Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αστείο ή όχι ο τύπος λέει αλήθειες. Ειδικά εκεί που μιλάει για τον τσίχλα. Ότι δηλαδή έβλεπε τις άλλες ομάδες ν ετοιμάζονται και ν ενισχύονται και αυτός το ΜΟΝΟ που κοιτούσε ήταν η αυτοβιογραφία του, και ότι ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που πήδηξε από το πλοίο. Κάτι παρόμοιο λέμε ΠΟΛΛΟΙ εδώ και ΠΟΛΥ καιρό αλλά είχαμε κάτι βλάκες να μας λένε πίπες περί Μόγιες και αρχιδια καπαμα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Πλάκα κάνεις?Με την Σίτυ έπρεπε να είχε αποβληθεί για θέατρο αρκετές φορές....
Εντάξει, Γιάνγκ (της Γιουνάιτεντ) δεν γίνεται όσο και να προσπαθεί, αλλά πάλι....
ντε γιανγκ ολλανδε που λεει και ο αλλος :grin: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αστείο ή όχι ο τύπος λέει αλήθειες. Ειδικά εκεί που μιλάει για τον τσίχλα. Ότι δηλαδή έβλεπε τις άλλες ομάδες ν ετοιμάζονται και ν ενισχύονται και αυτός το ΜΟΝΟ που κοιτούσε ήταν η αυτοβιογραφία του, και ότι ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που πήδηξε από το πλοίο. Κάτι παρόμοιο λέμε ΠΟΛΛΟΙ εδώ και ΠΟΛΥ καιρό αλλά είχαμε κάτι βλάκες να μας λένε πίπες περί Μόγιες και αρχιδια καπαμα
420 σελίδες έχει το thread....κάτσε διάβασε πόσες φορές έχεις πει ακριβώς τα ίδια και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου, μήπως έχεις κάποια ψύχωση!Φιλικά πάντα!
ντε γιανγκ ολλανδε που λεει και ο αλλος :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
420 σελίδες έχει το thread....κάτσε διάβασε πόσες φορές έχεις πει ακριβώς τα ίδια και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου, μήπως έχεις κάποια ψύχωση!

οσοι δεν ειμαστε με το σιχαμα απο το μαντσεστερ ειναι λογικο να μην τους συμπαθουμε γιατι μας ειχαν 20τοσα χρονια πιπα κωλο
αλλα τετοιο κομπλεξ δεν εχω ξαναδει σε ανθρωπο
ειμαι 50φευγα και τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
οσοι δεν ειμαστε με το σιχαμα απο το μαντσεστερ ειναι λογικο να μην τους συμπαθουμε γιατι μας ειχαν 20τοσα χρονια πιπα κωλο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σοβαρά; Είσαι από Θεσσαλονίκη ή Β. Ελλάδα και δεν έχεις δει τέτοιο "κόμπλεξ" όπως το λες εσύ, γιατί εχώ τ λέω ΑΗΔΙΑ και αν θες μίσος, ;;; Μη πας μακριά. Πήγαινε στο ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες με τον ΟΣΦΠ και θα δεις 30000 ανρθώπους με ίδιο και χειρότερο "κομπλεξ" ΟΧΙ μόνο για τον ΟΣΦΠ, αλλά και για "το κράτος της Αθήνας"  ;)
Που θα πεις ότι "τέτοιο πράγμα δε τ έχεις ξαναδει στα 50φεύγα σου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
420 σελίδες έχει το thread....κάτσε διάβασε πόσες φορές έχεις πει ακριβώς τα ίδια και κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου, μήπως έχεις κάποια ψύχωση!Φιλικά πάντα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ψάξε και εσύ να δεις πόσες φορές κάποιοι που υποστηρίζουν Μαν Γιουν έλεγαν τη Λίβερπουλ "Λούζερπουλ", πόσες φορές έλεγαν ότι θα ξεφουσκώσει κτλπ κτλπ κτλπ. Το γεγονός όμως ότι κάποιοι απ εμάς έλεγαν (ψάξε να δεις τ από πότε) για το πόσο ΧΕΣΜΕΝΗ είχε την ομάδα ο τσίχλας και ότι κοιτούσε στο τέλος τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ μύθο και τι απαντούσαν κάτι Γουναϊτάδες, δεν αλλάζει. Και από τη στιγμή που πλέον ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ πολύ Γιουναϊτάδες το παραδέχονται ΤΩΡΑ (όπως παραδέχτηκαν πριν από 2-3 μήνες ότι ο Μόγιες ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ) θα μου επιτρέψεις να παινευτώ (αν θέλεις) και να πω "σας τ λέγαμε ΜΑΛΑΚΕΣ. Φάτε τώρα πούτσα", όπως μας έλεγαν οι Γιουναϊτάδες για τους πρώην προπονητές της Λιβερπουλ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Εγώ ήξερα ότι σχεδιάζουν να χτίσουν ΝΕΟ γήπεδο και όχι να μεγαλώσουν το υπάρχον. Βασικά δε θέλω η ομάδα να φύγει από το θρυλικό Ανφιλντ. Μακάρι να μπορέσουν να τ επεκτείνουν και να φτάσει στις 60χιλιάδες (και γιατί όχι και παραπάνω).
Αλλά μ αρέσει πως γίνονται οι δουλείες στην Αγγλία. Ούτε νομοσχέδια, ούτε βουλεύματα, ούτε μαλακίες. Συμφωνία με το δημοτικό συμβούλιο, τα βρισκουμε και με τους ιδιοκτήτες των γύρο σπιτιών και ξεκινάμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Προσωπικά να πω την αλήθεια θα προτιμούσα Σωκράτη. Είναι πιο έτοιμος από τον Κυριάκο και μπορεί να μπει κατευθείαν στη βασική 11άδα, συν ότι δεν έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Από τον άλλη σωματικά ο Κυριάκος αν δουλευτεί σωστά έχει περισσότερες πιθανότητες ν αντέξει το πιο φισικαλ γκέιμ της Αγγλίας απ τον Σωκράτη. Ίσως από την άλλη ο Ρότζερς (που έχει αποδείξει πόσο γατόνι είναι) να πάρει τον Κυριάκο για ψίχουλα (σε σχέση μ αυτά που θα δώσουν άλλες ομάδες για αμυντικούς) και μέσα σε 1-2 χρόνια να τον κάνει αμυντικό παγκόσμιας κλάσης.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και για να μη ξεχάσω και το...κομπλεξ μου  :grin:

(Γι αυτούς που θυμούνται και δε κοιτάνε το δάκτυλο που τους δείχνει το φεγγάρι, ΑΥΤΟ περίπου έλεγε πριν λίγους μήνες στον μάστερ ο οποίος μου έλεγε πως η Μαν Γιουν είναι οικονομικό μεγαθήριο και δεν τη πολυεπηρρεάζουν οι ζημιές)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Όταν λέγαμε ότι με τον Μόγιες ο σύλογος έχει μικρύνει κάποιοι έβγαζαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι παίκτες θέλουν ν πάνε στη Γιουν ακόμα και ΑΝ δε παίζει Ευρώπη. Να ένα δημοσίευμα που ένας (κατά γενική ομολογία πολύ καλός προπονητής) ΔΕ θέλει να πάει στη Μαν Γιουν (που σημαίνει ότι η Μαν Γιουν είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ σύλογος απ αυτόν τη Ντόρμουντ -που όντως για ΜΕΝΑ, αφού στη Γερμανία υποστηρίζω Ντορμουντ, είναι)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άντε λίγο "κόμπλεξ" ακόμα

Τεράστιος παίκτης, με τεράστια (ΊΣΩΣ τη μεγαλύτερη) προσφορά στον αντίπαλο σύλογο. Ήταν και παραμένει για μένα πολύ συμπαθής γιατί δεν ήταν σταρελιρικάς όπως ήταν και τεράστιος Κιγκ Έρικ και ο Σκόουλς, σε αντίθεση με κάτι Μπεκαμ, Ρονάλντο και λοιπούς.
Δε ξέρω αν θα μπορέσει να δείξει κάτι στο λίγο αυτό διάστημα που θα είναι στο πάγκο, πάντως πιστεύω ότι η ομάδα θα πρέπει να του βρει μια θέση ώστε να παραμείνει (που θεωρώ ότι θέλει να παραμείνει) στην ομάδα σ άλλο πόστο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Χάλια ο πιτσιρικάς λέμε χάλια. Αναξιόπιστος τελείως. Δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Κάτι τέτοιες πίπες γράφανε κάποιοι "ειδικοί". Και ήρθε ο πιτσιρικάς σ ένα παιχνίδι φωτιά που τ άγχος ήταν στο θεό και το πήρε πανω του.
Είπα χθες ότι θ είναι πολύ δύσκολα από πλευράς άγχους τα επόμενα παιχνίδια. Πλέον δε μ ενδιαφέρει να κρύβεται η μπάλα. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. Τη κούπα θέλω να ξαναδώ ν έρχεται στο σπίτι της και ας κερδίζουμε με μισό γκολ

Αυτό δεν είναι επιστροφή στο σπίτι. Μετά σπό 23 χρόνια σπλά ένα ξενογαμίσι είναι. Επιστροφή στο σπίτι είναι μετά αντε από 2-3 χρόνια. Όχι μετά από 23.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σοβαρά; Είσαι από Θεσσαλονίκη ή Β. Ελλάδα και δεν έχεις δει τέτοιο "κόμπλεξ" όπως το λες εσύ, γιατί εχώ τ λέω ΑΗΔΙΑ και αν θες μίσος, ;;; Μη πας μακριά. Πήγαινε στο ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ πριν λίγες μέρες με τον ΟΣΦΠ και θα δεις 30000 ανρθώπους με ίδιο και χειρότερο "κομπλεξ" ΟΧΙ μόνο για τον ΟΣΦΠ, αλλά και για "το κράτος της Αθήνας"  ;)
Που θα πεις ότι "τέτοιο πράγμα δε τ έχεις ξαναδει στα 50φεύγα σου

σκεψου εχω δει ολα αυτα που αναφερεις
και παλι τετοια ψυχωση δεν εχω δει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σκεψου εχω δει ολα αυτα που αναφερεις
και παλι τετοια ψυχωση δεν εχω δει
Καλά. Επειδή το λοιπόν το "επειδή έχει αθηναϊκές πινακιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες" δεν ήταν στη φαντασία των ΑΜΑΝ, σου λέω να το ξανασκεφτείς.
Και στη τελική σ αντίθεση με τους και τόσο ψυχάκιδες (όσο εγώ όπως λες) δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να σκοτώσω κανέναν οπαδό της Μαν Γιουν (όπως οι ΜΗ ψυχάκιδες ΠΑΟΚτζίδες). Απλά θέλω να δω την ομάδα μη πηγαίνει καλά. Με τον Μόγιες είχα πολλές ελπίδες. Τώρα απλά περιμένω να σηκώσει η Λίβερπουλ τη κούπα και να δω τι θα κάνει η αντίπαλος στο θέμα προπονητή.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτό δεν είναι επιστροφή στο σπίτι. Μετά σπό 23 χρόνια σπλά ένα ξενογαμίσι είναι. Επιστροφή στο σπίτι είναι μετά αντε από 2-3 χρόνια. Όχι μετά από 23.
Καλά. Και η Μαν Γιουν μ ένα "ξενογαμίσι" ξεκίνησε πριν από 23 χρόνια (είχε περίπου τόσα να σηκώσει και αυτή κούπα) και μετά άρχισε να "ξενογαμάει" συνέχεια (πολλές φορές της χάριζαν και καμιά 10 βαθμούς οι διαιτητές για να σιγουρέψει το "ξενογαμισάκι" της  ;)

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλά. Επειδή το λοιπόν το "επειδή έχει αθηναϊκές πινακιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες" δεν ήταν στη φαντασία των ΑΜΑΝ, σου λέω να το ξανασκεφτείς.
Και στη τελική σ αντίθεση με τους και τόσο ψυχάκιδες (όσο εγώ όπως λες) δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να σκοτώσω κανέναν οπαδό της Μαν Γιουν (όπως οι ΜΗ ψυχάκιδες ΠΑΟΚτζίδες). Απλά θέλω να δω την ομάδα μη πηγαίνει καλά. Με τον Μόγιες είχα πολλές ελπίδες. Τώρα απλά περιμένω να σηκώσει η Λίβερπουλ τη κούπα και να δω τι θα κάνει η αντίπαλος στο θέμα προπονητή.

συνεχισε να μπλεκεις οτι να ναι απλά για να επιβεβαιωθεις
βασικα δεν με νοιαζουν κιολας οι ψυχωσεις του καθενος
κανε οτι θες

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
φυσικα και υπαρχει ψυχωση εναντιον της united..τοσα κλεμμενα πρωταθληματα ρε!για καποιες χρονιες ενα μεγαλο ποσοστο των τερματων που πετυχαινε ηταν μετα το 87-88' και με πεναλτι...
ας ειναι καλα η σχολη του γουεμπ που αφησε εποχη..
οχι πως η united δεν ηταν με διαφορα η καλυτερη ομαδα ολων αλλα ειχε απιστευτο σπρωξιμο απο τα μαυρα κορακια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
συνεχισε να μπλεκεις οτι να ναι απλά για να επιβεβαιωθεις
βασικα δεν με νοιαζουν κιολας οι ψυχωσεις του καθενος
κανε οτι θες
ΕΣΥ, και όχι εγώ, είπες ότι είσαι 50φεύγα και δεν έχεις ξαναδεί τέτοια ψύχωση. ΑΝ θες να δεις τέτοια ΚΑΙ χειρότερη πήγαινε πες με στη τούμπα ένα "αμε!" να δεις πως θα πας σηκωτός προς τα κάγκελα. Ψύχωση είναι το να θέλω να δω την Μαν Γιουν στον πάτο, ψύχωση (και μάλιστα χειρότερης μορφής) είναι να μισούν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει να κάνει με το "κράτος των Αθηνών" στη Τούμπα. Οπότε δε μπλέκω τίποτα. Μια χαρά τ έχω μετρήσει τα παϊδια μου στη Σαλονίκη και μάλιστα στις γειτονιές της Τούμπας για ένα ΑΠΛΟ "αμε". Οπότε μη μου λες εμένα για ψύχωση. Την έχω ζήσει μια χαρά τη ψύχωση της Θεσσαλονίκης μια χαρά. Που σας γυρνάνε τα μάτια για ένα "πιτα γύρο καλαμάκι" ή για τη φέτα. Οπότε σου ξαναλέω μη μου λες ότι δεν έχεις ξαναδεί τέτοια ψύχωση. Μια χαρά έχεις δει στη Τούμπα πολύ χειρότερες ψυχώσεις. 
Και όχι δε σε νοιάζουν. ΑΝ δε σ ένοιαζε δε θα καθόσουν να σχολιάσεις το ποστ του Ολλανδού. Θα το περνούσες απλά ΑΔΙΑΦΟΡΑ. Γιατι για μένα που είμαι κάτω από τον κάμπο, το "δε με νοιάζει" σημαίνει μ αφήνει ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο και δεν ασχολούμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom