master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Κατσε μαν εσεις ισοπαλια ηρθατε με την Βιλα και με την ψυχη στο στομα.Τεράστια νίκη για τη Μαν Γιουν. Έχει κατά 90% διασφαλίσει την.....7η θέση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατσε μαν εσεις ισοπαλια ηρθατε με την Βιλα και με την ψυχη στο στομα.Τεράστια νίκη για τη Μαν Γιουν. Έχει κατά 90% διασφαλίσει την.....7η θέση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε να δουμε θα κοψει κανα ποντο ο λουζερ παιδοφιλος απο την σιτυ η θα ειναι 0-3 απο το ημιχρονο
Ναι αλλά εμείς πλέον (αν είμαστε σοβαροί) διεκδικούμε το πρωτάθλημα μαζί με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ομάδα του Μαντσεστερ και εσείς απλά διασφαλίσατε την....7η θέση.Κατσε μαν εσεις ισοπαλια ηρθατε με την Βιλα και με την ψυχη στο στομα.![]()
Ο Μάγκατ δεν τον πολυγουστάρει τον Μήτρογλου......Eκτος αποστολης καραγκουνης μητρογλου
Τελικά Νεϊμαρ (εσύ δεν είσαι που έλεγες ότι η Λίβερπουλ θα παλέψει με την Άρσεναλ για τη 3η θέση; ) κάναμε και οι 2 λάθος. Εν μέρη εγώ πιο λίγο. Εγώ έλεγα ότι θα παλέψει η Σίτυ με τη Λίβερπουλ για τη 3η θέση. Τελικά έπεσα μέσα στο ζευγάρι αλλά για τη λάθος θέση![]()
Γι αυτό και είναι το καλύτερο πρωτάθλημα συνολικά. Γιατί βλέπεις WBA-CAR που είναι στην ουρά και είναι ματσάρα. ΓΙατί πάει η Τσέλσι στο Σέλχερστ Παρκ και χάνει.ΥΓ2:Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.Θα γίνουν κι άλλες γκέλες.
Η Κρυσταλ Παλλας κερδιζει 1-0 την Τσελσι και εχει χασει τουλαχιστον 3 ευκαιριες για το 2-0. Καλα να παθει ο υπεροπτικος Μουρινιο.
Γιουνάιτεντσίτυ ή λίβερπουλ το πρωτάθλημα ?
Καλή εμφάνιση στο α΄ μέρος.
Αχ και να έμπαινε και η κεφαλιά του Σουάρεζ...
Γρηγόρη, σωτήριο το τάκλιν του Σκρτέλ στο σουτ κοντά στο τέρμα απο τον Έρικσεν λίγο μετά το 25, ε;![]()
Βάμος ομαδάαααααααααααραααα![]()
![]()
![]()
![]()
εξω η παράγκα πια της μαντσεστερ και του πουστρα του τσίχλα...................![]()
Τον Μανγκαλά εννοείς....35 μύρια η ρήτρα του και η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται όπως και η Μπαρτσελόνα νομίζω....Γιουνάιτεντ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έγραψα σε προηγούμενο ποστ. Ο Σκτρλ είναι ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος μέχρι ν έρθει το καλοκαίρι και μας κάνει πρόταση ο μυρωδιάς Μόγιες 25εκ ευρώ για να τον πάρει. Πλάκα στη πλάκα έχει ακουστει ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον κενρικό αμυντικό της Πόρτο (μου διαφεύγει τ όνομά του)