Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ο νεαρός στόπερ της Ρεάλ...21χρ, Γάλλος, ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!!ποιος ειναι ο βαραν????
Ο νεαρός στόπερ της Ρεάλ...21χρ, Γάλλος, ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!!ποιος ειναι ο βαραν????
Θα τον βαραν ομαδικα μετα
ε διπλα στον μανωλα θα ψηθει τοτε τυπε....Ο νεαρός στόπερ της Ρεάλ...21χρ, Γάλλος, ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!!
εδω εισαι :ποιος ειναι ο βαραν????
Ο νεαρός στόπερ της Ρεάλ...21χρ, Γάλλος, ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!!!!
Φίλε θυμάμαι εκείνο το τάκλιν που είχε κάνει στον Φαμπρεγας από πίσω....
Η Λίβερπουλ θέλει δανεικό τον Ίσκο απ' ότι ξέρω!Αν το καταφέρει, ομαδάρα θα φτιάξετε!
ο μικρος ειναι πολυ καλοςΦίλε θυμάμαι εκείνο το τάκλιν που είχε κάνει στον Φαμπρεγας από πίσω....
Επιλογή του Ζιντάν και κολλητός του Πογκμπά!Λογικά θα βοηθήσει!ο μικρος ειναι πολυ καλος
το ελπιζωΕπιλογή του Ζιντάν και κολλητός του Πογκμπά!Λογικά θα βοηθήσει!
Ρεάλ είσαι τύπε?το ελπιζω
ναι :Ρεάλ είσαι τύπε?
Εγώ γενικά δεν είμαι οπαδός, αλλά μεγάλωσα με Ζιντάν, Ρονάλτο, Ρομπερτο Κάρλος, Ραούλ κτλ και γουστάρω Ρεάλ!ναι :
ρεαλ , μιλαν και ολυμπιακος
ποτε οπαδος τυπε...Εγώ γενικά δεν είμαι οπαδός, αλλά μεγάλωσα με Ζιντάν, Ρονάλτο, Ρομπερτο Κάρλος, Ραούλ κτλ και γουστάρω Ρεάλ!
Ναπολι (Α.Κ.Α Μαραντονα) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κοντρα στο κατεστημένο του Σιλβιο και του βορράποτε οπαδος τυπε...
απλα φιλαθλος που αγαπα τον αθλητισμο
και εγω με αυτους μεγαλωσα και προλαβα λιγο και την μεγαλη μιλαν με τους ολλανδους
Μίλαν....Μαλντίνι, Σέιντορφ!ΘΕΟΙ!ποτε οπαδος τυπε...
απλα φιλαθλος που αγαπα τον αθλητισμο
και εγω με αυτους μεγαλωσα και προλαβα λιγο και την μεγαλη μιλαν με τους ολλανδους
μαζι σου και σεβαστες οι αποψεις σου απλα προλαβα εστω και λιγο την μεγαλη μιλαν και εχω για ινδαλμα τον συλβιοΝαπολι (Α.Κ.Α Μαραντονα) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κοντρα στο κατεστημένο του Σιλβιο και του βορρά
Μαραντόνα ή Πελέ?Ναπολι (Α.Κ.Α Μαραντονα) ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κοντρα στο κατεστημένο του Σιλβιο και του βορρά