Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
γιατι το τερμα του ειναι στα τελειωματα
ο τερι,λαμπαρτ,ιβανοβιτς και ετο ειναι 35
δεν εχει εσιεν δεν εχει μακελελε και δεν εχει καρβαλιο
εχει κεχιλ ενα ονομα δυσκολο απο αριστερα νεο κτλ :grin:

Μόνο ο λάμπαρντ είναι 35 ρε γιατρέ, οι άλλοι είναι λίγο πιο κάτω κι ο ιβάνοβιτς είναι 30.
Ο τσεχ ακόμα είναι υψηλού επιπέδου τέρμας, αν και θα επιστρέψει λογικά ο κουρτουά
Μια χαρά ήταν το ρόστερ για φέτος. Εδώ πέρυσι που ήταν χειρότεροι με προπονητή τον ταβερνιάρη πήραν το γιουρόπα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Μόνο ο λάμπαρντ είναι 35 ρε γιατρέ, οι άλλοι είναι λίγο πιο κάτω κι ο ιβάνοβιτς είναι 30.
Ο τσεχ ακόμα είναι υψηλού επιπέδου τέρμας, αν και θα επιστρέψει λογικά ο κουρτουά
Μια χαρά ήταν το ρόστερ για φέτος. Εδώ πέρυσι που ήταν χειρότεροι με προπονητή τον ταβερνιάρη πήραν το γιουρόπα
ε τωρα ο τερι και ειδικα ο λαμπαρτ δεν ειναι το ιδιο με πριν 10 χρονια
ουτε ο τσεχ ειναι το ιδιο πως να το κανουμε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τελικά δεν πήρε το πρωτάθλημα η λούζερπουλ :think:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τραυματίστηκε κι ο μπυραλάς που ήταν σούπερ φέτος
Πάντως νομίζω οτι αν νικήσει η Σίτυ την Έβερτον και νικήσει η Άρσεναλ (που έχει και αγώνα λιγότερο αν δεν κάνω λάθος) την Νιουκαστλ θα βγείτε Τσου Λου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ γελάω με την Νιούκαστλ και την Σαουθάμπτον που χαρίζουν όλα τα παιχνίδια απο τον Φλεβάρη και μετά  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Πάντως νομίζω οτι αν νικήσει η Σίτυ την Έβερτον και νικήσει η Άρσεναλ (που έχει και αγώνα λιγότερο αν δεν κάνω λάθος) την Νιουκαστλ θα βγείτε Τσου Λου!

Ναι ρε, σίγουρα βγαίνουμε, έχει πρόγραμμα της πλάκας η άρσεναλ.
Η έβερτον την πάτησε την προηγούμενη αγωνιστική, όχι χτες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με την Σαουθάμπτον και εγώ απορώ γιατί μου αρέσει σαν ομάδα!Η Νιουκαστλ δεν χαρίζει τίποτα, απλά δεν μπορεί...δεν έχει προπονητή και οι παίκτες είναι σαν δημόσιοι υπάλληλοι...φήμες λένε οτι θα πάρουν τον Μόγιες του χρόνου :grin:
Aφού γνωρίζουν και οι δύο ομάδες ότι δεν θα βγουν στην Ευρώπη γιατί να παίξουν σοβαρά?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ γελάω με την Νιούκαστλ και την Σαουθάμπτον που χαρίζουν όλα τα παιχνίδια απο τον Φλεβάρη και μετά  :grin:
Με την Σαουθάμπτον και εγώ απορώ γιατί μου αρέσει σαν ομάδα!Η Νιουκαστλ δεν χαρίζει τίποτα, απλά δεν μπορεί...δεν έχει προπονητή και οι παίκτες είναι σαν δημόσιοι υπάλληλοι...φήμες λένε οτι θα πάρουν τον Μόγιες του χρόνου :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Aφού γνωρίζουν και οι δύο ομάδες ότι δεν θα βγουν στην Ευρώπη γιατί να παίξουν σοβαρά?
Για τον κόσμο τους?Για να τιμήσουν τον μισθό τους?Και η Τσέλσι δεν θα πάρει πρωτάθλημα (εκτός αν γίνει το θαύμα του αιώνα) αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε απ' τον να νικήσουν την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ε τωρα ο τερι και ειδικα ο λαμπαρτ δεν ειναι το ιδιο με πριν 10 χρονια
ουτε ο τσεχ ειναι το ιδιο πως να το κανουμε
γιατρε εχει το καταλληλο ροστερ για να παιξει οπως θελει..το φροντισε αυτο με τις καλοκαιρινες και τις χειμερινες επιλογες.

πισω ειναι σουπερ με κειχιλ,τερρυ,ιβανοβιτσ,λουιζ...δεν υπαρχει ομαδα στην ευρωπη με καλυτερη 4αδα στοπερ..
στα πλαγια με τον ισπανο και τον κοουλ να μην περναει τη σεντρα λογω ηλικιας εχει κλειδωσει τα ακρα καλα..
στα χαφ μικελ/ραμιρεζ/ματιτσ/γουιλιαν τρεχουν ως το θανατο,και στα φτερα εχει σιρλε,αζαρ,οσκαρ
δηλαδη τεχνιτες που γυρνανε στο κορνερ να μαρκαρουν.
για το τελευταιο εφαγε το ματα.δε νοειται παικτης που δε συμμετεχει στην αμυνα για το δασκαλο..

φορ με τελειωμα του λειπει κυριως ομως με τους μικρους αντιπαλους γι αυτο εχασε τον τιτλο..
στα ντερμπυ που δινει χωρο,ο μπα και ο ετο μια χαρα παιζουν το ρολο του χαμαλη.

αν παρει εναν κιλερ κ ενα 8αρι με 30αρα αντι-λαμπαρντ,ειναι κομπλε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο τσεχ απορώ πως ζεί όχι πως παίζει ακόμα μπάλα  :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
γιατρε εχει το καταλληλο ροστερ για να παιξει οπως θελει..το φροντισε αυτο με τις καλοκαιρινες και τις χειμερινες επιλογες.

πισω ειναι σουπερ με κειχιλ,τερρυ,ιβανοβιτσ,λουιζ...δεν υπαρχει ομαδα στην ευρωπη με καλυτερη 4αδα στοπερ..
στα πλαγια με τον ισπανο και τον κοουλ να μην περναει τη σεντρα λογω ηλικιας εχει κλειδωσει τα ακρα καλα..
στα χαφ μικελ/ραμιρεζ/ματιτσ/γουιλιαν τρεχουν ως το θανατο,και στα φτερα εχει σιρλε,αζαρ,οσκαρ
δηλαδη τεχνιτες που γυρνανε στο κορνερ να μαρκαρουν.
για το τελευταιο εφαγε το ματα.δε νοειται παικτης που δε συμμετεχει στην αμυνα για το δασκαλο..

φορ με τελειωμα του λειπει κυριως ομως με τους μικρους αντιπαλους..
στα ντερμπυ που δινει χωρο,ο μπα και ο ετο μια χαρα παιζουν το ρολο του χαμαλη.

αν παρει εναν κιλερ κ ενα 8αρι με 30αρα αντι-λαμπαρντ,ειναι κομπλε.
Υπάρχει καλύτερο αμυντικό χαφ στην Ευρώπη απ' τον Μάτιτς αυτή την στιγμή?Τον οποίο δεν έχει στο Τσου Λου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom