madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όχι στην αγγλία, η συνολική διαφορά τερματωντα μεταξύ τους σκορ μετράνε νομίζω στην ισοβαθμία
όχι στην αγγλία, η συνολική διαφορά τερματωντα μεταξύ τους σκορ μετράνε νομίζω στην ισοβαθμία
Πως εισαι σιγουρος οτι θα τα παρει αυτα τα 2 ματς η σιτυ;ηδη είναι στο μειον 6.βαλε και τις νίκες τις σίτυ, θα πρέπει να βάλει καμιά 10 γκολ παραπανω σε 2 αγώνες η λιβερπουλ
καινουργιος κανονισμος ειναι αυτος? χαχαχαχαχαχααχαααααααααααααααααααααααααααα!τα μεταξύ τους σκορ μετράνε νομίζω στην ισοβαθμία
γιατι ειναι ξεφτιλας γιατρε γιατι σηκωνει τα μαστραπαδακια το ενα μετα το αλλο?Ο μεγαλύτερος ξεφτύλας που 'χει υπάρξει σε πάγκους
Η ντροπή των γηπέδωνε!!!
δεν είμαι , αγγλία είναι άλλωστε.Πως εισαι σιγουρος οτι θα τα παρει αυτα τα 2 ματς η σιτυ;
παραδεχτητετο επιτελους οτι ειναι ο μεγαλυτερος εν ενεργεια προπονητης στον κοσμο
νομος του ομοδικου αθλητισμου γιατρεΤελικά η καλύτερη άμυνα,νίκησε την καλύτερη (δεύτερη) επίθεση... :S
προσκυνα το δασκαλο γιατρε και δες τι θα κανει στον αντσελοτι στον τελικο
Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό όμως... :Sνομος του ομοδικου αθλητισμου γιατρε
η αμυνα δεινει τα τροπαια
με τη γκαντεμια που δερνει τη λιβερπουλ, και εκατον σαρανταδωδεκα ματς να ειχε η σιτυ θα τα'παιρνε ολα σερι προκειμενου να μη το σηκωσει η λιβεΠως εισαι σιγουρος οτι θα τα παρει αυτα τα 2 ματς η σιτυ;
τιποτε δε θα παραδεχθουν..υπαρχει απιστευτο κομπλεξ με το συγκεκριμενο ανθρωπογιατι ειναι ξεφτιλας γιατρε γιατι σηκωνει τα μαστραπαδακια το ενα μετα το αλλο?
παραδεχτητετο επιτελους οτι ειναι ο μεγαλυτερος εν ενεργεια προπονητης στον κοσμο
ο τιτλος μενει στο τελος γιατρεΔεν είναι ποδόσφαιρο αυτό όμως... :S
στο συγκεκριμενο ματς τη νικη την εφερε η ΜΗ επιθεση της λιβενομος του ομοδικου αθλητισμου γιατρε
η αμυνα δεινει τα τροπαια
δεν ειδα το ματς αλλα διαβασα οτι δασκαλος σεβαστηκε τους χωρους οποτες αυτος ξερει να κανει καλυτερα απ τον καθεναστο συγκεκριμενο ματς τη νικη την εφερε η ΜΗ επιθεση της λιβε
Ναι στο τέλος αυτό μετράει πάντα και όχι ο τρόπος...ο τιτλος μενει στο τελος γιατρε
προσκυνα το δασκαλο γιατρε και δες τι θα κανει στον αντσελοτι στον τελικο
Το πρόγραμμα των αγωνιστικών που μένουν υπάρχει ?
δευτερος είναι. Η σίτυ προς το παρόν ευνοηθηκε.ο τιτλος μενει στο τελος γιατρε