιτάς τι γίνεται από την 5-6η θέση και πάνω. Τα ματια σου στραμμένα από την 7η και κάτω. Εξάλλου τ είπαμε. Η Μαν Γιουν είναι μια ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ομάδα. Πέρσι αρνιόσουν να το παραδεχτείς. Φέτος μετά από τα 3 πρώτα παιχνίδια ελπίζω ν τ έχεις συννειδητοποιήσει  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μη το λες έτσι. Γράψε και με ΠΟΙΕΣ ομάδες έχεις αυτό τον απολογισμό. Γιατί άλλο ν έχεις χάσει από Σίτυ, Τσέλσι και ν έχεις πάρει ισοπαλία από Άρσενάλ και άλλο ν έχεις χάσει από Σουόνσι, μια όμαδα που δε τη ξέρουν ούτε στο δίπλα χωριό (μιλάω απ αυτή που έχασε χθες) και ν έχεις πάρει ισοπαλία από τις μαυρόγατες
Τύπε ας είχε και η Γιουνάινεντ Γκομίς και Μπόνι που έχει η Σουόνσι,θα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ηρθε di maria ελπιζω να αλλαξει η εικονα της ομαδας....
Νταξ αν τώρα εσύ περιμένεις από έναν ΕΞΤΡΕΜ να αλλάξει την ΑΜΥΝΤΙΚΗ εικόνα της ομάδας τι να πω;
Έδωσε η Μαν Γιουν 70εκ ευρώ για να πάρει ΕΝΑΝ παίκτη, από τη στιγμή που χωρίς Ευρώπη είναι μια χαρα σε μεσο-επιθετικους και επιθετικούς παίκτες (πέρσι η Λίβερπουλ είχε τον ίδιο αριθμό μεσο-επιθετικών και την έβγαλε τη χρονιά μια χαρα)
Τα λεφτά αυτά έπρεπε να τα δώσει για να αλλάξει την εικόνα της ΑΜΥΝΑΣ του που είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από πέρσι (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!) Μιλάμε για την απόλυτη παιδική χαρά. Και τα τέσσερα γκολ της ΜΚ χθες ήταν δωράκια της ΑΣΤΕΙΑΣ άμυνας. Τι να τον κάνεις τον Ντι Μαρία όταν οι αμυντικοί σου δε μπορούν να προωθήσουν τη μπάλα ή έστω να τη στείλουν στο θεό;
Και πλέον αμυντικοί στην αγορά δεν υπάρχουν. Και αν κόστισε ο Κωστάκης 15μύρια μπορείς να φανταστείς πόσο θα σου κοστίσει ένας πολύ καλύτερος και πιο έμπειρος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τύπε ας είχε και η Γιουνάινεντ Γκομίς και Μπόνι που έχει η Σουόνσι,θα ήταν πολύ καλύτερη ομάδα :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή μου λες ότι η Μαν Γιουν ΔΕΝ είναι ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ομάδα ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ομάδα (από τη στιγμή που η μικρομεσσαία Σουόνσι έχει καλύτερους παίκτες απ αυτή)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που σαι μάστερ; Ξέχνα το ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ που σας λέω εγώ. Εδώ ο άλλος σε λέει ΜΙΙΚΡΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή μου λες ότι η Μαν Γιουν ΔΕΝ είναι ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ομάδα ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΗ ομάδα (από τη στιγμή που η μικρομεσσαία Σουόνσι έχει καλύτερους παίκτες απ αυτή)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που σαι μάστερ; Ξέχνα το ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ που σας λέω εγώ. Εδώ ο άλλος σε λέει ΜΙΙΚΡΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είσαι κάπως λίγος για να μιλάς απαξιωτικά για την ομάδα που προσπέρασε τη μεγάλη Λίβερπουλ  :2funny: :2funny: σε πρωταθλήματα μεσα σε μια 20ετια?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

περιμενε θα τον δουμε τον Φαν Χααλ...κατσε ακομα αρχη είναι...

και για να μη με ρωτας τι είμαι γενικά είμαι Ολυμπιακος,Μπαρτσελονα Ιντερ Μάντσεστερ εκει κινουμαι.Το παιζεις πολύ εξυπνος χαλαρωσε λιγο.Μπαλα στην Αγγλια όταν έπιανε ρυθμο μόνο από τη Γιουναιντετ εχω δει.Ουε Φιλ Νιλ ουτε Ιαν Ρας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν είσαι κάπως λίγος για να μιλάς απαξιωτικά για την ομάδα που προσπέρασε τη μεγάλη Λίβερπουλ  :2funny: :2funny: σε πρωταθλήματα μεσα σε μια 20ετια?ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?

περιμενε θα τον δουμε τον Φαν Χααλ...κατσε ακομα αρχη είναι...

και για να μη με ρωτας τι είμαι γενικά είμαι Ολυμπιακος,Μπαρτσελονα Ιντερ Μάντσεστερ εκει κινουμαι.Το παιζεις πολύ εξυπνος χαλαρωσε λιγο.Μπαλα στην Αγγλια όταν έπιανε ρυθμο μόνο από τη Γιουναιντετ εχω δει.Ουε Φιλ Νιλ ουτε Ιαν Ρας.
Είμαι απ αυτούς που έχει γράψει κατά καιρούς ότι η Μαν Γιουν γιγαντώθηκε γιατί είχε τη τύχη ν έχει έναν τεράστιο προπονητή που την ανέβασε επίπεδα σ όλους τους τομείς λειτουργίας της και μιλάω για τον τσίχλα.
Αλλά ο τσίχλας όσο μεγάλος προπονητής ήταν άλλο τόσο έδειξε πόσο πολύ σκοτίστηκε για τη Μαν Γιουν. Ενώ ΗΞΕΡΕ ότι οι μαλάκες οι Αμερικάνοι δε θα του έλεγαν όχι σε τίποτα (γιατί θα γινόταν της ΠΟΥΤΑΝΑΣ στο Τράφορντ) τον τελευταίο χρόνο του στον πάγκο αντί ν ενισχυθεί με παίκτες (ποιος θ έλεγε όχι να πάει στη Μαν Γιουν του τσίχλα; ) και ν αφήσει στον επόμενο ένα δυνατό υλικό για να δουλέψει, κάθησε αναπαυτηκά στον πάγκο και τ απόλαυσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό αντί να πει "Μουρίνιο για διάδοχός μου" είπε "Μόγιες"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γέλασε και ο κάθε πικραμένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι με τη παρουσία του Μόγιες στον πάγκο αλλα γιατί βγήκαν και είπαν "έχει δείξει έργο στην Έβερτον"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τι έκανε η Μαν Γιουν; Μέσα σ ένα χρόνο έχει ξοδέψει περίπου 250εκ ευρώ για να κάνει τι; Να τερματίσει 7η και φέτος 10η; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τον Φαν Γκααλ τ έχω πει από τον Ιούνιο. Βαριέμαι να ψάχνω. Από ότι δείχνει η προϊστορία του ΚΑΙ φέτος θα πάτε άκλαφτοι και του χρόνου θα τα σαρώσετε.
Αλλά τι περιμένεις να δεις φέτος; Σε 3 παιχνίδια δεν έχεις πάρει γεύση; Έφαγες 4 από την ΜΚ και ερχεσαι να μου πεις "είσαι λίγος" και "μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου; "
Και που σαι. Και η Λίβερπουλ στη δική της χρυσή 20ετία δε σ άφησε απλά 2 πρωταθλήματα πίσω, αλλά δεν έβλεπες ΟΥΤΕ τη σκόνη της. Και δε θα πω για Πρωταθλητριών που ακόμα τη πλάτη της Λίβερπουλ βλέπεις.
Και κάτι τελευταίο. Μια και είπες για ρυθμό. Δες το περσινό πρώτο ημίχρονο της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, και πες μου μετά ένα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ημίχρονο (με ομάδα που είναι τα τελευταία 18 χρόνια στη 5άδα) της Μαν Γιουν.
Υ.Γ Χαλαρός είμαι αν και ανυσηχώ γιατί δε βλέπω τον Ιγκλαντ Ρουλς να γραφει τις περσινές χαριτωμενιές  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο γρηγορης θα μπει με βουβουζελα σημερα  :2funny:
Να σε ρωτήσω κάτι;
Όταν πέρσι σας έλεγα από Νοέμβρη μήνα ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ομάδα, εσύ γελούσες και έλεγες ότι ήσασταν οι πρωταθλητές και οι υπερασπιστές του τίτλου, και ότι μικρομεσσαία ήταν η Λίβερπουλ που τερμάτισε 7η.
Με τη λογική αυτή το λοιπόν φέτος η Μαν Γιουν ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΑ ομάδα ναι ή όχι;  :grin: :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μάλλον δε θυμάσαι ότι στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν σερνότανε.
Θυμάσαι που είχε δείξει τ' αρχίδια του στους οπαδούς όταν τον αποδοκίμαζαν στην αλλαγή του σε έναν αγώνα; (πόσο για τον πούτσο οπαδοί ειναι της ρεάλ παρεμπιπτόντως)
Θυμάσαι πότε ακριβώς άρχισε να πετάει ο ντι μαρία και μαζί του όλη η ρεάλ;
Δεν είναι εξτρεμάρα ο Ντι Μαρία δηλαδή;

Τους άμπαλους οπαδούς της Ρεάλ δεν τους σχολιάζω...Εδώ κράζανε ολόκληρο Μπενζεμά...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι απ αυτούς που έχει γράψει κατά καιρούς ότι η Μαν Γιουν γιγαντώθηκε γιατί είχε τη τύχη ν έχει έναν τεράστιο προπονητή που την ανέβασε επίπεδα σ όλους τους τομείς λειτουργίας της και μιλάω για τον τσίχλα.
Αλλά ο τσίχλας όσο μεγάλος προπονητής ήταν άλλο τόσο έδειξε πόσο πολύ σκοτίστηκε για τη Μαν Γιουν. Ενώ ΗΞΕΡΕ ότι οι μαλάκες οι Αμερικάνοι δε θα του έλεγαν όχι σε τίποτα (γιατί θα γινόταν της ΠΟΥΤΑΝΑΣ στο Τράφορντ) τον τελευταίο χρόνο του στον πάγκο αντί ν ενισχυθεί με παίκτες (ποιος θ έλεγε όχι να πάει στη Μαν Γιουν του τσίχλα; ) και ν αφήσει στον επόμενο ένα δυνατό υλικό για να δουλέψει, κάθησε αναπαυτηκά στον πάγκο και τ απόλαυσε. Και σαν να μην έφτανε αυτό αντί να πει "Μουρίνιο για διάδοχός μου" είπε "Μόγιες"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και γέλασε και ο κάθε πικραμένος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι με τη παρουσία του Μόγιες στον πάγκο αλλα γιατί βγήκαν και είπαν "έχει δείξει έργο στην Έβερτον"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τι έκανε η Μαν Γιουν; Μέσα σ ένα χρόνο έχει ξοδέψει περίπου 250εκ ευρώ για να κάνει τι; Να τερματίσει 7η και φέτος 10η; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τον Φαν Γκααλ τ έχω πει από τον Ιούνιο. Βαριέμαι να ψάχνω. Από ότι δείχνει η προϊστορία του ΚΑΙ φέτος θα πάτε άκλαφτοι και του χρόνου θα τα σαρώσετε.
Αλλά τι περιμένεις να δεις φέτος; Σε 3 παιχνίδια δεν έχεις πάρει γεύση; Έφαγες 4 από την ΜΚ και ερχεσαι να μου πεις "είσαι λίγος" και "μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου; "
Και που σαι. Και η Λίβερπουλ στη δική της χρυσή 20ετία δε σ άφησε απλά 2 πρωταθλήματα πίσω, αλλά δεν έβλεπες ΟΥΤΕ τη σκόνη της. Και δε θα πω για Πρωταθλητριών που ακόμα τη πλάτη της Λίβερπουλ βλέπεις.
Και κάτι τελευταίο. Μια και είπες για ρυθμό. Δες το περσινό πρώτο ημίχρονο της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, και πες μου μετά ένα ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ημίχρονο (με ομάδα που είναι τα τελευταία 18 χρόνια στη 5άδα) της Μαν Γιουν.
Υ.Γ Χαλαρός είμαι αν και ανυσηχώ γιατί δε βλέπω τον Ιγκλαντ Ρουλς να γραφει τις περσινές χαριτωμενιές  :grin:

και η Ρεάλ του Πελεγκρίνι είχε φάει 4 από κάποια Αλκοκρόν.όσο για ματς με ρυθμό δες το Μανστεστερ-Αρσεναλ 6-1 του 2001.τίποτα άλλο.3 πάσες και γκολ.

σου είπα αυτό που πέτυχε η Γιουναιντετ στην Αγγλία δεν το πέτυχε κανείς χαλάρωσε λίγο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και η Ρεάλ του Πελεγκρίνι είχε φάει 4 από κάποια Αλκοκρόν.όσο για ματς με ρυθμό δες το Μανστεστερ-Αρσεναλ 6-1 του 2001.τίποτα άλλο.3 πάσες και γκολ.

σου είπα αυτό που πέτυχε η Γιουναιντετ στην Αγγλία δεν το πέτυχε κανείς χαλάρωσε λίγο.
Άλλο το ν έχεις φάει σ ένα ματς 4 γκολ γιατί έτυχε όλοι οι παίκτες σου να είναι μαλάκες (αν και δε ξέρω ΑΝ στο συγκεκριμένο ματς που λες ο Πελεγκρίνι έβαλε τους βασικούς ή τους παγκίτες) και άλλο με το καλημέρα σε 3 ΕΠΙΣΗΜΑ παιχνίδια (τα 2 στο πρωτάθλημα) να έχεις 1 πόντο με ομάδες που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι κάτω από εσένα.
Θα ψάξω το ματς και θα το δω.
Όσο γι αυτό που πέτυχε η Μαν Γιου υποθέτω ότι εννοείς για το τεμπλ; Γιατί ας πούμε δεν έχει καταφέρει να πάρει 2 σερί Πρωταθλητριών όπως έχει κάνει πχ η Φόρεστ. Εκτός και αν λες το γεγονός ότι υπήρχαν πρωταθλήματα που τα σήκωσε επειδή οι διαιτητές της χάρησαν με τα σφυρίγματά τους καμιά 12 βαθμούς, οπότε ΝΑΙ ΑΥΤΟ δε το έχει πετύχει κανένας στην Αγγλία. :grin:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Άλλο το ν έχεις φάει σ ένα ματς 4 γκολ γιατί έτυχε όλοι οι παίκτες σου να είναι μαλάκες (αν και δε ξέρω ΑΝ στο συγκεκριμένο ματς που λες ο Πελεγκρίνι έβαλε τους βασικούς ή τους παγκίτες) και άλλο με το καλημέρα σε 3 ΕΠΙΣΗΜΑ παιχνίδια (τα 2 στο πρωτάθλημα) να έχεις 1 πόντο με ομάδες που ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι κάτω από εσένα.
Θα ψάξω το ματς και θα το δω.
Όσο γι αυτό που πέτυχε η Μαν Γιου υποθέτω ότι εννοείς για το τεμπλ; Γιατί ας πούμε δεν έχει καταφέρει να πάρει 2 σερί Πρωταθλητριών όπως έχει κάνει πχ η Φόρεστ. Εκτός και αν λες το γεγονός ότι υπήρχαν πρωταθλήματα που τα σήκωσε επειδή οι διαιτητές της χάρησαν με τα σφυρίγματά τους καμιά 12 βαθμούς, οπότε ΝΑΙ ΑΥΤΟ δε το έχει πετύχει κανένας στην Αγγλία. :grin:

το να περάσει τη Νεβερπουλ σε πρωταθληματα εννοω και μην κανεις τον χαζο.Σε ποια άλλη χωρα ο αίωνιος θεωρητικα δευτερος ξεπέρασε τον πρωτο?

αμα δεν εχεις δει το Γιουναιντεντ -Αρσεναλ 6-1 τι εχεις δει?ποσο χρονων εισαι 17,5?

επίσης το Γιουβε-Μανστεστερ 2-3 του 99 στο δευτερο ημιχρονο πατημα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το να περάσει τη Νεβερπουλ σε πρωταθληματα εννοω και μην κανεις τον χαζο.Σε ποια άλλη χωρα ο αίωνιος θεωρητικα δευτερος ξεπέρασε τον πρωτο?

αμα δεν εχεις δει το Γιουναιντεντ -Αρσεναλ 6-1 τι εχεις δει?ποσο χρονων εισαι 17,5?

επίσης το Γιουβε-Μανστεστερ 2-3 του 99 στο δευτερο ημιχρονο πατημα.
Συγγνώμη κιόλας που δε κάθησα να δω ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων που ΔΕΝ υποστηρίζω  :headbang: :headbang: :headbang: και μάλιστα να το θυμάμαι κιόλας 13 χρόνια ή 15 χρόνια μετά  :headbang: :headbang: :headbang:
Επίσης σε ποια άλλη χώρα ο δεύτερος είχε για το λιγότερο μια 5ετία τέτοια διαιτητική εύνοια που κάθε χρόνο ξεκινούσε από το +10 ή +12 από τους άλλους διεκδικητές;
Και σου ξαναλέω μπας και το καταλάβεις (ΚΑΙ ΕΣΥ) η Μαν Γιουν ήταν μια ομάδα που για σχεδόν 20 χρόνια ήταν από τη μέση και κάτω (μάλιστα τη δεκαετία του 70 πρέπει ν έπεσε και 2 φορές κατηγορία). Είχε την τύχη όμως να την αναλάβει ένας προπονητής που την ανέβασε ΕΠΙΠΕΔΑ και τη γιγάντωσε. Κανένας δε το αμφισβητεί αυτό. Όπως αν θες να κάνεις συγκρίσεις πάρε τη κακή περίοδο της Γιου (70-90) και τη κακή περίοδο της Λίβερπουλ (93-13) και κάνε συγκρίσεις. Έπεσε η Γιουν μια ή δυο φορές κατηγορία, και πολλές φορές ήταν ελάχιστα ΠΑΝΩ από τη ζώνη του υποβιβασμού και η Λίβερπουλ ποτέ δεν έπεσε κάτω από την 8η θέση. Η Μαν Γιουν τα δικά της άσχημα 20 χρόνια πρέπει να πήρε ένα Κυπελλούχων (μάλιστα προς το τέλος όταν πλέον γινόταν ξεκάθαρο ότι βγαίνει από το τέλμα) ενώ η Λίβερπουλ πήρε και ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ (κυριώς) το Τσου Λου ενώ έφτασε άλλη μια φορά στον τελικό.
Τι θέλω να πω; Πως μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μεγάλη ομάδα παραμένει ΜΕΓΑΛΗ ακόμα και στα δύσκολα και δεν εξαφανίζεται από τον χάρτη. Στα δύσκολα χρόνια της η Λίβερπουλ ΔΕΝ εξαφανίστηκε. Στα δύσκολα χρόνια της Μαν Γιουν δε την ήξεραν ούτε λίγο έξω από το Τράφορντ

Υ.Γ Είμαι 17 και 366 ημερών  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom