apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα το σηκωσει η σιτυ τυποι
εχει αλλα 2 ευκολα παιχνιδια :S
εχει αλλα 2 ευκολα παιχνιδια :S
Είναι όντως ΤΟΣΟ καλός παίκτης; Στο ΦΜ τα σπάει πάντως.
Τύπε όσο και αν θεωρώ Ντέρμπι και Κουινς Παρκ ιστορικότατες ομάδες για το νησί, είναι πολύ δυσκολο να παρακολουθήσεις τι γινεται16 γκολ και 13 ασιστ από έναν κεντρικό μέσο δεν τα βλέπεις συχνά. (ο γιαγια τουρέ έχει 19 και 7, στην πρέμιερ βέβαια)
Στυλ τουρέ είναι στο πιο επιθετικό
βεβαια ο τεραστιος λαμπαρντ εχει πεταξει μεχρι και 22 στο πρωταθλημα του '1016 γκολ και 13 ασιστ από έναν κεντρικό μέσο δεν τα βλέπεις συχνά. (ο γιαγια τουρέ έχει 19 και 7, στην πρέμιερ βέβαια)
Στυλ τουρέ είναι στο πιο επιθετικό
Ο Λαμπαρτ "πληρώνει" και αυτός το τίμημα ενός περίεργου σταρ σύστεμ. Για κάποιο λόγο στη Τσέλσι θεωρείται ηγέτης της (από πολλούς όχι όλους) ο Τέρι και όχι ο Λαμπαρτ.βεβαια ο τεραστιος λαμπαρντ εχει πεταξει μεχρι και 22 στο πρωταθλημα του '10
αλλα κανενας δεν εχει ασχοληθει ποτε..απο τους πιο υποτιμημενους παικτες στην ιστορια του νησιου..
τουλαχιστον ισαξιος με παυλαρα,γκασγκοιν κλπ..
Ε δε γίνεται να μην αναφερθώ στο "έργο Μόγιες"
Αυτοί που κράζουν τη Λίβερπουλ οι πιο πολλοί είναι κάποιοι που είχαν γράψει σ αυτό το θρεντ από τον Δεκέμβρη μήνα. Μετά εξαφανίστηκαν σα τους λαγούς, τα σαλιγκάρια και τα σκουλίκια και όταν η Λίβερπουλ ουσιαστικά έχασε το πρωτάθλημα ξαναεμφανίστηκαν. Κάτι σα τις κλανιές τύπε. Με το που ανοίξει η πόρτα θα εξανεμιστούν.
Άσε με εμένα και παρακάλα να μη γίνει καμία στραβή και ανακαλύψει η γυναίκα σου ότι έγραψες πως τ 1991 το πήρε η Λίντς και όχι η Άρσεναλ γιατί δε σε βλέπω καλά. Η παντοφλιά θα πάει σύννεφο
έστησε λεωφορείο η Νόριτς??ο μουρινιο δεν μπορει να κερδισει τη νοριτς....
βλεπω ο τζεραρντ να αυτοκτονει...
δεν το βλεπω μανέστησε λεωφορείο η Νόριτς??
έστησε λεωφορείο η Νόριτς??
έστησε λεωφορείο η Νόριτς??
Άσε με ρε μαλάκα. Έχασε και η Ατλέτικο από τη Λεβάντε σήμερα. Γαμω τα πάντα μου γαμώΑπογοητεύεις το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό σου!
Ο Λαμπαρτ "πληρώνει" και αυτός το τίμημα ενός περίεργου σταρ σύστεμ. Για κάποιο λόγο στη Τσέλσι θεωρείται ηγέτης της (από πολλούς όχι όλους) ο Τέρι και όχι ο Λαμπαρτ.
Μαζί με τον αρχηγό της Λίβερπουλ απο τους κορυφαίους χαφ. Και είναι ν απορείς πως μια εθνική Αγγλίας που έχει στα χαφ έναν Στίβεν και έναν Φραγκ δε μπορεί να κάνει σχεδόν τίποτα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Άσε με ρε μαλάκα. Έχασε και η Ατλέτικο από τη Λεβάντε σήμερα. Γαμω τα πάντα μου γαμώ
Υπάρχει χώρα Ιβορία τύπε;το ακούσαμε και αυτό!!!!!άκου εκεί ο καλιγούλας τρομερό χάφ!και δεν μπορεί λέει η αγγλία με τέτοιες χαφάρες να κάνει επιτυχία στο παγκόσμιο κύπελλο!!!!καλά ρε βλέπετε στρογγυλή θεά γαμώ τα κέρατα μου τα τράγια?έχετε δει τί χάφ έχουν οι ισπανοί , οι γερμανοί , οι γιαπωνέζοι(ναι καλα ακουσατε οι γιαπωνεζοι) οι κορεατες(ναί καλά ακούσατε οι κορεάτες), οι πορτογάλοι,[size=18pt] οι ιβοριανοί[/size](αυτοί βέβαια δεν πάνε καλά για άλλο λόγο)και οι ιταλοί,βραζιλιάνοι,αργεντίνοι και οι ΒΕΛΓΟΙ?????
το πoδοσφαιρο του ζοζε ισως δεν ταιριαζει οταν παιζει με ομαδες που παιζουν οπως κι αυτος ;)
Υπάρχει χώρα Ιβορία τύπε;
ελληνιστι- ακτη του ελεφαντοστου-cote d'ivoire