Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,7%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,4%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 13,9%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 103 29,9%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,6%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 19 5,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    345

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.828
Πόντοι
6.265
H μοχαροκεφαλη του ρουνει ειναι στρογγυλη
μια απο τις μεγαλυτερες ποδοσφαιρικες απατες

μαλλον εσυ  δεν εχεις ιδεα απο μπαλα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χου πουστράκιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Χου. Μιλάτε εσείς για πεναλντι; Χου ρε μουνιά. Μιλάτε εσείς ξεφτυλισμένοι; Χου ρε μουνιά. Πάρτε 3 στη μάπα και άντε γεια Ευρώπη. Εισαστε ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα πλεον. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο το καλύτερα.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πάρτε 3 στη μάπα και άντε γεια Ευρώπη.

Είπαμε.

Πήρε η Σίτυ το Λίγκ Κάπ και ξεκλείδωσε (αν βγεί, που θα βγεί στην πρώτη τετράδα) η 6η θέση για Europa.

Κηνυγάνε με αξιώσεις την 6η θέση λοιπον, μην τους υποβιβάζεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

ναι, σωστά. Ξέρεις ΜΟΝΟ εσύ από μπάλα. Ο τσίχλας και οι υπόλοιποι είναι άσχετοι, ό,τι πεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

τύπε, για δες προσεχτικά και πες με ποια από τις παρακάτω μπάλες παίζεται το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο;
Αν θες, μπορείς να πάρεις τη βοήθεια του τηλεφώνου. Στο τηλέφωνο απαντά ο pgp74  :grin: :grin: :grin:

img_4de746ffbd237.jpg
tennis-balls--tennis-ball--sports--playing_375300.jpg
URL]]

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
τύπε, για δες προσεχτικά και πες με ποια από τις παρακάτω μπάλες παίζεται το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο;
Αν θες, μπορείς να πάρεις τη βοήθεια του τηλεφώνου. Στο τηλέφωνο απαντά ο pgp74  :grin: :grin: :grin:

img_4de746ffbd237.jpg
tennis-balls--tennis-ball--sports--playing_375300.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.pasgiannina.gr/img/products/dscf0087.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.moltensports.co.uk/upload/data/286_Large.jpg[/img[/URL]]
[/quote]γιατρε μπεστ τι γνωμη σου για το ρουνει θελω πως τον βλεπεις παικτικος?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είπαμε.

Πήρε η Σίτυ το Λίγκ Κάπ και ξεκλείδωσε (αν βγεί, που θα βγεί στην πρώτη τετράδα) η 6η θέση για Europa.

Κηνυγάνε με αξιώσεις την 6η θέση λοιπον, μην τους υποβιβάζεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
6οι αυτή τη στιγμή είναι η Έβερτον που ΚΑΙ περισσότερο ομάδα είναι από τη Μαν Γιουν ΚΑΙ προπονητή έχουν (είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της Έβερτον όταν έμαθαν ότι φεύγει ο Μογιες θα έκαναν πάρτυ) ΚΑΙ καλύτερη μπάλα παίζουν.
Επίσης η Σαουθάπτον είναι ΜΟΛΙΣ 3 πόντους πίσω από τη Μαν Γιουν και η Νιουκαστλ 5. Εγώ συνεχίζω να λέω πως αν της 30η αγωνιστική η Μαν Γιουν είναι στην 9η θέση ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.

Υ.Γ Άντε! Τι θα γίνει; Καμία φωτογραφία σαν και αυτές που ανεβάζατε Νοέμβρη μήνα Γιουναϊτάκια θα βάλετε; Θα πείτε ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ για τίτλους στο νησί ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Και για να δείτε τι ΠΑΙΚΤΗΣ είναι ο αρχηγός έκατσε και έχασε το πέναλντι που ήταν δεν ήταν. Πως είναι στους -14; Ντάξυ; Με τον ΜΑΤΑ και τον Φελαϊνί ΤΑ ΠΑΛΤΑ δε θα έχετε πρόβλημα πάντως. 65μύρια σας στοίχησαν. Αλήθεια αυτοί έπαιζαν σήμερα; Γιατί στο γήπεδο ΕΙΔΙΚΑ τον Μάτα δεν τον είδα. Πάγκο ή εξέδρα ήταν;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Α ρε πούστη Μουρίνιο. Δε ντρέπεσαι λίγο; Βρήκες τον μυρωδιά τον Μόγιες και του πούλησες 45μύρια τον ΠΑΓΚΙΤΗ σου.  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Τελικά τι θα γίνει; Από τον Δεκέμβρη μήνα βρήκε το πως πρέπει να λειτουργεί η Μαν Γιουν ο Μόγιες και θα δούμε τι εστί Μαν Γιουν! Άντε! ΑΚΟΜΑ;

Υ.Γ3 Πόσα είχα πει ότι χρειάζονται το καλοκαίρι; 200μύρια; Μετά απ αυτό που είδα (που η αλήθεια δεν ηταν και το καλύτερο στριμιγκ) δε θα σας φτάνουν ούτε μισο δις ευρώ για να κάνετε ΣΟΒΑΡΗ ομάδα του χρόνου.

Υ.Γ4 Τεράστιος ο Ρούνει. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ φέτος πήγε και υπέγραψε για 300χιλιάρικα τη βδομάδα. Εγώ τ έγραψα. ΚΟΤΣΟΥΣ σας έπιασε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κρίμα για τον Άρη που η Μαν Γιουν δε παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είχε σωθεί τώρα ο Άρης. Κρίμα. Ειλικρινά κρίμα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο το τραγικο συνονθυλευμα ντροπιαζει το σημα της MU.
ανυμποροι στο χορταρι απο δυναμεις,σε ολες τις γραμμες ανυπαρκτοι,χωρις αρχη-μεση-τελος τακτικα..
δε θυμαμαι ποτε ομαδα τετοιας φανελας να ειναι τοσο αξιοθρυνητη.

βλεποντας τους κυριολεκτικα να γλιτωνουν μονο με 0-3 απεναντυ σε μια μετρια ομαδα με απλα αθλητικους-παθιαμενους παικτες και το σουαρεζ,ισως ειναι λιγοτερο ντροπιαστικο για αυτους να αποκλειστουν απο το θρυλο των μανιατη-σαλινο-μανωλα-εντιγκα-σαμαρη κλπ
απο το να ρισκαρουν αγωνα με οποιονδηποτε απο τους εναπομειναντες 7 της διοργανωσης.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
νομίζω ότι είναι καλός παίχτης. Δεν ξέρω βέβαια πόσες μπύρες κατεβάζει πριν από κάθε αγώνα
εγω παλι λεω οτι ειναι ενας σαλπιγγιδης με λιγο καλυτερα σωματικα προσοντα
απο μπαλα μυρωδια
και ειδικα στον αγωνα με τον οσφπ που επαιζε αμυντικο χαφ, εκανε τον τσορι ντομιγκες να μοιαζει με 10αρι παγκοσμιας κλασης

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
αυτο το τραγικο συνονθυλευμα ντροπιαζει το σημα της MU.
ανυμποροι στο χορταρι απο δυναμεις,σε ολες τις γραμμες ανυπαρκτοι,χωρις αρχη-μεση-τελος τακτικα..
δε θυμαμαι ποτε ομαδα τετοιας φανελας να ειναι τοσο αξιοθρυνητη.

βλεποντας τους κυριολεκτικα να γλιτωνουν μονο με 0-3 απεναντυ σε μια μετρια ομαδα με απλα αθλητικους-παθιαμενους παικτες και το σουαρεζ,ισως ειναι λιγοτερο ντροπιαστικο για αυτους να αποκλειστουν απο το θρυλο των μανιατη-σαλινο-μανωλα-εντιγκα-σαμαρη κλπ
απο το να ρισκαρουν αγωνα με οποιονδηποτε απο τους εναπομειναντες 7 της διοργανωσης.
ηταν μαγκας αυτος ο ασχετος που διαλεξε για προπονητη ο σερ τσιχλας(καλα λεει ο δασκαλος οτι τον επελεξε για να δειξει σε ολους οτι ειναι αναντικαταστατος)και εδιωξε ολους τους γυμναστες του παππου και εφερε δικους του

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εμπνευση και αυτη ομως ρε παιδι μου.. Ο Ρουνει αμυντικο χαφ. Πρεπει να εισαι τεραστιος προπονητης για να το σκεφτεις. Μογιες μεινε για παντα  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εμπνευση και αυτη ομως ρε παιδι μου.. Ο Ρουνει αμυντικο χαφ. Πρεπει να εισαι τεραστιος προπονητης για να το σκεφτεις. Μογιες μεινε για παντα  :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό ΟΥΤΕ ο Αλέφας στα καλύτερά του.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΒΛΑ ΣΤΠ 3οο γκολ. Να βλέπεις τους οπαδούς της Λίβερπουλ να ξεσαλώνουν και τους οπαδούς της πουστρομάδας του νησιού να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια (και παντελόνια).
3 στη μάπα πουστράκια από τον ΓΑΜΙΑ ΣΑΣ και πείτε κ ευχαριστώ που ο πίνακας δεν έδειξε 5 και 6.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
371
Πόντοι
36
Εμπνευση και αυτη ομως ρε παιδι μου.. Ο Ρουνει αμυντικο χαφ. Πρεπει να εισαι τεραστιος προπονητης για να το σκεφτεις. Μογιες μεινε για παντα  :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε γιατρε εδω ο αλλος επαιζε με τη ρεαλ και κατεβασε την ομαδα του με 4-2-4 και μπηκαν στα δυχτια οι της ρεαλ και απο τυχη γλυτωσε με 6 :grin:
και περνει καμια 2 μυρρια το χρονο
τον ρουνει αμυντικο χαφ δεν κανανε τωρα :grin: :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και για ν είμαι δίκαιος. Σήμερα ο Σκτρλ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Εγώ είπα στη μάνα μου να πάει αυριο στην εκκλησία ν ανάψει κανένα κεράκι ν ευχαστιστήσει τον θεό εκ μέρους μου

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και για ν είμαι δίκαιος. Σήμερα ο Σκτρλ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Εγώ είπα στη μάνα μου να πάει αυριο στην εκκλησία ν ανάψει κανένα κεράκι ν ευχαστιστήσει τον θεό εκ μέρους μου
Να ναι καλά το παληκάρι. Σε έκανε θρήσκο.  :2funny: :2funny:

Ετοιμασου στον επομενο αγωνα να βαλει κανα αυτογκολ. Δεν αντεχει 2 σερι εμφανισεις καλες. :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να ναι καλά το παληκάρι. Σε έκανε θρήσκο.  :2funny: :2funny:

Ετοιμασου στον επομενο αγωνα να βαλει κανα αυτογκολ. Δεν αντεχει 2 σερι εμφανισεις καλες. :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάντω ικανοποιήθηκα σήμερα. Και 3 μπαλάκια ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ στα πουστράκια που νομίζουν ότι είμαι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και με βαριά φανέλα (που στε. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνονται οι βαριές φανέλες. Γι αυτό και στη 20ετη μαύρη περίδο της Λίβερπουλ δεν έπαψε να σας κάνει κηδείες) ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στ όνειρά τους για Ευρώπη (θεωρώ ότι η Έβερτον θα τερματίσει 6η) ΚΑΙ 2ή θέση (έστω και προσωρινα) στον πίνακα (κοινώς η 4η είναι ΗΔΗ κλεισμένη και κυνηγάμε το κάτι παραπάνω)
ΑΝ μπορέσουμε να πάμε στο ματς με τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Μαντσεστερ χωρίς απώλειες θα είναι καλό. Από την 34η αγωνιστική και μετά θα πρέπει να είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ειδικά αν είμαστε σε απόσταση βολής (2,3 πόντοι) από τη κορυφή, αφού θ έχουμε Τσέλσι και Σίτυ στην έδρα μας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ πάντω ικανοποιήθηκα σήμερα. Και 3 μπαλάκια ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ στα πουστράκια που νομίζουν ότι είμαι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και με βαριά φανέλα (που στε. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνονται οι βαριές φανέλες. Γι αυτό και στη 20ετη μαύρη περίδο της Λίβερπουλ δεν έπαψε να σας κάνει κηδείες) ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στ όνειρά τους για Ευρώπη (θεωρώ ότι η Έβερτον θα τερματίσει 6η) ΚΑΙ 2ή θέση (έστω και προσωρινα) στον πίνακα (κοινώς η 4η είναι ΗΔΗ κλεισμένη και κυνηγάμε το κάτι παραπάνω)
ΑΝ μπορέσουμε να πάμε στο ματς με τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Μαντσεστερ χωρίς απώλειες θα είναι καλό. Από την 34η αγωνιστική και μετά θα πρέπει να είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ειδικά αν είμαστε σε απόσταση βολής (2,3 πόντοι) από τη κορυφή, αφού θ έχουμε Τσέλσι και Σίτυ στην έδρα μας.
9-4 οι νικες την τελευταια 5ετια.Αντε κουτσα στραβα μας φτανετε. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom