Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εξτρέμ είναι, αλλά από τότε που τον έβαλε εσωτερικό χαφ ο αντσελότι (πρώτα τον είχε βάλει ο σαμπέλα στην εθνική) έβγαλε μάτια και εγινε παίκτης παγκόσμιας κλάσης

Γιατί θέλεις εσωτερικό χαφ; Εκεί είδες το προβλημά εσύ; Στα εσωτερικα (και δη δημιουργικα) χαφ;
Δεν είδες που έχεις άμυνα ανέκδοτο; Ότι δεν έχεις κάποιο αμυντικο χαφ της προκοπής; Κάποιον που ΚΑΙ να χαλάει το παιχνίδι και να το φτιάχνει; Θέλεις δηλαδή επιθετικογενές χαφ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Γιατί θέλεις εσωτερικό χαφ; Εκεί είδες το προβλημά εσύ; Στα εσωτερικα (και δη δημιουργικα) χαφ;
Δεν είδες που έχεις άμυνα ανέκδοτο; Ότι δεν έχεις κάποιο αμυντικο χαφ της προκοπής; Κάποιον που ΚΑΙ να χαλάει το παιχνίδι και να το φτιάχνει; Θέλεις δηλαδή επιθετικογενές χαφ;

Από χτες λέμε με τον ολλανδό ότι χρειάζεται κόφτης οπωσδήποτε.
Γιατί μιλάς σε β' ενικό, άρσεναλ είμαι, η οποία θέλει κι αυτη 6αρι επειγόντως!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Κεντίρα μένει Ρεάλ οπότε λογικά Γουίλιαμ Καρβάλιο ή τίποτα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σόρρυ δε το ήξερα.
Άρσεναλ δεν έχω μπορέσει να δω ούτε φάσεις. Γαμω τους ολυμπιακους αγωνες νέων. Δε ξέρω τι και πως και πότε. Από φορ τι γίνεται; Μήπως να πέρνατε κανέναν Φαλκάο; Θα τον γουσταρα στη Λιβερπουλ (αυτον ή τον Καβλανι) αλλά που τέτοια τύχη. Πάμε και δίνουμε 20μύρια για έναν γυρολόγο που του χρόνου τέτοια εποχή ΛΟΓΙΚΑ (εκτός αν ο Ροτζερς μας κάνει όλους τα πουτανάκια του και μας βγάλει ψεύτες) θα τον δίνουμε τσάμπα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άσχετο, αλλά αυτη τη γαμοψηφοφορία δε θα αλλάξει ποτέ;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Επίσης ο βενγκέρ δήλωσε οτι ο ζιρού μπορεί να σκοράρει 25 γκολ οπότε ουτε επιθετικό βλέπω να πάρουμε :S
Ο Βεγκέρ περιμένει να σηκώσει Πρέμιερ με Γάλλο εραστή και τον Γιάγια Σανόγκο.Θα μας τρελάνει αυτός ο άνθρωπος.Κάποτε είχε μπροστά Ανρί και πίσω του Μπέρκαμπ και τώρα έχει Ζιρού-Σανόγκο.Από τότε που έφυγε ο Βιεϊρά, δεν έχει φέρει ούτε ένα αμυντικό χαφ της προκοπής (πλην του Σονγκ) και αναρωτιέται γιατί σε 9 χρόνια πήρε ένα FA και ένα Κομιούνιτι....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο Βεγκέρ περιμένει να σηκώσει Πρέμιερ με Γάλλο εραστή και τον Γιάγια Σανόγκο.Θα μας τρελάνει αυτός ο άνθρωπος.Κάποτε είχε μπροστά Ανρί και πίσω του Μπέρκαμπ και τώρα έχει Ζιρού-Σανόγκο.Από τότε που έφυγε ο Βιεϊρά, δεν έχει φέρει ούτε ένα αμυντικό χαφ της προκοπής (πλην του Σονγκ) και αναρωτιέται γιατί σε 9 χρόνια πήρε ένα FA και ένα Κομιούνιτι....
Κάποιοι λένε ότι δε πήρε παίκτες εξαιτίας του νεου σταδίου. Αλλά αυτό νομίζω ότι αποπληρώθηκε (μπορεί να κάνω και λάθος). Λογικα θ έπρεπε ν είχε κινηθεί πιο επιθετικά στην αγορά. Αλλά μπορεί επειδή πέρσι με τον Οζίλ κάηκε τώρα να φυσάει και το γιαούρτι

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Κάποιοι λένε ότι δε πήρε παίκτες εξαιτίας του νεου σταδίου. Αλλά αυτό νομίζω ότι αποπληρώθηκε (μπορεί να κάνω και λάθος). Λογικα θ έπρεπε ν είχε κινηθεί πιο επιθετικά στην αγορά. Αλλά μπορεί επειδή πέρσι με τον Οζίλ κάηκε τώρα να φυσάει και το γιαούρτι
μαλλον δεν ισχυει οτι φταιει το σταδιο .η αποπληρωμη ειναι στα 20 χρονια περασαν περιπου 8 αρα μενουν 12 . ομως η ομαδα εχει μεγαλο αποθεματικο (ρευστο ). απλα ο αρσενης δεν χτιζει ομαδες για πρωταθλητισμο την μια σου λεει βαζω πιτσιρικαδες την μια φταιει το γηπεδο  :idiot:   :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οι μισοριξιές δεν μπορούν να παίξουν φορ στην Αγγλία....ακόμα δεν το έχει καταλάβει η Βεγκέρ?
URL]]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι μισοριξιές δεν μπορούν να παίξουν φορ στην Αγγλία....ακόμα δεν το έχει καταλάβει η Βεγκέρ?
Δεν νομίζω πως ο Άλεξ είναι φορ περιοχής. Περιφερειακός ναι. Αν παίζει περιοχή θα τον κάνου τόπι στο ξύλο
http://[URL unfurl="true"]www.mycitybynight.co.za/wp-content/uploads/2013/07/peter-crouch-robot.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Νταξ 2 μέτρα δε τον λες και μισοριξια ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom